LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
ako ako...samo nek je ulijevo; da je desno zabrinula bih se...![]()
ja sam dete lijeve orijentacije....majka me je dojila na tu stranu: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ako...samo nek je ulijevo; da je desno zabrinula bih se...![]()
ja sam dete lijeve orijentacije....majka me je dojila na tu stranu: )

Levo-desnooo, nigde moga Danaaaa....la lalala
Uvek mozze da se uklopi.
...moze. 
cek cek...polako; sad mi reci sta ti je usput pjevala?
(da usporedimo biljeske...)
btw necemo vise ot na Daninoj temi, jel da?
izvini Dano...
pjevala je
desi,desi...sise se otresi...: )
e jbga...pogresna pjesma.:|
Dano, kaži bar koju stranu da čitam da bih shvatila "fabulu radnje" ! Ajde, umorna sam k'o pas od dežurstva!

Poshto je bilo mnogo brojeva u opkladi reshila sam da pojednostavim...ko dobije opkladu sme da me chasti kolom i chokoladnim banicama. To je u redu chini mi se.
Jedva chekam ponedeljak kad Dana ode na posao i ponese dva piva i stavi na sto, a ovaj shto je sigurno 50% chelav na obe glave dodze, a ona mu kazze PEDALA! jer che da se primi sigurno.
Mogu se kladiti u to.
Ja nesto mislim da je on igrom slucaja upao na Krstaricu...onako bilo mu dosadno...video ono " matorac" ...i momentalno se oladio...:OI
Neće to tako lako.Dok ne prežvaće pedeset puta sva moralna načela i ne nađe 50 razloga za.Dano, el gotovo??! Smuvan, skuvan ili pečen onaj "matorac"?Nemam vremena da čitam pa da mi prepričaš onako ko lektiru u srednjoj...
Pa pazi....meni je odma to palo na pamet, cim sam pocela da citam...jos kad sam dosla do onog dela gde joj on prilazi a ona nesto kuca na " Krstarici " a kao radi.....mislim covek se konektovao...i cicamicagotovaprica....imao sta da vidi...:O/
Kako si ti to i odakle zakljucio?
Sve je bilo sjajno i bajno..i covek postade odjednom totalno neprivlacna matora drtina..pitam se zasto!

ops:A i sve se inace odnosi na to da me je lozio bzvz a na kraju ispalio.
Ja nisam nijednog trenutka video da te lozi..mozda mislis na dodir..razmisli..mozda te frizer ovih dana vise lozio.
ops:Gde si ga se setila?
![]()