Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam te bas najbolje razumeo, ova zadnja recenica ti je totalno konfuzna, ali u pravu si. Taj njen tip je mozda takva vrsta "idiota". Ali, mozda mi se samo pricinilo, izgleda da vise ne mislis da je ono moje prethodno razmisljanje bilo "nebuloza"? Vidis i sama da se takve stvari u zivotu desavaju, ljudi cesto vise veruju drugom nego samom sebi. :)

Pogrešno si shvatio. Verovatno zbog onog što sam napisaa da ispita. Ali nema veze. Mrzi me da objašnjavam. I onako nemam interes.

tako sam ja jednom jednog pitala
"pa dobro, čemu tolike žučne rasprave sa ljudima kad na kraju svako ode još ubeđeniji u ispravnost svog mišljenja?"
a on meni
"kad zauzmeš neki stav ne odriči ga se pa makar shvatila na pola da nije ispravan i brani ga svim sredstvima"
tad sam bila malo wtf?
sad sam užasnuta tolikom nefleskibilnošću.. posle mi se to i obilo o glavu, al to je već druga priča
=)
eto.. ima valjda veze sa ovim što je gore pisano..

tako sam ja jednom jednog pitala
"pa dobro, čemu tolike žučne rasprave sa ljudima kad na kraju svako ode još ubeđeniji u ispravnost svog mišljenja?"
a on meni
"kad zauzmeš neki stav ne odriči ga se pa makar shvatila na pola da nije ispravan i brani ga svim sredstvima"
tad sam bila malo wtf?
sad sam užasnuta tolikom nefleskibilnošću.. posle mi se to i obilo o glavu, al to je već druga priča
=)
eto.. ima valjda veze sa ovim što je gore pisano..

ima takvih...

Pogrešno si shvatio. Verovatno zbog onog što sam napisaa da ispita. Ali nema veze. Mrzi me da objašnjavam. I onako nemam interes.

Verovatno zbog toga sto nista nisam ni imao da shvatim. Sta bi to mogla i trebala da mi objasnjavas kad ni sama ne znas sta hoces da kazes. Samo znas da tvrdis da drugi pricaju "nebuloze", mislio sam da si pametnija. :)

:lol:

Pa, mislim, Marina, kako mogu da budem sigurna da je sve to? :lol:
Mislim, na stranu to sto je mama pokojna i sto nemam drugarica (Tara, sorry :lol: ), ovo ostalo sve jeste. Zato me i cudi, zasto bih mu se ja svidela, kad ima toliko devojaka boljih od mene uokolo?

Ma, bre, bar sam nesto ovom temom razresila, prvom prilikom-razresavam stvar, a svima vama, hvala na javljanju. :lol: ;)

Aaaaa, skroz pogresno.
Mislim da mu se svidjas.
Bar ja nikad ne bih dodirivao zenu koja mi se ne svidja.
Stavise, bas bih pazio da te ni slucajno ne dodirnem, a kamoli uputim neke dvosmislene osmehe i sl.
Iz svega sto si napisala, ocigledno je da mu se svidjas.
E, sad, to sto je stariji ne znaci da je hrabar ni pun inicijative, pa mislim da je najbolji nacin da ga pozoves da idete negde.
Ali, ne da pijete pivo i sedite, jer to moze biti malo napeto, pa ako je neki suzdrzaniji moze da se desi da opet nista ne preduzme.

Pozovi ga da idete negde gde se nesto desava, razgleda...ma, pozovi ga da ide sa tobom nesto da kupis, kao znacilo bi ti misljenje muskarca bla bla bla napravi neku salu od toga, idite razgledajte par radnji (ne previse da ga ne smoris) i onda odite negde na pice, ma, pojma nemam...mator sam :razz:

Aaaaa, skroz pogresno.
Mislim da mu se svidjas.
Bar ja nikad ne bih dodirivao zenu koja mi se ne svidja.
Stavise, bas bih pazio da te ni slucajno ne dodirnem, a kamoli uputim neke dvosmislene osmehe i sl.
Iz svega sto si napisala, ocigledno je da mu se svidjas.
E, sad, to sto je stariji ne znaci da je hrabar ni pun inicijative, pa mislim da je najbolji nacin da ga pozoves da idete negde.
Ali, ne da pijete pivo i sedite, jer to moze biti malo napeto, pa ako je neki suzdrzaniji moze da se desi da opet nista ne preduzme.

Pozovi ga da idete negde gde se nesto desava, razgleda...ma, pozovi ga da ide sa tobom nesto da kupis, kao znacilo bi ti misljenje muskarca bla bla bla napravi neku salu od toga, idite razgledajte par radnji (ne previse da ga ne smoris) i onda odite negde na pice, ma, pojma nemam...mator sam :razz:

Lyon, ne znam sta da ti kazem, sem hvala na odgovoru. ;)

Ma, resila sam, ne mogu ovo vise da trpim, nesto cu uraditi, pa sta bude. Bar znam na cemu sam. Jedino sto me koci, jeste sto tad mogu da izgubim i ovu nadu koju imam, ali dobro, pa sta, bolovacu malo, pa idemo dalje. :)

Dano, potrosila sam prethodnih pola sata citajuci ovu temu...
Mahom je sve receno, a ja bas i ne volim da se ponavljam..
Ali, stisni zube i samo napred! Kao sto Lyon rece, ako on vec tako reaguje na tebe, ne vidim razlog da uopste sumnjas da li mu se svidjas, tako je ocigledno...
( Ivana se sada pridruzuje ekipi koja Dani drzi palceve i zeljno iscekuje ishod predstojecih dogadjaja..)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back