Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto rekoh, klinka je relativna stvar. :)

Dobro,de, videla sam kasnije tvoj odgovor Trećoj...

Ne mogu da prežvakavam sve strane, ali ako ti niko nije savetovao evo ja ću- ščepaj ti to-ako je: neoženjen, sa keŠom (a ne sa keSom!), situiran, obdaren, pametan, nežan, načitan, komunikativan, zavodnik, kavaljer, tolerantan, voli tvoju mamu i drugarice i zna njihove datume rođenja...Sigurna si da je sve to??!

Sve sto znam, ja sam rekla. :)
Sem ovog sto je Parka navela. :mrgreen:
...dobro..
....e sad zavisi dali te gleda kao na mlađu sestru ili nešto sasvim treće...
...ma žensko si valjda,gde je taj vaš instinkt...
...ili si sigurna pa tražiš načina da mu to i kažeš....
....jer i on se boji da ga ne ispališ,ko zna kakva si riba....
....pa posle da ga ogovaraš po firmi da te je muvao matorac...
...sada si ti na potezu...

Ne mogu da prežvakavam sve strane, ali ako ti niko nije savetovao evo ja ću- ščepaj ti to-ako je: neoženjen, sa keŠom (a ne sa keSom!), situiran, obdaren, pametan, nežan, načitan, komunikativan, zavodnik, kavaljer, tolerantan, voli tvoju mamu i drugarice i zna njihove datume rođenja...Sigurna si da je sve to??!

:lol:

Pa, mislim, Marina, kako mogu da budem sigurna da je sve to? :lol:
Mislim, na stranu to sto je mama pokojna i sto nemam drugarica (Tara, sorry :lol: ), ovo ostalo sve jeste. Zato me i cudi, zasto bih mu se ja svidela, kad ima toliko devojaka boljih od mene uokolo?

Ma, bre, bar sam nesto ovom temom razresila, prvom prilikom-razresavam stvar, a svima vama, hvala na javljanju. :lol: ;)

Ovakav ne postoji.
A i da postoji: pitanje je kakva tj. koja devojka ga zaslužuje i može 'smotati'.
A i da postoji 2: verovatno je p3d3r.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back