Stariji tipovi kojima su klinke interesna sfera za muvanje?

Nikako. Mlađe ženske generacije su totalno maloumne. To sve zadojeno tiktokom, instagramom i retardiranom muzikom. To sve nervozno. To živi da se slika, da okači stori, da se snima u nekim nabudženim kolima. To nikakvog drugog smisla u životu nema.
Nesto se ne druzim sa tim generacijama...mislis da nema izuzetaka?

ok...ali...sve i da nije recimo...mislis da sa 20 godina bilo kakva god da je, moze da zadovolji tvoje intelektualne i duhovne potrebe?
Ne. I to nije zato što sam ja neka intelektualna ili duhovna veličina, to nikako. Nego zato što su one toliki tutubani da jednostavno bilo ko sa njima nema šta da priča. U jednu ruku telefon, u drugu cigarčina i to je sve. Evo bukvalno mi ne pada na pamet jedna jedina tema tema o kojoj bih ja mogao sa nekim detetom od 20 godina da pričam.

Ne, nije mi normalno da lik od 30+ juri klinke, to znači da je nesiguran i nezreo.
Ok ako ti zapadne nekad neka 10 godina mlađa, kliknete, dešava se jer ta hemija ne pita za godine, ali da konstantno samo mlađe gledaš... Pa to je već simptomatično.
Želudac mi se okrene kad na plaži vidim neku klinku, ko zna je li punoletna, a došla i cmače se sa čičom koji može tata pa i deda da joj bude. Bljakica.

Ne, nije mi normalno da lik od 30+ juri klinke, to znači da je nesiguran i nezreo.
Ok ako ti zapadne nekad neka 10 godina mlađa, kliknete, dešava se jer ta hemija ne pita za godine, ali da konstantno samo mlađe gledaš... Pa to je već simptomatično.
Želudac mi se okrene kad na plaži vidim neku klinku, ko zna je li punoletna, a došla i cmače se sa čičom koji može tata pa i deda da joj bude. Bljakica.
Čik dođži u neke godine tipa 40+... ,onda se pišemo o tipovima, 30+!Sram nas bilo!!! 😉

Pa šta da radi Džengis Han kad je u poziciji da ženi koga hoće, a ima 50 godina, da takodje traži devojku od 50 godina?

Back