Kada covek ima 46 a zena 19 - sasvim je ok u svakom smislu.
Problem je kada covek stigne do 80 (ako stigne) a zene bude u pedesetim....
Blajbi, svaka ti je na mestu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada covek ima 46 a zena 19 - sasvim je ok u svakom smislu.
Problem je kada covek stigne do 80 (ako stigne) a zene bude u pedesetim....
meni je stvarno uvrnuto da razlika bude skoro 30 godina...aj 10, 12, 15 godina...al 28 je previše

Samo mi jos to treba...
Et tema: razlika od 27 godina je ipak prevelika. To je moje misljenje.
Zasto? Ta j covek od 46 je sigurno pruzio toj devojčici da se oseca kao boginja, usrecio je, izbegla je razocarenja u ljubavi kao njene vrsnjakinje, i tako ce biti jos neko vreme. Poenta je da koliko je sad usrecio, toliko ce je unesreciti kad ona bude imala 30-35, kad jos uvek bude mlada a on star. I sve ono sto je trebala da prozivi u mladosti, morace da prozivljava u srednjem dobu. Jednostavno- okrenuo joj je zivot naopacke.

A ti planiras celibat...

A sa mladjanim momkom bi mogla m?![]()
Sve te vase racunice su potpuna glupost, a razmisljanje mediokritetsko.
Recimo zene koje ne bi nikad...sutra ce ziveti i sa starijim i nece im smetati,
jer je ok da i on bude star kada je i ona. Hoce li isto misliti kao sada? Trazice mladjeg?
Nece, a odavno vec sex im je slucajnost.Zasto sada tako misle? Zato sto su i sada zeljne
i oci su im vece od mogucnosti.
Zena u ovom postu brani muza, stala je na crtu svim mediokriteima u zemlji "bez ogranicenja"
gde vladaju mediokriteti. O tome bi trebalo pisati....
Ja bih rado maznuo neku od 30-35.....![]()

Samo ga vi sprdajte, ali zli jezici kazu da je blajbi branio cast srbije i da se njime macevao sa domorodcima
Verujem da mu se dize cesce i jace nego polovini forumasa.[/QUOTE]
A u toj polovini i sebe svrstavas?![]()
I onda... sta bi radio a njom?
Sex cele noci.. Dok se tebi digne a ono svanulo![]()

Prejaka tvrdnja. Niko nikog nije prinudio - znači nije ni mogao da joj okrene život naopačke.Jednostavno- okrenuo joj je zivot naopacke.
Jujujuju hahahahaahh![]()
dok isprica jedan ekstremno mali deo avantura mogli bi doci do tuzle posto je i za seks u autu bogom dan
![]()
Mante se odmah seksa, mene zanima o čemu pričaju po ceo dan, kad su totalno druga generacija, nisu u približno vreme odrasli, nisu iste stvari imali.... realno, on je bio Titov pionir, a ona nije za Tita ni čula, u njegovo vreme nije bilo ni fiksnog, a ona ni u wc ne ide bez mobilnog.... Mislim, sve su to sitnice naspram toga da može otac da joj bude i to ne baš mlad otac.....
I onda... sta bi radio a njom?
Sex cele noci.. Dok se tebi digne a ono svanulo![]()

Ma sta znate vi deca. Citaj i uci![]()
A i ti blajbi prvociras ove tetke bez sexa...pretera.

A to tako ide? Ko bi reko da znas.
- - - - - - - - - -
A i ti blajbi prvociras ove tetke bez sexa...pretera.
Citala.. A ako pitas za iskustvo nemam ga, bar ne jos uvek. Ko zna
Mozda mi se pojavi neki "Blajbi" u zivotu... A takvo umece i iskustvo se ne ispusta
Vise puta mi se desilo da omrknem sa zenskom u krevetu, pocnemo hopa-cupa i ........odjednom pogledam na prozor, a ono svanulo!