STARKE!!!

Znam je i ja... ako je iz tvog grada...plava riba, ide u muzicku. Ne mogu da se setim koje je god...tu negde 91-92...

A samo sam jednom bio kod vas i vec sam pola grada upoznao :mrgreen:

Anastazija je čoveče '95... Ispadaš sad pedofil. A niko joj ne veruje za godište. Da, to je ta, plava, ide u muzičku... :p

Da, upoznao si i Truću. :D Koga još? :mrgreen:

Pa nisam ja nju startovao...:roll:
Joj, i Srkija i Trucu, tu malu Anastaziju, neka dva hip hopera (ne mogu imena da se setim) ali smo pijancili kod onog mosta, filozofa i apaca iz skalamerije, Saleta ( on je 79 god) e da i onu malu Srkijevu Ana ili Anja nemam pojma kako bese... i gomilu ljudi tamo ispred doma omladine...
P.S. Bas vam je do j*aja bek stejdz u domu! Maznuo sam flasu viskija :-D

Pa nisam ja nju startovao...:roll:
Joj, i Srkija i Trucu, tu malu Anastaziju, neka dva hip hopera (ne mogu imena da se setim) ali smo pijancili kod onog mosta, filozofa i apaca iz skalamerije, Saleta ( on je 79 god) e da i onu malu Srkijevu Ana ili Anja nemam pojma kako bese... i gomilu ljudi tamo ispred doma omladine...
P.S. Bas vam je do j*aja bek stejdz u domu! Maznuo sam flasu viskija :-D

pa dobro, zezam te... :D
srdjan..:roll:
imas myspace? tamo su ti svi zivi... mislim da cak imas sve, ako neko od y.o.x.-a nema poseban profil, ima bend... ana i srki imaju zajednicki profil... za filozofa i apaca nisam sigurna, mislim da su i oni tamo. a sale nemam pojma ko je... ipak stariji je od mene 15 godina xD

e kako se ti zoves? da te pomenem anastaziji...?

da ne spamujem... volela bih da nadjem ovakve:
ConversePlaid.jpg
:D

pa dobro, zezam te... :D
srdjan..:roll:
imas myspace? tamo su ti svi zivi... mislim da cak imas sve, ako neko od y.o.x.-a nema poseban profil, ima bend... ana i srki imaju zajednicki profil... za filozofa i apaca nisam sigurna, mislim da su i oni tamo. a sale nemam pojma ko je... ipak stariji je od mene 15 godina xD

e kako se ti zoves? da te pomenem anastaziji...?

da ne spamujem... volela bih da nadjem ovakve:
ConversePlaid.jpg
:D

Jel ti ja licim na nekoga ko ima myspace? :whistling:
Uglavnom, svi koje sam tamo upoznao su nosili starke :mrgreen:

Jel ovo tema "Kako se Sid zove" ili "Starke" ? :D

Oliver mi je umetnicko ime a zivot je moja umetnost! :-D

Imas me u prijateljima pa tamo o tome ;) Da ne spamujemo toliko!

Back