STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz iz divljine bez filtera :D
nLDXHSo.jpg

Bila na sankanju? Super fotka:ok:

A znate vi da sumadinac jedan od najboljih astrologa na svetu a i sire? Cisti aure, skida magiju, tri puta doziveo klinicku smrt, napisao knjigu. Jedino saman nije :lol:

Pogledajte prilog 529090

Zasluzuje temu i to lepljivu. Sad ce Ntri me nahvali onako kako samo on ume z:mrgreen:

Salim se. pozdrav :)

Tekst je prakticno isto kao i uvod u "Zvijezde govore - Astrologija Maja Lončarić"...

LINK : http://www.skripta.info/wp-content/uploads/2016/03/Maja-Loncaric-Astrologija-zvijezde-govore.pdf

A, da, srpski astrolozi su generalno veoma uspesni i svetski poznati. Preplicemo se malcice s ruskim, ali tu smo negde, zaista je u pravu sto to naglasava.

U Indiji se od prevelikog shunta ne moze zaista naci dobar astrolog, a u Americi/ V. Britaniji radi ogromna ekspozitura u medijima, tako da recimo Balkan i Rusija ostavljaju dovoljno prostora da se astrologijom ljudi doista ozbiljno pozabave.

Pomaze tu i to sto je oko nas previse patnje pa se lakse dolazi i do saznanja o tome sta ljude najvise brine.

Rekao bih da moze postojati odlicnih astrologa i u Brazilu, odnosno Meksiku.

crne-energije%20centri.jpg

- - - - - - - - - -

A, da, srpski astrolozi su generalno veoma uspesni i svetski poznati. Preplicemo se malcice s ruskim, ali tu smo negde, zaista je u pravu sto to naglasava.

U Indiji se od prevelikog shunta ne moze zaista naci dobar astrolog, a u Americi/ V. Britaniji radi ogromna ekspozitura u medijima, tako da recimo Balkan i Rusija ostavljaju dovoljno prostora da se astrologijom ljudi doista ozbiljno pozabave.

Pomaze tu i to sto je oko nas previse patnje pa se lakse dolazi i do saznanja o tome sta ljude najvise brine.

Indija je odavno propala, jos ne mogu dodju sebi od kolonijalizma.

crne-energije%20centri.jpg

- - - - - - - - - -

Indija je odavno propala, jos ne mogu dodju sebi od kolonijalizma.

Razmisljanje naglas: Stopala da, kolena da, pupak ne bas, kao ni solarni pleksus. Solarni pleksus je isuvise jaka tacka da bi se mogle manifestovati Plutonovske sile, jedna drugu unistavaju.

To je mesto tela gde se najvise krvi sliva zbog digestije. Cim imamo Krv, dobijamo Mars, dobijamo Sunce. Stvari koje u direktnom odnosu su usko povezane sa Zivotom, pre nego li Smrcu, odnosno duhovima, odnosno necistim energijama.

:zima:

@Indija Sta da se radi, tamo je zivot gori nego sada u Venecueli.

je li ovo iqal po ekonomiji... ne kapiram poentu regionalne podele.
ali primećujem sirotinjski aspekt na koji navodiš.

ljudi se u trenucima beznađa i panike okreću ''bilo čemu'' ,tj iluziji, laži, kako god... ako me razumeš.
ozbiljnost bavljenja se može po toj logici i svesti pod paralelu ozbiljnosti stepena gladi. nemoj me shvatiti bukvalno...

manipulišeš pomalo podacima, pomalo znanjem... za nijansu si vrv pametniji od šumadinca, pošto vidim da vas je inspirisao.
uzmi ogledalo, on je onaj iskrivljeni prikaz... ili si to ti?

Веома леп интервју, прави филозофски у природи...

Zanimljivo. Primetio sam pratis kosarku, mozda ti bude interesantan slucaj dejana koturovica, a i na fb ima zanimljive postove.

Razmisljanje naglas: Stopala da, kolena da, pupak ne bas, kao ni solarni pleksus. Solarni pleksus je isuvise jaka tacka da bi se mogle manifestovati Plutonovske sile, jedna drugu unistavaju.

To je mesto tela gde se najvise krvi sliva zbog digestije. Cim imamo Krv, dobijamo Mars, dobijamo Sunce. Stvari koje u direktnom odnosu su usko povezane sa Zivotom, pre nego li Smrcu, odnosno duhovima, odnosno necistim energijama.

:zima:

@Indija Sta da se radi, tamo je zivot gori nego sada u Venecueli.

Hvala na pojasnjenju, a venecuela ce uskoro postane ko detroid, cudo jedno kako bi resavaju tudje probleme a svoje ne mogu.

oli nam je na skijanju... ako budemo imali sreće slikaće nam i lavinu. :ceka:

Ti ces verovatno fotkas neku letnju varijantu iz tople sobe, da inspirises LjiS z:lol:

je li ovo iqal po ekonomiji... ne kapiram poentu regionalne podele.
ali primećujem sirotinjski aspekt na koji navodiš.

Ako se bavis astrologijom dovoljno dugo, onda ces znati da je regionalna podela i te kako delotvorna kada se radi o astroloskim tezama u okviru toga kako se jedan narod ponasa, a to je usko definisano u mundanoj astrologiji, kao i u, da kazemo, genetici naroda. Bez obzira na sirotinjski aspekt i pribegavanje raznoraznim glupostima koje ljudi u trenucima ocaja ucine, ciji sam inace protivnik, postoji i ona linija koja naglasava uspesnost u bavljenju astrologijom i to ne samo po osnovi toga sto je unaokolo mnogo ocajne klijentele. Ali ta ocajna klijentela svakako moze da omoguci napredak, nista drugaciji no kada bi posmatrali medicinske zahvate na pacijentima ili doktore koji se uce na pacijentima, sto ume da bude zeznuta situacija, ali je svakako prisutna u okviru jedne prihvacene sfere poznatije kao medicina. Ali to NIJE ono na sta konkretno aludiram, konkretno mislim na to da su nam aspekti naklonjeniji za rad s astrologijom bez obzira na konstantno Saturnovo prisustvo koje to osporava na svim segmentima naseg naroda.

ljudi se u trenucima beznađa i panike okreću ''bilo čemu'' ,tj iluziji, laži, kako god... ako me razumeš.
ozbiljnost bavljenja se može po toj logici i svesti pod paralelu ozbiljnosti stepena gladi. nemoj me shvatiti bukvalno...

Ne mislim na ozbiljnost bavljenja, vec na uspesnost bavljenja. Predispozicije, mogucnosti, dolazak do informacija i sl.

manipulišeš pomalo podacima, pomalo znanjem... za nijansu si vrv pametniji od šumadinca, pošto vidim da vas je inspirisao.
uzmi ogledalo, on je onaj iskrivljeni prikaz... ili si to ti?

Nemam pojma o cemu pises ovde. Kakvo manipulisanje podacima? Pricam o stvarima iz licnog iskustva. I kakav Sumadinac? z:D

Pogledao sam prvi deo sad, pa ću da nastavim. Pa ovo mu dođe kao zakon privlačenja, msm koncept priče je isti :D
Jako zanimljiv lik, pogotovu što vidim da je fizičar po struci.

Poslednja izmena:
Mnogo lepa slika, Olimp naci dogodine :) Sad mogu samo ronjenje da planiram :) Prelepa je zima, ledena lepota je zovem.
Inace uvalise mi u Turskoj na ulici Olympea parfume, Paris oridjinal :D Reko, kolko kosta da kosta ja uzimam, to je moja forum drugarica :D

- - - - - - - - - -

oli nam je na skijanju... ako budemo imali sreće slikaće nam i lavinu. :ceka:
Hahaha Ima nesto legendarno u tebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back