STARKE!!!

Oh, kako samo smrde te Starke , fuj !

?pa i nije bas...kad ih tek kupim imaju neki cudan miris...ali poslije nekoliko pranja bas su normalne..inace sam ja malo luda..pa tako stavljam svasta nesto unutra, dezedorans, onda neke sprejeve protiv smrada noga i sl....8) volim kad mi izgledaju onako odrpane, a mirisljave!!!

?pa i nije bas...kad ih tek kupim imaju neki cudan miris...ali poslije nekoliko pranja bas su normalne..inace sam ja malo luda..pa tako stavljam svasta nesto unutra, dezedorans, onda neke sprejeve protiv smrada noga i sl....8) volim kad mi izgledaju onako odrpane, a mirisljave!!!

Smrde?
Hahaha :D
Starke predivno mirišu :rolleyes: :mrgreen:
Jeste, pogotovu mirisu kada ne operemo noge 4 dana i ne mijenjamo carape 8 :rotf:

Nemam vremena ni zivaca da citam sve strane, ali vi nemate pojma sta su starke nekad bile. Mozda mislite da znate, ali ne... Uostalom, tad je bilo bele, crne, teget, crvene. Sve ostalo se pojavilo godinama kasnije. I, nekako mi je tuzno kad vidim da se neko pali na proslost. Pateticno.

Ne znam sta cu sa mojim smrdljivim starkama. :|
Imam osecaj da se smrad oseca cak i dok su zavezane.
Oprala sam ih i nista... I to nije uobicajen smrad. Nekako je drugaciji... :confused:

/da, da, prsla sam, ali stvarno smrde :lol:

Nemam vremena ni zivaca da citam sve strane, ali vi nemate pojma sta su starke nekad bile. Mozda mislite da znate, ali ne... Uostalom, tad je bilo bele, crne, teget, crvene. Sve ostalo se pojavilo godinama kasnije. I, nekako mi je tuzno kad vidim da se neko pali na proslost. Pateticno.

ja oobozavam da nosim starke, muske pantalone koje mi padaju i one stare siroke mamine texas kosulje!!onda mi lude svi po kuci na sto licim!!odrekli su me se!!
meni je jedino pateticno kad vidim roze starke il s kosturima, sljokicama, cirkonima, zlatne, srebrne... :dash: pi!!!ja bi to zabranila!!!!

Mene samo nervira sto vi mislite da cete starkama postici neki revolt i bunt...kao drugaciji ste, roditelji i profesori vas gledaju sa gadjenjem i cudjenjem...boli bre njih dupe za vas i vase starke, ionako su starke postale uniforma...sto se mene tice uvek su i bile...uniforma za one koji taj revolt i bunt samo prelecu...
Bez uvrede, i ja posedujem starke ali to stvarno nije nacin da pokazete da ste drugaciji...
LONG LIVE T. U. K.

tuk.jpg

Back