STARKE!!!

Ma, nemoj da places. Imas kod Kineza i po 400 dinara, cak mozes da nadjes i sa stiklicom. Ako si bas u tolikoj krizi. Procackaj konteinere u kraju. Sigurno ce se naci neki par za tebe. Pozuri, da ti ih Cigani ne smaknu! 8-)

Liza Dennis:
Ma, nemoj da places. Imas kod Kineza i po 400 dinara, cak mozes da nadjes i sa stiklicom. Ako si bas u tolikoj krizi. Procackaj konteinere u kraju. Sigurno ce se naci neki par za tebe. Pozuri, da ti ih Cigani ne smaknu! 8-)

LOL..kakva si ti triperka..e fala ti mnogo na pomoci, ali mislim da cu ipak ostati kuci i tugovati.....

milicaanchy:
Mozhe li buffalo stance od Neneh Cherry? :cool:

Moze i Buffulo Stance he'll give you love not romance. Moze i Manchild, ma sve moze od moje drugarice Extra Neneh. Evo vec rapujem. Neneh, neneh, gde si bre, ljudi traze hitove, samo ti nam mozes dati, jer si pravi kompopopopomomopopmopopozitor - kaa 8-)

Mm i ja vise volim martine.
Sto se starki tice trenutno imam samo tri para.....imam one obicne bele krem koja li je vec boja samo sto su toliko stare da su sive i pune rupa ..i zato su mi omiljene.
Imam one crne na bele tufne i imam kopiju Conversica koje sa kupila za 800 dinara, crne duboke:)

Back