STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene zanimaju zenske duge kose, ne muske duge kose :lol:

Nisu mogli da se dogovore za ime dok jedan od njih nije pogledao u kalendar i video koji je datum :lol:
Inace je Kai Hansen (jedan od osnivaca) dosta uticao na bend koji jako puno volim kada je napustio Helloween.
misliš ženske kike:D

- - - - - - - - - -

Evo jedna lepa riðokosa
CGG3F1LWYAAE0si.jpg

Juce gledala opet American Psycho, razmisljam koliko stvarno nekad uloga koja proslavi glumca bude bas ta koja mu najvise lezi po natalu.
Christian Bale je Vodolija( sa Merkurom, Jupiterom i Suncem naravno u Vodoliji) sa Marsom u Biku, i Venerom u Jarcu.
Samo sto su u njegovom liku izlozene sve lose strane znakova i planeta.
To Sunce u Vodoliji, koje u nizoj frekvenciji ima taj problem ja vs mi, identitet vs komformitet, kome zna da fali malo svesti o sebi(izgnon So), sve to sa dispozitorom Saturnom u Blizancima(Jackyl&Hide sindrom).
Naravno Mars u Biku, sva energija usmereno na materijalno i sticanje. Plus Venera u Jarcu opet istaknuta na svoj los nacin, teznja samo za visokim polozajima, ljudima, statusu....restorani samo na rezervaciju i slicno. :mrgreen:

Inace on je skinuo lik po uzoru na Toma Kruza, on je stvarno psiho prve klase...ne po ulogama nego ovako deluje bas nenormalno. :D

Мени Том Круз не делује као психо, али онда сам чуо да ћерку није видео 6 година због секте тако да...можда си и у праву.

Juce gledala opet American Psycho, razmisljam koliko stvarno nekad uloga koja proslavi glumca bude bas ta koja mu najvise lezi po natalu.
Christian Bale je Vodolija( sa Merkurom, Jupiterom i Suncem naravno u Vodoliji) sa Marsom u Biku, i Venerom u Jarcu.
Samo sto su u njegovom liku izlozene sve lose strane znakova i planeta.
To Sunce u Vodoliji, koje u nizoj frekvenciji ima taj problem ja vs mi, identitet vs komformitet, kome zna da fali malo svesti o sebi(izgnon So), sve to sa dispozitorom Saturnom u Blizancima(Jackyl&Hide sindrom).
Naravno Mars u Biku, sva energija usmereno na materijalno i sticanje. Plus Venera u Jarcu opet istaknuta na svoj los nacin, teznja samo za visokim polozajima, ljudima, statusu....restorani samo na rezervaciju i slicno. :mrgreen:

Inace on je skinuo lik po uzoru na Toma Kruza, on je stvarno psiho prve klase...ne po ulogama nego ovako deluje bas nenormalno. :D
odličan film a Bale mi je vrlo drag
Moj muž ga posebno obožava i stalno mi natura kako je Bale LEP a ne oni MAJMUNI koji su meni privlačni:mrgreen:
Elem, iako ga mnogo volim i kao glumca i kao ličnost( veliki je borac za zaštitu životinja, ima 3 mačke i dva psa koje je sa ulice pokupio) i oženjen je Srpkinjom:D, nije mi ič fizički privlačan
Toliko,,da ga zovem Rumeni Radojica
I ostade Radojica
Sad kad neko kaže BALE,,ja se zbunim

A Kruz mi je oduvek bio ODVRATAN, još ružniji od Radojice
Kepec- picopevac:zcepanje:
I jeste psiho kad je u Sajentolozima

Мени су и Круз и Бејл одлични глумци, а сад ко је привлачан а ко не остављам вама женама. :cool:
Успут, шта значи то "пицопевац" у опису Круза?

Jeste Kruz dobar glumac al je gadan za gledanje i plus ja ne volim akcione filmove u kojima on mahom glumi
Jedino ga vadi Eyes wide shut
RADOJICA glumi u umetničkim filmovima pretežno
Za Mašinistu je smršao 30 kila

- - - - - - - - - -

P.S
Nikad nisam gledala Top Gun
A ni jednog Ramba

Jeste Kruz dobar glumac al je gadan za gledanje i plus ja ne volim akcione filmove u kojima on mahom glumi
Jedino ga vadi Eyes wide shut
RADOJICA glumi u umetničkim filmovima pretežno
Za Mašinistu je smršao 30 kila

Да, изабрао је да претежно глуми у акционим филмовима ( мени веома драги Колатерал где је разбио улогу ) претпостављам због пара, али и адреналина - све те лудачке сцене кажу да сам ради. Ако хоћеш да га видиш у неком другом жанру препоручујем да погледаш неке његове старије филмове типа Неколико добрих људи...плус СФ филмови типа Ванила Скај.

Да, изабрао је да претежно глуми у акционим филмовима ( мени веома драги Колатерал где је разбио улогу ) претпостављам због пара, али и адреналина - све те лудачке сцене кажу да сам ради. Ако хоћеш да га видиш у неком другом жанру препоручујем да погледаш неке његове старије филмове типа Неколико добрих људи...плус СФ филмови типа Ванила Скај.
Neću da gledam Toma Guza!!!!:D
Pored onoliko drugih glumaca
Ajd da je radio neku umetničku antologiju nikad viđenu pa da se žrtvujem
Ovako da gledam onog picopevca kako skače i puca,bole me guisca:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Probaj sa ovim Rambom :lol:

njega bi još i gledala
Da se od srca nasmejem

Немој да ми вређаш омиљену холивудску звезду! Он има баш лепо име КРУЗ и занимљиво да је са својом презимењакињом Пенелопе глумио у врло добром СФ римејку Ванила Скај.

Иначе је Самураја режирао исти човек који је направио и један од мени најдражих филмова - Легенда о јесени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back