gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Poz iz divljine bez filtera 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogle Bubarotijevu reinkarnaciju, Bradica, Pupica, Vagica.
Super slika OlyPoz iz divljine bez filtera
![]()
Bila na sankanju? Super fotka
A znate vi da sumadinac jedan od najboljih astrologa na svetu a i sire? Cisti aure, skida magiju, tri puta doziveo klinicku smrt, napisao knjigu. Jedino saman nije
Pogledajte prilog 529090
Zasluzuje temu i to lepljivu. Sad ce Ntri me nahvali onako kako samo on ume
Salim se. pozdrav![]()
A, da, srpski astrolozi su generalno veoma uspesni i svetski poznati. Preplicemo se malcice s ruskim, ali tu smo negde, zaista je u pravu sto to naglasava.
U Indiji se od prevelikog shunta ne moze zaista naci dobar astrolog, a u Americi/ V. Britaniji radi ogromna ekspozitura u medijima, tako da recimo Balkan i Rusija ostavljaju dovoljno prostora da se astrologijom ljudi doista ozbiljno pozabave.
Pomaze tu i to sto je oko nas previse patnje pa se lakse dolazi i do saznanja o tome sta ljude najvise brine.
Rekao bih da moze postojati odlicnih astrologa i u Brazilu, odnosno Meksiku.
![]()
- - - - - - - - - -
Indija je odavno propala, jos ne mogu dodju sebi od kolonijalizma.
A, da, srpski astrolozi su generalno veoma uspesni i svetski poznati. Preplicemo se malcice s ruskim, ali tu smo negde, zaista je u pravu sto to naglasava.
U Indiji se od prevelikog shunta ne moze zaista naci dobar astrolog, a u Americi/ V. Britaniji radi ogromna ekspozitura u medijima, tako da recimo Balkan i Rusija ostavljaju dovoljno prostora da se astrologijom ljudi doista ozbiljno pozabave.
Pomaze tu i to sto je oko nas previse patnje pa se lakse dolazi i do saznanja o tome sta ljude najvise brine.
Rekao bih da moze postojati odlicnih astrologa i u Brazilu, odnosno Meksiku.
Веома леп интервју, прави филозофски у природи...
Razmisljanje naglas: Stopala da, kolena da, pupak ne bas, kao ni solarni pleksus. Solarni pleksus je isuvise jaka tacka da bi se mogle manifestovati Plutonovske sile, jedna drugu unistavaju.
To je mesto tela gde se najvise krvi sliva zbog digestije. Cim imamo Krv, dobijamo Mars, dobijamo Sunce. Stvari koje u direktnom odnosu su usko povezane sa Zivotom, pre nego li Smrcu, odnosno duhovima, odnosno necistim energijama.
@Indija Sta da se radi, tamo je zivot gori nego sada u Venecueli.
oli nam je na skijanju... ako budemo imali sreće slikaće nam i lavinu.![]()
je li ovo iqal po ekonomiji... ne kapiram poentu regionalne podele.
ali primećujem sirotinjski aspekt na koji navodiš.
ljudi se u trenucima beznađa i panike okreću ''bilo čemu'' ,tj iluziji, laži, kako god... ako me razumeš.
ozbiljnost bavljenja se može po toj logici i svesti pod paralelu ozbiljnosti stepena gladi. nemoj me shvatiti bukvalno...
manipulišeš pomalo podacima, pomalo znanjem... za nijansu si vrv pametniji od šumadinca, pošto vidim da vas je inspirisao.
uzmi ogledalo, on je onaj iskrivljeni prikaz... ili si to ti?
Hahaha Ima nesto legendarno u tebi.oli nam je na skijanju... ako budemo imali sreće slikaće nam i lavinu.![]()
Mnogo lepa slika, Olimp naci dogodineSad mogu samo ronjenje da planiram
Prelepa je zima, ledena lepota je zovem.
Inace uvalise mi u Turskoj na ulici Olympea parfume, Paris oridjinalReko, kolko kosta da kosta ja uzimam, to je moja forum drugarica
![]()