Stariji muskarci i mladje devojke (daddy issues?)

da poentiram : dragi moji matori muskarci, uvek je u pitanju neka kompenzacija. Mozete vi dobiti mlade zene, ali ce one biti ili nesigurne, ili ruzne/debele, ili glupe i olos...ili sponzoruse.

<<da sam ja stariji muskarac koji planira potomstvo izabrala bih radije neku lepu i pametnu vrsnjakinju ne nego mladu i bezveznu, Cisto da dam bolje gene svojoj buducoj deci.
Teska glupost. Mozda nisi feministkinja, ali papagajises besmislenu i neosnovanu zapadnu pro-feministicku indoktrinaciju.

Mlađima bolje funkcioniše polni organ, ali starijima je telo temeljnije oblikovano hormonima.

Zato zavisi da li u partneru tražite samo fitnes seksualnog organa, ili volite da uživate u njihovim celim telima.

To je razlika između piletine i stare koke.

k6adryag.jpg

Endi Telford (46) sreo je svoju suprugu Bet kada je ona imala samo 16 godina. Danas u su braku i imaju dva sina. Mlada majka sada ima 19 godine, a svoju priču je u medijima ispričala zbog, kako kaže, šokantnog zlostavljanja koje je pretrpeo njen 27 godina stariji suprug .

– U početku sam se malo plašila toga šta će drugi reći ali nisam mogla da kontrolišem svoja osećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje ali ja sam i dalje sa muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza – dodaje ova, još uvek tinejdžerka.

Par se venčao u novembru 2016. godine i imaju dvogodišnjeg sina Timija i devetomesečnog Konvija.

– Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom poslovnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su komšije na ulici počele da viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom decom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak bolja i manje nas osuđuju. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i, iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo – kaže Bet na kraju.

_https://www.krstarica.com/zivot/ziveti-zivot/on-je-stariji-od-nje-27-godina-muza-su-mi-nazvali-pedofilom-foto/?bs-comment-added=1#comment-34111____________________________________________________

Iz vlastitog iskustva: razlika od 27 godina u vezi se UOIPSTE NE OSECA!

Ne oseca se...

Ima ljudi koji su stari i sa 30 godina, a ima i onih koji su mladi sa 70.....:rtfm:

Nekoga je Bog napravio kao Fijata, a nekoga kao Mercedesa.......:roll:

Teza 1
Sa staroscu ljudi nisu nista pametniji, samo iskusniji

Teza 2
Najiskrenije voli onaj ko je malo razgazen, tj ko je malo puta bio razocaran pa u ljubavi daje a ne samo da uzima

Teza 3
Optimizam, vrednost i volja cine nekog mladim, nijedna od ovih osobina nije vezana za godinu u LK

Teza 4
Seksualno i fizicki telo drugacije izgleda sa 20 i sa 40 i sa 50 i sa 60...i sa 65

Verujem da ce ovde najvise ljudi da se razmisljaju o tezi 4...tako da ce tu biti u pravu i to je to

Teza 1
Sa staroscu ljudi nisu nista pametniji, samo iskusniji

Teza 2
Najiskrenije voli onaj ko je malo razgazen, tj ko je malo puta bio razocaran pa u ljubavi daje a ne samo da uzima

Teza 3
Optimizam, vrednost i volja cine nekog mladim, nijedna od ovih osobina nije vezana za godinu u LK

Teza 4
Seksualno i fizicki telo drugacije izgleda sa 20 i sa 40 i sa 50 i sa 60...i sa 65

Verujem da ce ovde najvise ljudi da se razmisljaju o tezi 4...tako da ce tu biti u pravu i to je to

Uglavnom je ovo sve tacno.....

Ja sam imao jednu babu, koje se vrlo rado secam, a ona je govorila: "Dete, ja kada se probudim ujutro osecam se kao da mi je 16 godina! Setim se da imam 80 tek kad hocu da ustanem!"

Teza 4

Telo izgleda razlicito, ali seksualna zelja se NE SMANJUJE...

Cak bih rekao da kod nekih raste!

Neki zadrze seksualnu moc i pod stare dane, ali vecina na zalost ne....

Ne zaboravi da dupe izgleda drugacije a i tkivo potkozno iako koza moze izgledati isto, a to nije funkcionalni detalj nego je za onog drugog estetski detalj, tako da je o tome rec...u Tezi 4.
Ne samo o seksualnom, jer taj ko gleda seksualno taj gleda i sve ovo ostalo, znaci dovoljno je staracko dupe da mu napravi averziju, ili njoj, svejedno je to...

Back