- Poruka
- 92.377
Presli smo na romantiku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne ali stvarno, koja je verovatnoca da se bas oboje rodimo ne samo u istoj drzavi i u isto vreme nego jos da presecemo jedno drugome put.
Ja sam romanticna, ali nesto ne verujem u tu ljubavnu karmu koja se desava sa istom osobom kroz mnoge zivote.
Verujem u ljubavnu karmu, ali nesto na principu ova osoba je prevarila tu i tu osobu, pa ce njoj to neko drugi uraditi(ali ne da su povezani iz proslih zivota)
Presli smo na romantiku![]()
Веља А. би рекао: Постоје само две вероватноће - јединица и нула.Koja je verovatnoća da je to tako? Hmmmm![]()
Вељ А. би рекао: Постоје само две вероватноће - јединица и нула.![]()
Misliš u ovom zivotu? Osoba koja vara ce biti prevarena, u sledecem zivotu?
- - - - - - - - - -
Ćao, Snow.![]()
Do koje tacno godine se racunaju dvadesete?Do koje ti to godine pikaš...valjda smo mi svi koji smo u nasim dvadesetim mladi...po svim parametrima.
Nisi me utesioPa do trideste valjda...XD....Mislim ako treba da te utješim..evo možda ću ..jer kažu da to "zrelo doba" u tom nekom drustveno okvirnom-opšteprihvaćeno bla bla smislu navodno kreće od 35...Jesam uspio? XD
Ne razumem. Binarni sistem mi pada na um.![]()
Do koje tacno godine se racunaju dvadesete?![]()
У смислу или закон гравитације ( или карме у овом случају ) ради или не ради. Ако ради вероватноћа је 100%, ако не ради је 0%.
Do koje ti to godine pikaš...valjda smo mi svi koji smo u nasim dvadesetim po svim parametrima mladi.
Do 28e
- - - - - - - - - -
Hvala, jasno.
- - - - - - - - - -
Nismo svi.![]()
U tom slucaju sam mator konj![]()
Nismo svi.![]()
Prvi put cujem za pesmuPa to je super.ili 0 ili 1
- - - - - - - - - -
Znas onu depresivnu pesmu: u 8 i 30 (u osami trideset)
Prvi put cujem za pesmu
Kako to mislis ili 0 ili 1, nije mi jasno.
Da sa strumf zvao bih se Tupko![]()
Pa vjerujem da nisu svi sebi u glavi...ali bez obzira na to...ni tada nas niko ne gleda kao zrele osobe prije će reći da smo potonuli ...XD
Prvi put cujem za pesmu
Kako to mislis ili 0 ili 1, nije mi jasno.
Da sa strumf zvao bih se Tupko![]()
Objasnio je Truman
- - - - - - - - - -
Salim se malo. Koja ti je godina? Ali prema meni se odnose kao da imam 40. Taj level očekivanja.
0 и 1 су једини прави бројеви који постоје, тако вели гореспоменути филозоф а он се бави сумерском математиком. Остало су људске измишљотине, стохастика исл.
Иначе, занимљиво да се рачунари исто заснивају на 0 и 1 тако да му и они дођу природна ствар.
Poznato kao bapsko racunanje vremena
25 je vec 30, 28 je uveliko trideset...itd.
To ama baš nikakve veze nema sa statistikomMeni to uvek bilo sumnjivo oko karmickih prica.
Toliko ljudi na planeti, i bas cemo ja i bivsi muz iz proslog zivotada se zadesimo na jedno drugome opet u zivotu(u istoj skoli, odeljenju, poslu, zurci...sta god), cisto statisticki mi je malo klimavo to oko karmickih ljubavi.