emilijabb
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
i ja nosim starke u januaru ali ne znam sto me ljudi cudno gledaju!
koliko si puta pao?
koliko si puta pao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja nosim starke u januaru ali ne znam sto me ljudi cudno gledaju!
koliko si puta pao?
AJ moje nisam vezivao pa mi se nekoliko pari tako raspalo. . . Neke na kraju od pete pa onda prema one dve busice idu. . . A jednom sma tako i zakrpio starke sa tri male ziherice. . . Davno to bese. . . Skoro 8 godina prodje od tad. . .ja sam iz nekog razloga imao obicaj da svaki put stegnem starke k'o stoka, posledica toga je da mi ni u januaru nije bilo zima(verovatno jer mi stane krv u nogama) a posledica je i da mi na svakim starkama budu pukotine gde se spajaju guma i platno....sad sam poceo malo slabije da vezujem....da duze traju...
kakvo padanje?
pa nositi starke u januaru ima svoje posledice 8)
valjda je svrha da te gledaju
Vratimo se na temu. . .
Ja ga obrisao, sdada nije momenat da pises tako nesto. . . I ako see zaj. . . i sve ali bolje se mani toga. . .
U ostalom taj mek je nas, a ne iz USA, odande je samo znak, a nasi novci su u njega ulagani. . . Manimo se politike
malo se gubim al * mora i to neko 
krivo mi je sto im je sada POPRILICNO los kvalitet (lepak, guma, platno) , narocito u odnosu na 80-te... cuvam par iz, mislim, poslednje godine kada su ih lepili k'o ljudi. Ma to su patike koje traju. Ove nove se odmah odlepe pri sa strane...![]()
shalim se Pa starke da nosis na 2 svirke i mozes da ih bacis...o vecim koncertima da ne pricam...