smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Verovatno su samo par godina starije od nje.![]()
Ko? Ko je ona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno su samo par godina starije od nje.![]()
Mozda im je proradio nagon da budu babe,tj da imaju unucice,pa je to razlog za tu decu? Inace ja stvarno ne znam sta ce starijoj zeni tudja deca?!
- - - - - - - - - -
Al bi se usrecila neka starija da otme mog muza sa ovo troje
Bilo bi,jao molim te,kolko trazis da ih uzmes nazad
Ko? Ko je ona?
Pa dobro, zar nema dovoljno slobodnih ???!!
Ne hvataju sami se daju
Ko ne zeli da bude uhvacen, nece biti
Mozda im je proradio nagon da budu babe,tj da imaju unucice,pa je to razlog za tu decu? Inace ja stvarno ne znam sta ce starijoj zeni tudja deca?!
- - - - - - - - - -
Al bi se usrecila neka starija da otme mog muza sa ovo troje
Bilo bi,jao molim te,kolko trazis da ih uzmes nazad
Pa dobro, zar nema dovoljno slobodnih ???!!
Biće ti jasno, jednog dana.![]()
ne nane,nisam starija i necu da te hvatam!
Bićeš starija a mene sigurno nećeš. Vetar ne može da se uvati.![]()
Nevezano strogo za ovu temu, nesto razmisljam o postavci da nikad nije kriva ta treca osoba i sta sad, kriv je samo taj koji rusi svoju vezu/brak....vidim da se to cesto provlaci kroz postove/razmisljanja na temu neverstva..ma, nece biti bas skroz tako..mislim da je ipak malo krivucnuo i taj koji se upusta u odnos, uz saznanje da mu partner/ka nije slobodan..
Da sam ja treca osoba, mogla bih da se perem pred sobom do sutra, ali cenim da mi ne bi mnogo pomoglo u umirivanju sopstvene savesti. Ono, mogla sam bas i da ne pruzim sapu ka njemu, je l?
Znam da je Blasevic masovno omrazen na Forumu, Ja ga ne ljubim preterano, ali mislim da je sjajan tekstopisac, elem moram da navedem njegovu pesmu Civutski vrt i citat iz nje:
Ako dirnes u civutski vrt
kletvu ces nositi ko srebrn zvoncic
bices zedan kraj bunara
i siromah s puno para
sve ces dijamante dati za smesni cirkoncic
ko u tudji vrt udje
crn lebac mesi u crnom plehu
eh, ne pozeli nista tudje
svi smrtni gresi u tom su grehu
ja sam od onih koji oduvek tvrde da je krivica obostrana, i onoga ko vara i onoga sa kim vara, naravno u slucaju da svaler/svalerka znaju da je partner zauzet
nikad mi nece biti jasno to pranje svalera/svalerki, sva odgovornost na onog drugog, sije mu ga djura
nudili se i meni ozenjeni pa mi nije ni u ludilu palo na pamet da se upustim u tako nesto....tako da meni o rep to pranje
ako je neko ko je prevaren i uvucen u vezu a da ne zna da je partner zauzet to je onda druga prica