STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuu znaš koliki ja rep imam
Al ga krijem

Kod mene nije ni prestao :evil::dash::poludeo::poludeo::poludeo:
CR9F2F5.jpg

И од горег има горе.

''Ма добро сам, добро никад боље
а сузе, те сузе нису моје
те сузе због тебе што сјаје из мрака
нису моје већ рака из мог подзнака
''

:zblesav:

Nemojmo da se drogiramo time. Najveci Cringe je bio kada je Sherifovicka na pobedi 2008.g izjavila slicno. (je l tada Molitva pobedila?)

Buba Okoreli :rotf:

Zoki Sumadinac nije iz te lige, on je liga za sebe :lol:

Pa Okoreli. Tvrdokrilac. Inboxonapadac. Infra-Red varijante. :zelenko:

Zoki Sumadinac? z:mrgreen:

Evo vam jedan fini video klip. Kako fino rucicama mrda.:zelenko2:

Da vam postavim jedno lagano astro pitanje, koliko ste uspešni u prepoznavanju horopskog znaka po izgledu osobe? Koga lako prepoznajete, koga teže? Da li više prepoznajete znak ili podznak?

Ja uglavnom prepoznajem vatrene i vodene, od zemljanih Device a od vazdušnih eventalno Vage.

Dobio ideju da napravim neki logo fazon (dosadno mi je proporcionalno sneznim padavinama)

newzastrology.png

Pa mi je i to bilo dosadno, pa odlucio sam da izadjem i na tv-u. Doduse, na starom. Bolje zraci. z:mrgreen:

newzastrologytv.png

Sada moram da vidim kako da spojim neke ljude s frouma s njihovom idilom. Ko se javlja da volontira? :zima:

Имао је људски лик, али црвено и одвратно, злом изобличнео лице...као прави ђаво. Рекао ми је нешто отприлике овако - морам прво да окајем грехе пре него што наставим са својим послом.
Питам се зашто сам га сањао...
Волео бих да ступим и у контакт с ванземаљцима, ал за сада не иде...

da nisi gledao neki horor u to vreme, trumane?

p.s. nikada sa verskim fanaticima ne pričaj o bogu, tj đavolu... :lol:
odmah stave veliko slovo na ličnu zamenicu... ko zna šta ću sanjati noćas. :roll:

n3w, imaš dozvolu da me spojiš sa idilom... onom u tvojoj glavi, naravno... :lol:

ђавоља, леп ти ник. Баш малочас одгледах римејк филма ОМЕН који је на ту тему.
Не, тада нисам сањао ништа. Само сам интензивно размишљао о том ентитету и он ми се јавио у сну. Коректно од њега.:zcool:

:lol::p

- - - - - - - - - -

ja sam kao klinka volela horore, ali radilo se o dobrim filmovima, prikazivao se serijal hichkokovih filmova... meni je nas davitelj protiv davitelja sa tashkom nachicem i karanfilima mnogo smeshan...:p

Samo volontirajte :zima: Nije bitno sta i za sta. z:D

@van halen 1995

polaganjeispita.png

:lol: :super:

- - - - - - - - - -

Kada je bio onaj nalet smrdibuba, tako se pojavise u mom inboxu Buba Okoreli i ostale zajebancije.

Nedavno smo ovde postavljali "GAZDA PAJA - TESLA".

To ce samo ostati negde u kosmarima.

To ona dvojica, Guba Koreli i Jalov Brat...

Ima li neko hrabrosti da pogleda šta su u horoskopu. Ja nemam, otkad sam saznao da je onaj Thupson rođen istog dana kao i ja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back