Starenje

Nemesis

Buduća legenda
Poruka
33.226
Kako se nosite sa cinjenicom da ste iz godine u godinu stariji?
Da li vas "plasi" pomisao da cete, mozda, izgubiti dobar izgled, da cete ocelaviti pre vremena, navuci pivski stomak?
Radite li nesto po pitanju ostajanja u dobroj formi, ili ste u fazonu: takav sam kakav sam, dobro mi je i ovako?

Da li vas "plasi" pomisao da cete, mozda, izgubiti dobar izgled, da cete ocelaviti pre vremena, navuci pivski stomak?
Radite li nesto po pitanju ostajanja u dobroj formi, ili ste u fazonu: takav sam kakav sam, dobro mi je i ovako?

Strah od smrti je urodjen, ako cemo o plasenju :lol:

Salu na stranu, to nam je sto nam je, svi cemo jednoga dana dva metra bez geometra. Pitanje je sta cemo raditi u medjuvremenu. Nisam od osoba koje razmisljaju "takva sam kakva sam"... Dobro, ima stvari koje ne mogu da popravim i na njih uticem (nizak rast, male grudi, veliko dupe) ali mogu da poradim na tome da se to ne primeti. Drzim sebe u formi, ali ne vezbam fanaticno. Pazim sta jedem/pijem i koliko. Mislim da je "zapustanje" pitanje stava osobe prema zivotu.
Jednom cu biti izborana baba, ali to ne znaci da treba da se prepustim i dignem ruke, jer zaboga starim i to je prirodni proces.

Strah od smrti je urodjen, ako cemo o plasenju :lol:

Salu na stranu, to nam je sto nam je, svi cemo jednoga dana dva metra bez geometra. Pitanje je sta cemo raditi u medjuvremenu. Nisam od osoba koje razmisljaju "takva sam kakva sam"... Dobro, ima stvari koje ne mogu da popravim i na njih uticem (nizak rast, male grudi, veliko dupe) ali mogu da poradim na tome da se to ne primeti. Drzim sebe u formi, ali ne vezbam fanaticno. Pazim sta jedem/pijem i koliko. Mislim da je "zapustanje" pitanje stava osobe prema zivotu.
Jednom cu biti izborana baba, ali to ne znaci da treba da se prepustim i dignem ruke, jer zaboga starim i to je prirodni proces.

Zato sam i stavila pod navodnike to "plasite" :)
Znas kako, 100 ljudi, 100 cudi, neko o tome razmislja, neko ne, neko daje sve od sebe da proces starenja uspori koliko god je moguce, a neko se tome jednostavno prepusti, pa kako god ispadne.

Ocelaveti necu skoro pivski stomak sam imao sa 15 sad sam odlichan a nisam lud da idem u teretanu, biceps triceps nije to za mene.
Ja sam jedna od onih osoba koje bolje izgleda sada nego kao mladji.
Takav sam kakav sam a vala i neka sam.
Fizichki me odavno briga kako cu se raspasti, muche me neke druge stvari koje idu s godinama ali boze moj to je ochekivano.

ko ocekuje da bude Dorijan Grej taj je budala

svako zivotno doba ima svoje prednosti i LEPOTE. ko ne ume da ih sagleda racionalno i iskoristi po mom misljenju je "piiiiiip piiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip"

ne, ne palsim se godina

Ćelavost više nje sramota, toga su se stideli u 20.veku.

aha jes jes to tebi

meni je vazda dika za oko kad vidim mushkarca sa kosom

steiner.jpg

kako zene brzo potonu ,sve iz generacije su do sad izkopnjele da mogu da mi budu majke ili cak babe, strashno , a izgledam mladje za svoje godine i sve sam jaci.

muškarci (koje poznajem) super stare...dobra genetika, koliko toliko zdrave životne navike, malo se smanji duvan i alkohol, malo povećaju kardio vežbice, redovne kontrole kod određenih specijalista, malo se srede zubići i matorac izgleda i piči ko avion.

Back