STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne ali stvarno, koja je verovatnoca da se bas oboje rodimo ne samo u istoj drzavi i u isto vreme nego jos da presecemo jedno drugome put.
Ja sam romanticna, ali nesto ne verujem u tu ljubavnu karmu koja se desava sa istom osobom kroz mnoge zivote.
Verujem u ljubavnu karmu, ali nesto na principu ova osoba je prevarila tu i tu osobu, pa ce njoj to neko drugi uraditi(ali ne da su povezani iz proslih zivota)

Misliš u ovom zivotu? Osoba koja vara ce biti prevarena, u sledecem zivotu?

- - - - - - - - - -

Presli smo na romantiku :zskace:

Ćao, Snow. :)

Do koje tacno godine se racunaju dvadesete? :prstic:

Do 28e :D

- - - - - - - - - -

У смислу или закон гравитације ( или карме у овом случају ) ради или не ради. Ако ради вероватноћа је 100%, ако не ради је 0%.

Hvala, jasno.

- - - - - - - - - -

Do koje ti to godine pikaš...valjda smo mi svi koji smo u nasim dvadesetim po svim parametrima mladi.

Nismo svi. :D

Prvi put cujem za pesmu :huh:

Kako to mislis ili 0 ili 1, nije mi jasno.
Da sa strumf zvao bih se Tupko :(

Objasnio je Truman :D

- - - - - - - - - -

Pa vjerujem da nisu svi sebi u glavi...ali bez obzira na to...ni tada nas niko ne gleda kao zrele osobe prije će reći da smo potonuli ...XD

Salim se malo. Koja ti je godina? Ali prema meni se odnose kao da imam 40. Taj level očekivanja.

0 и 1 су једини прави бројеви који постоје, тако вели гореспоменути филозоф а он се бави сумерском математиком. Остало су људске измишљотине, стохастика исл.
Иначе, занимљиво да се рачунари исто заснивају на 0 и 1 тако да му и они дођу природна ствар.

Objasnio je Truman :D

- - - - - - - - - -

Salim se malo. Koja ti je godina? Ali prema meni se odnose kao da imam 40. Taj level očekivanja.

Sada vidim, ne citam uvek prethodne postove.

Kazi im da se strpe jos koju deceniju ;)

0 и 1 су једини прави бројеви који постоје, тако вели гореспоменути филозоф а он се бави сумерском математиком. Остало су људске измишљотине, стохастика исл.
Иначе, занимљиво да се рачунари исто заснивају на 0 и 1 тако да му и они дођу природна ствар.

Znam za racunare, za ostalo nisam.

Meni to uvek bilo sumnjivo oko karmickih prica.
Toliko ljudi na planeti, i bas cemo ja i bivsi muz iz proslog zivota :mrgreen: da se zadesimo na jedno drugome opet u zivotu(u istoj skoli, odeljenju, poslu, zurci...sta god), cisto statisticki mi je malo klimavo to oko karmickih ljubavi.
To ama baš nikakve veze nema sa statistikom
Il veruješ il ne veruješ
Ja nisam tip koji voli mnogo da tupi i razglaba niti da ubeđujem ljude bilo šta
Ako te zanima karma i njeni zakoni-postoji ozbiljna literatura koja će ti dati objašnjenje nedoumica
Ionako pojam karma svako ovde tretira po nekom ličnom nahođenju-uglavnom pogrešnom
Inače pojam karmičke veze n8je neki moj trip
Postoje ustanovljeni pokazatelji
Mada na apsolutnom nivou je svaka veza a i svaki odnos karmički
Bio dobar ili loš

Ne nabedjujem se ni ja, samo razmenjujemo stavove(sto bi rekli politicari :D)

Samo mi se nekad cini da ljudi opravdavaju neke svoje lose ljubavne veze pod parolom karme...eto nismo mogli, karma je umesala prste.
S druge strane, npr. verujem da je neka karma ili sudbina kad se ljudi upoznaju na random nacin...u autobusu ili tako nesto.
Kad nemaju nikakvih dodirnih tacaka.

- - - - - - - - - -

Haha, sad se setih onog vica.

-Sta je razmena misljenja sa sefom?
Udjes u sefovu kancelariju sa svojim misljenjem, izadjes sa njegovim.

z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back