STARKE!!!

Drugarrri, ovo su moje starkice iz sportske kolekcije. One sa stiklicom su na meni pa me mrzi da ih slikam... :wink:

All%20Star%20Pink.jpg

Drugarrri, ovo su moje starke koje skupljam godinama. U sredini je Buca koji vodi racuna da moje starke uvek budu ciste i ekskluzivne i da prasina ne pada na njih. Ovako izgleda jedna soba u mom skromnom malom stancicu posvecena mojim starkama. 8-)

250px-Largest_collection_of_Converse_All-Stars.JPG

Sweet_Jane:
Da se pohvalim kupila sam moje tamno zelene starke :mrgreen:...samo stosu mi za pola broja manje pa me malko zuljaju. no dobro. valja se to razgaziti. hey ho lets go.

Bolje ih zameni. Starke ne mogu da se razgaze. Ja nikada ne kupujem obucu da se razgazi, jer nije udobno i nije zdravo za nogu. 8-)

Broken Brain:
2850??? Ja moje platio 3500 !!!
A sad imaju ovde na Brdu za samo 2000 !!!
Samo nikad ne bih nosio one plave, izgledaju tako pumpadzijski :lol:...
Usla sam u radnju u knez mihajlovoj. tamo su ove mooje tamno zelene poluduboke 2580, a takve tamno crvene 3440din....mislim da ove moje nisu popularne ili tako nesto, pa zato kostaju tako malo u odnosu na ostale. mada ako cemo iskreno za gumu i platno i 2500 je previse.

Znam da su najlepse. Sada sam trenutno u ovim sa stiklicom. Joooooj, kako su udobne. Cujem zvuke narodnog kola, pa cu poskociti da malo poigram u njima. Ju, ju, ju, juiiiiiiiiiii! Opsa, opsasa! 8-)

Back