emilya
Ističe se
- Poruka
- 2.676
...imam 2 para...duboke tamno zelene i plitke sive...obozavam ih..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ako izdrže jednu sezonu to je čudo nevidjeno!

.Warden_Assasin:U pravu si... ja sam za prve starke skupljala 6meseci kesh... keva nije htela da mi da jer kaze:"Ravan je djon, nisu dobre za zdravlje"![]()
I na kraju mi je doplatila jer sam bila ochajna.....
crusader84:Trebalo bi bojkotovati starke dok prodavci ne spuste cenu istih na razuman nivo! Koji im je bre q*ac, kurs evra se ne menja a oni konstatno dižu cenu!A ako izdrže jednu sezonu to je čudo nevidjeno!
jecawaste:i ja mislim da su drap najbolje,imam ih i uopste se ne prljaju mnogo mogu da ih nosim uz sve!

wild_child:Da. Ja sam se zeznula jako, kupila sam crne na bele tufne mislila sam da ce mi ici uz garderobu pa se ispostavilo da mi uopste ne idu ni na sta...bacila sam 4000 u Dunav![]()
crusader84:Trebalo bi bojkotovati starke dok prodavci ne spuste cenu istih na razuman nivo! Koji im je bre q*ac, kurs evra se ne menja a oni konstatno dižu cenu!A ako izdrže jednu sezonu to je čudo nevidjeno!

Nista onda...lepo se provedi u Londonu (btw ja obozavam London)! I donesi nam nesto!