STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немој да ми вређаш омиљену холивудску звезду! Он има баш лепо име КРУЗ и занимљиво да је са својом презимењакињом Пенелопе глумио у врло добром СФ римејку Ванила Скај.

Иначе је Самураја режирао исти човек који је направио и један од мени најдражих филмова - Легенда о јесени.
Guz ti je omiljen?:eek:
Inače Tom Guz sam čula od mog druga duple Škorpije i od tad ga koristim:D
A ti onda promeni svoje prezime u Kruz ako ti se toliko sviđa
Truman Kruz- lepo se slaže:rotf:

Није ми омиљен глумац него једна од омиљених холивудских звезда.
Наравно да немам намеру да мењам своје богом дано презиме. ;)

odličan film a Bale mi je vrlo drag
Moj muž ga posebno obožava i stalno mi natura kako je Bale LEP a ne oni MAJMUNI koji su meni privlačni:mrgreen:
Elem, iako ga mnogo volim i kao glumca i kao ličnost( veliki je borac za zaštitu životinja, ima 3 mačke i dva psa koje je sa ulice pokupio) i oženjen je Srpkinjom:D, nije mi ič fizički privlačan
Toliko,,da ga zovem Rumeni Radojica
I ostade Radojica
Sad kad neko kaže BALE,,ja se zbunim

A Kruz mi je oduvek bio ODVRATAN, još ružniji od Radojice
Kepec- picopevac:zcepanje:
I jeste psiho kad je u Sajentolozima

Slazem se sa njim :lol:
Bale je stvarno lep, mada mene nesto ne radi.

Inace Kruz ima taj neki gumeni osmeh,a u ocima i iza se ne vidi apsolutno nista. Zbog toga mi je najvise freaky kad ga vidim na drugi pogled, nije samo zbog sekte.

njega bi još i gledala
Da se od srca nasmejem

Isti glumac je i u Turskom Rokiju, moyda i to da pogledas :lol:

https://www.imdb.com/title/tt0325710/?ref_=nm_knf_t2

ово је ипак ред да се погледа.

Dobar i zanimljiv film, mada nije izbegao holivudsko prekrajanje istorije.

E da
Koliko mi je G...ovaj Kruz antipatičan,toliko mi je njegova prezimenjakinja Penelope recipročno simpatična

Nisi jedina :rumenko:

E da
Koliko mi je G...ovaj Kruz antipatičan,toliko mi je njegova prezimenjakinja Penelope recipročno simpatična

i ja isto....pade mi na pamet onaj film Volver (jer sam ga. nedavno gledao) ...u kom ona ubija svog pedofilskog muža i zajedno sa kćerkom skriva leš u zamrzivaču iznajmljenog restorana u kom služi goste. XD vrh...a svidja mi se isto kako Almodovar svaki put tako dobro prikaže "žensku" psihologiju i zamrsene odnose ( vaga je u hor ) ...i što se uglavnom bavi marginama društva.

Poslednja izmena:
i ja isto....pade mi na pamet onaj film Volver (jer sam ga. nedavno gledao) ...u kom ona ubija svog pedofilskog muža i zajedno sa kćerkom skriva leš u zamrzivaču iznajmljenog restorana u kom služi goste. XD vrh...a svidja mi se isto kako Almodovar svaki put tako dobro prikaže "žensku" psihologiju i zamrsene odnose ( vaga je u hor ) ...i što se uglavnom bavi marginama društva.
Pa da....
Penelope je Bik
Nije samo zgodna nego ima karizmu
A Almodovara obožavam
Volver sam dva puta gledala

Пенелопе Круз ми је увек била боља од Селме Хајек с којом је стално пореде.. Селма нит је лепа нит је згодна. Не знам која је боља глумица, тешко ми је да проценим.

Пенелопе Круз ми је увек била боља од Селме Хајек с којом је стално пореде.. Селма нит је лепа нит је згодна. Не знам која је боља глумица, тешко ми је да проценим.

Ej...kad smo vec kod nje ona je prije par godina pristala na ulogu u jednom skroz uvrnutom filmu (u poz. smislu,pogotovo ko voli taj srednjovjekovnih štih). Ne znam jeste ga gledali, film se zoveTale of Tales ..i djelo je jednog italijanskog rezisera.

@Agatha

Da..penelope ima prvenstveno taj X faktor (sunce vladar pete u prvoj,vladar asc jako aspektuje plutona) ,zatim i prirodno polozene zenske planete (mjesec u sjedistu veneru egzaltiranu) ..a opet i malo obilježja ćudljivog i nestasnog djeteta (merkur na asc...vladar asc mars u raku u trećoj) u sebi...a ima i taj prepoznatljiv tradicionalni look etnicke grupacije kojoj pripada (vladar asc u raku u konj. sa saturnom,sunce u biku u prvoj)...tako da da..skroz je zanimljiv lik.

Poslednja izmena:
De ste momci!
1Ao5.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back