milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ja cju se pridruzhimLiza Dennis:Sada mi je pocelo Vlasko kolo, a to ne mogu da propustim. Op, op, op, opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 'aj, zica, zica, zicaaaaaaaaaaa! 8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cju se pridruzhimLiza Dennis:Sada mi je pocelo Vlasko kolo, a to ne mogu da propustim. Op, op, op, opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 'aj, zica, zica, zicaaaaaaaaaaa! 8-)

Liza Dennis:Moze, kad god hoces, ali sada mi se zavrsila narodna muzika i pocela sam malo da rapujem po sobi. Jesi li za? 8-)
(Liza Dennis:Ma, nemoj da places. Imas kod Kineza i po 400 dinara, cak mozes da nadjes i sa stiklicom. Ako si bas u tolikoj krizi. Procackaj konteinere u kraju. Sigurno ce se naci neki par za tebe. Pozuri, da ti ih Cigani ne smaknu! 8-)
BrOkeN_IllUsIoN:LOL..kakva si ti triperka..e fala ti mnogo na pomoci, ali mislim da cu ipak ostati kuci i tugovati.....
Mozhe li buffalo stance od Neneh Cherry?Liza Dennis:Moze, kad god hoces, ali sada mi se zavrsila narodna muzika i pocela sam malo da rapujem po sobi. Jesi li za? 8-)

ja sam samo njena bleda kopijadifrent from others...:ponekad se zapitam nisu li milica i liza ista osoba....jer ako gledas lampice..nekako kao da se poklapa svaki put...
mozda je to moja iluzija.ali 8-)8-)

jeeeeer???btw dovlachi se na msn
dodji ili nikad necjesh saznatidifrent from others...:jeeeeer???
8-)8-)

milicaanchy:Mozhe li buffalo stance od Neneh Cherry?![]()
gle ko mi kaze,dete koje je stvarno poverovalo da oni imaju 13 pariOktobar1864:imaju po 13 pari....
daj ne seri...
ko ne kontas da se neko zajebava...

Ali ja nisam tranvestit...Liza Dennis:Probaj plave sa stiklicom. Bas su super. U nima bi se sigurno mnogo bolje osecao. One su namenjene ljudima sa prefinjenim ukusom. 8-)
jecawaste:gle ko mi kaze,dete koje je stvarno poverovalo da oni imaju 13 pari![]()
![]()
Broken Brain:Ali ja nisam tranvestit...