Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Bocky94- mislis najvece pozere si video sa takvim tikama![]()
e bas to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bocky94- mislis najvece pozere si video sa takvim tikama![]()
levo su nove, a desno aktuelne. Moram da priznam da i dalje nosim stare, iako su progledale na par mesta. Nekako mi je to tr00... a one su bogami prosle kroz sito & reseto... ali ipak ne kao njihove prethodnice, one se vise cak ne mogu ni nositi ....![]()
![]()
hehe... nisam ni planirao da ih menjam... dok ne umru... nego sam naleteo na snizenje, pa rek'o, od rezerve glava ne boli! zar ne?![]()
(ja tako kupujem gluposti na snizhenjima...mislim,mozhda mi neshto i zatreba
) kako ja bre ne naletim na snizhenje u converse-u... 

Ovakve plave teksas mi se mnogo svidjaju,bas sam planirala da kupim neke takve
Da nadjem i ja neko snizenje![]()

meni se svidjaju starke kad vidim na nekome,mrzim one plitke fuj!!!!!!!!nekako se razmisljam da kupim one fancy zlatne duboke sto se podvrcu!!!te su mi bas cakane ali ne znam koliko je to udobno da li mozes citav dan da izdrzis u njima jedino pouzdano znam da je u njima bas hladno
meni se svidjaju starke kad vidim na nekome,mrzim one plitke fuj!!!!!!!!nekako se razmisljam da kupim one fancy zlatne duboke sto se podvrcu!!!te su mi bas cakane ali ne znam koliko je to udobno da li mozes citav dan da izdrzis u njima jedino pouzdano znam da je u njima bas hladno

e sto se tice onih patika sa liko Chea, ja ih ne preporucujem, kupio sam ih jer su udobne i tople zimi,ali vec dve godine ih nosim,a one i dalje izgledaju k'o nove...a ja to ne volim,nekako mi jadno izgleda kad se onako sijaju nove,kod obicnih starki vec posle mesec dana bude dovoljno prljave...
Meni su skoro sve plitke.
Zar nisu predivne. Alex kako mozesh da ih ne nosish?
![]()
![]()
![]()