STARKE!!!

ja sam iz nekog razloga imao obicaj da svaki put stegnem starke k'o stoka, posledica toga je da mi ni u januaru nije bilo zima(verovatno jer mi stane krv u nogama) a posledica je i da mi na svakim starkama budu pukotine gde se spajaju guma i platno....sad sam poceo malo slabije da vezujem....da duze traju...
AJ moje nisam vezivao pa mi se nekoliko pari tako raspalo. . . Neke na kraju od pete pa onda prema one dve busice idu. . . A jednom sma tako i zakrpio starke sa tri male ziherice. . . Davno to bese. . . Skoro 8 godina prodje od tad. . .

Ja ga obrisao, sdada nije momenat da pises tako nesto. . . I ako see zaj. . . i sve ali bolje se mani toga. . .
U ostalom taj mek je nas, a ne iz USA, odande je samo znak, a nasi novci su u njega ulagani. . . Manimo se politike

Ja ga obrisao, sdada nije momenat da pises tako nesto. . . I ako see zaj. . . i sve ali bolje se mani toga. . .
U ostalom taj mek je nas, a ne iz USA, odande je samo znak, a nasi novci su u njega ulagani. . . Manimo se politike

ma ok, zabole mene za Mek, u Zrenjaninu ga vise ni nema...a i da ga ima,i ja mislim da je glupo rusiti ga,to sam karikirao nasu glupavu omladinu...ali tacno,nije ovo mesto za politiku............sto se tice Starki.....da li je istina da ti odu zgloboca na nogama od Starki?

Ja sam ih nosio od 98-me pa sve do 2006 redovito. Onda sam poceo najke da nosam, ali i dalje idem u starkama (mada cu verovatno prestati jer su mi nike udobnije) i nisam imao nikakvih problema sa njima. Imao sma kad mi ej mala patika i to, ali kad su one OK nije bilo problema. Jedino sto su klizave pa sam se par puta okliznu (jednom zamalo glavu da razbijem, mislim da ima tu negde napisan taj dozivbljaj) inace nista nije bilo.

krivo mi je sto im je sada POPRILICNO los kvalitet (lepak, guma, platno) , narocito u odnosu na 80-te... cuvam par iz, mislim, poslednje godine kada su ih lepili k'o ljudi. Ma to su patike koje traju. Ove nove se odmah odlepe pri sa strane... :(

krivo mi je sto im je sada POPRILICNO los kvalitet (lepak, guma, platno) , narocito u odnosu na 80-te... cuvam par iz, mislim, poslednje godine kada su ih lepili k'o ljudi. Ma to su patike koje traju. Ove nove se odmah odlepe pri sa strane... :(

ma neka ih zato ja imam rezerwe hahaha xD kad se jedne odlepe imam uwek druge odlepljene hahahaha :P shalim se :D

Back