STARKE!!!

Trebalo bi bojkotovati starke dok prodavci ne spuste cenu istih na razuman nivo! Koji im je bre q*ac, kurs evra se ne menja a oni konstatno dižu cenu! :evil: A ako izdrže jednu sezonu to je čudo nevidjeno!

Warden_Assasin:
U pravu si... ja sam za prve starke skupljala 6meseci kesh... keva nije htela da mi da jer kaze:"Ravan je djon, nisu dobre za zdravlje" :roll:
I na kraju mi je doplatila jer sam bila ochajna.....
.

I meni to pricha i dan danas......I sta ces kad padne kisha,to ne valja,bla bla truc,truc
Sama skupljam pare za njih,mojima nikad ne bi palo na pamet ni dinar da daju...

crusader84:
Trebalo bi bojkotovati starke dok prodavci ne spuste cenu istih na razuman nivo! Koji im je bre q*ac, kurs evra se ne menja a oni konstatno dižu cenu! :evil: A ako izdrže jednu sezonu to je čudo nevidjeno!

Istina, jako su nekvalitetne a fol sve originali.
bolje kupiti na pijaci ko ja svoje za 800 dinara..pa ako trajace jednu sezonu ali makar znam da ih nisam suvim zlatom platila

Meni kewa i cale nece da kupe duboke starke, jer kao, noge izgledaju krace u njima, bla bla bla... Ja kazem da mi oonda bar kupe plitke crvene, a oni nece, nego kao mogu samo plitke drap... A vec imam plitke bele koje su se isprljale i izgledaju kao drap.......

Haha....meni keva zato pre 5 godina nije htela martine 14 kopci da kupi, jer su do listova pa preseku nogu izgleda krace....mislim to jeste istina;) Al izmuzla sam od babe kesh.
Realno te drap su najprakticnije, mozes ih na sve nositi....
Hah..kupi drap pa ih prefarbaj u crveno:D

wild_child:
Da. Ja sam se zeznula jako, kupila sam crne na bele tufne mislila sam da ce mi ici uz garderobu pa se ispostavilo da mi uopste ne idu ni na sta...bacila sam 4000 u Dunav:(

pa nije fora da se uz crno bijele starke crno bijelo obučeš :?
naravno da možeš super da ih iskombinuješ uz nekoliko boja, ne furaj striktno jedan stil :wink:

Meni se bas dopadaju starke klaicne su, mada ih dosta dugo nisam nosila. Eno ga u ormanu stoji original kupljen u Engleskoj. Ja sam presla na adidas pa ih sad retko obujem.Inace imala sam i te za 800 dinara kao starke al winkove. Bile su sive i bas dobre dok ja nisam vozila motor pored solitera i odrala ih na kamen:D Uzas!!

Hvala! Normalno. Smo ja tamo idem u lov na Roger-a Taylor-a(bubnjar grupe Duran Duran):D Mislim idem ja tamo kod tatinog prijatelja kao budi malo tamo al cim prijatelj ode na posao odo ja da lovim Rogera po Londonu:D E a taj suvenir ne bih bas delila sa Vama:D He he vazi pisemo se i odande a nacice se nesto i a Vas

e,ljudi,ja bih da kupim plitke starke,ali neznam koju boju...nosim crnu,ali imam i nekoliko saarenih stvarcica...?
inace imam polu-duboke crne starke koje su na onoj gumi dole ispisane,pise "rhcp,rhcp,rhcp...."...obozavam ih!!!:)

Back