Cherry : )
Primećen član
- Poruka
- 641
Ja 'ocu one sive. 
'Tela sam da ih kupim, al' ih nisam nasla.

'Tela sam da ih kupim, al' ih nisam nasla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ee alexa kako su si čiste starkeeee...
...hoću jaaaaaaaa takveee!![]()
)Oh, kako samo smrde te Starke , fuj !

?pa i nije bas...kad ih tek kupim imaju neki cudan miris...ali poslije nekoliko pranja bas su normalne..inace sam ja malo luda..pa tako stavljam svasta nesto unutra, dezedorans, onda neke sprejeve protiv smrada noga i sl....8) volim kad mi izgledaju onako odrpane, a mirisljave!!!
Jeste, pogotovu mirisu kada ne operemo noge 4 dana i ne mijenjamo carape 8Smrde?
Hahaha
Starke predivno mirišu :rolleyes:![]()

Jeste i da dodam sljedece...Da, tad najlepše mirišu
Taj miris ubija
Bukvalno rečeno
![]()

Nemam vremena ni zivaca da citam sve strane, ali vi nemate pojma sta su starke nekad bile. Mozda mislite da znate, ali ne... Uostalom, tad je bilo bele, crne, teget, crvene. Sve ostalo se pojavilo godinama kasnije. I, nekako mi je tuzno kad vidim da se neko pali na proslost. Pateticno.
?pa i nije bas...kad ih tek kupim imaju neki cudan miris...ali poslije nekoliko pranja bas su normalne..inace sam ja malo luda..pa tako stavljam svasta nesto unutra, dezedorans, onda neke sprejeve protiv smrada noga i sl....8) volim kad mi izgledaju onako odrpane, a mirisljave!!!

Nemam vremena ni zivaca da citam sve strane, ali vi nemate pojma sta su starke nekad bile. Mozda mislite da znate, ali ne... Uostalom, tad je bilo bele, crne, teget, crvene. Sve ostalo se pojavilo godinama kasnije. I, nekako mi je tuzno kad vidim da se neko pali na proslost. Pateticno.
pi!!!ja bi to zabranila!!!!
sad je fensi nositi starke, isto kao one baletanke...nisu preterano skupe, ima razlicitih boja idu uz sve...
sto da ne...