STARKE!!!

levo su nove, a desno aktuelne. Moram da priznam da i dalje nosim stare, iako su progledale na par mesta. Nekako mi je to tr00... a one su bogami prosle kroz sito & reseto... ali ipak ne kao njihove prethodnice, one se vise cak ne mogu ni nositi .... :D :D

for-1.jpg

owe twoje desno su super kako moje jedne izgledaju hehe shteta sad nemam sliku pa da widish da su ti patike ustwari u sawrshenom stanju :D

bas mi je danas ortak pokazao svoje starke... djon im se toliko izlizao, i na kraju zinuo, da je morao da stavi koricu od sveske kao ulozak da mu se ne bi pocepale carape... uzas... ali opet mi je troo :)

meni se svidjaju starke kad vidim na nekome,mrzim one plitke fuj!!!!!!!!nekako se razmisljam da kupim one fancy zlatne duboke sto se podvrcu!!!te su mi bas cakane ali ne znam koliko je to udobno da li mozes citav dan da izdrzis u njima jedino pouzdano znam da je u njima bas hladno

meni se svidjaju starke kad vidim na nekome,mrzim one plitke fuj!!!!!!!!nekako se razmisljam da kupim one fancy zlatne duboke sto se podvrcu!!!te su mi bas cakane ali ne znam koliko je to udobno da li mozes citav dan da izdrzis u njima jedino pouzdano znam da je u njima bas hladno

Ovako:
Udobne su
Nije hladno..Bar meni nije...
A te zlatne su bas seljacke..

Meni su skoro sve plitke.

Zar nisu predivne. Alex kako mozesh da ih ne nosish? :mrgreen:
:lol:
gold_converse.jpg
:lol:

e sto se tice onih patika sa liko Chea, ja ih ne preporucujem, kupio sam ih jer su udobne i tople zimi,ali vec dve godine ih nosim,a one i dalje izgledaju k'o nove...a ja to ne volim,nekako mi jadno izgleda kad se onako sijaju nove,kod obicnih starki vec posle mesec dana bude dovoljno prljave...

e sto se tice onih patika sa liko Chea, ja ih ne preporucujem, kupio sam ih jer su udobne i tople zimi,ali vec dve godine ih nosim,a one i dalje izgledaju k'o nove...a ja to ne volim,nekako mi jadno izgleda kad se onako sijaju nove,kod obicnih starki vec posle mesec dana bude dovoljno prljave...

Ajde postavi sliku tih tvojih...
Ja sad treba da uzmem jedna nem' pojma koje kad sam navikla na martinke..!

Ma danas je kul nositi starke...svaka ih klinka ima! A da ih pitas zasto su ih stari pankeri kupovali pojma nemaju...bitno je da su kul...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back