Stariji muskarci i mladje devojke (daddy issues?)

Samo mi jos to treba...

Et tema: razlika od 27 godina je ipak prevelika. To je moje misljenje.
Zasto? Ta j covek od 46 je sigurno pruzio toj devojčici da se oseca kao boginja, usrecio je, izbegla je razocarenja u ljubavi kao njene vrsnjakinje, i tako ce biti jos neko vreme. Poenta je da koliko je sad usrecio, toliko ce je unesreciti kad ona bude imala 30-35, kad jos uvek bude mlada a on star. I sve ono sto je trebala da prozivi u mladosti, morace da prozivljava u srednjem dobu. Jednostavno- okrenuo joj je zivot naopacke.
:lol:

- - - - - - - - - -

:lol: A ti planiras celibat...

......

Sve te vase racunice su potpuna glupost, a razmisljanje mediokritetsko.
Recimo zene koje ne bi nikad...sutra ce ziveti i sa starijim i nece im smetati,
jer je ok da i on bude star kada je i ona. Hoce li isto misliti kao sada? Trazice mladjeg?
Nece, a odavno vec sex im je slucajnost.Zasto sada tako misle? Zato sto su i sada zeljne
i oci su im vece od mogucnosti.
Zena u ovom postu brani muza, stala je na crtu svim mediokriteima u zemlji "bez ogranicenja"
gde vladaju mediokriteti. O tome bi trebalo pisati....

Sve te vase racunice su potpuna glupost, a razmisljanje mediokritetsko.
Recimo zene koje ne bi nikad...sutra ce ziveti i sa starijim i nece im smetati,
jer je ok da i on bude star kada je i ona. Hoce li isto misliti kao sada? Trazice mladjeg?
Nece, a odavno vec sex im je slucajnost.Zasto sada tako misle? Zato sto su i sada zeljne
i oci su im vece od mogucnosti.
Zena u ovom postu brani muza, stala je na crtu svim mediokriteima u zemlji "bez ogranicenja"
gde vladaju mediokriteti. O tome bi trebalo pisati....

To je tacno kako si napisao. Mnogo puta sam se uverio da su devojke zavrsile bas sa tipovima muskaraca za koje su tvrdile da nikad ne bi.

Mante se odmah seksa, mene zanima o čemu pričaju po ceo dan, kad su totalno druga generacija, nisu u približno vreme odrasli, nisu iste stvari imali.... realno, on je bio Titov pionir, a ona nije za Tita ni čula, u njegovo vreme nije bilo ni fiksnog, a ona ni u wc ne ide bez mobilnog.... Mislim, sve su to sitnice naspram toga da može otac da joj bude i to ne baš mlad otac.....

Jednostavno- okrenuo joj je zivot naopacke.
Prejaka tvrdnja. Niko nikog nije prinudio - znači nije ni mogao da joj okrene život naopačke.

Ponavljam: sasvim sigurno niokada neću biti u takvoj vezi, ali zašto bih osuđivao druge koji nikoga, ni na koji način, ne povređuju?

Svi pišete kao je neko time povređen. Sasvim sigurno niko od onih koji su ih zlostavljali nije bio povređen njihovom vezom!

Mante se odmah seksa, mene zanima o čemu pričaju po ceo dan, kad su totalno druga generacija, nisu u približno vreme odrasli, nisu iste stvari imali.... realno, on je bio Titov pionir, a ona nije za Tita ni čula, u njegovo vreme nije bilo ni fiksnog, a ona ni u wc ne ide bez mobilnog.... Mislim, sve su to sitnice naspram toga da može otac da joj bude i to ne baš mlad otac.....

Pitanje je na mestu, ali to ipak ne funkcionise u praksi tako....

Kada sam ja imao zenu skoro 30 godina mladju od mene, ne samo da nisamo odrasli zajedno, nego je ona odrasla u potpuno drugacijoj drzavi, sa dugacijim obicajima...

Medjutim, nekada je bas to bila tema razgovora.

Inace ni godine, ni mesto odrastanja, ni drustveni stalez u kojima se odrasta ne utice mnogo na vezu.

Na ovakve veze vise uticu druge stvari, one koje uticu i na one kojima je razlika u godinama znatno manja..

Citala.. A ako pitas za iskustvo nemam ga, bar ne jos uvek. Ko zna ;)
Mozda mi se pojavi neki "Blajbi" u zivotu... A takvo umece i iskustvo se ne ispusta

"Ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se....
Jer svaki koji ište, prima; i koji traži, nalazi; i koji kuca, otvara mu se".

– Evanđelje po Luki, glava 11:9-10

Back