STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
уууууууууупс, ја је отворих. :think:
То ме подсети на ситуацију кад сам једном давно узео тарот шпил, поставио питање "Ко сам ја" и изашао ми ЂАВО. :eek: Тад сам имао 18-19 лета, питам се шта ли ми је та велика аркана желела поручити.

уууууууууупс, ја је отворих. :think:
То ме подсети на ситуацију кад сам једном давно узео тарот шпил, поставио питање "Ко сам ја" и изашао ми ЂАВО. :eek: Тад сам имао 18-19 лета, питам се шта ли ми је та велика аркана желела поручити.
bitno je kako si pre toga tretirao Tarot
Moguće je i da da nebulozne odgovore pogotovo ako nije tvoj špil
A i sama karta najmanje od svega predstavlja bukvalno đavola
Više neobuzdane podsvesne nagone i ropstvo

Poslednja izmena:
Šta ćeš, srešćemo se kad se sretnemo. :)

Nego, pre nekoliko dana sam čuo ovu pesmu, Koja prićao o njoj na nekom snimku koji sam gledao na yt. I setio sam se tebe - 70-te, Beograd, rok ekipa. Palo mi je na pamet da je sigurno znaš. :)

Šta ćeš, srešćemo se kad se sretnemo. :)

Nego, pre nekoliko dana sam čuo ovu pesmu, Koja prićao o njoj na nekom snimku koji sam gledao na yt. I setio sam se tebe - 70-te, Beograd, rok ekipa. Palo mi je na pamet da je sigurno znaš. :)

nešto mi kroz maglu ta grupa DAH
Čak mislim da je jedan njihov član poginuo na bini u sred koncerta, drmnula da je struja

Poslednja izmena:
bitno je kako si pre toga tretirao Tarot
Moguće je i da da nebulozne odgovore pogotovo ako nije tvoj špil
A i sama karta najmanje od svega predstavlja bukvalno đavola
Više neobuzdane podsvesne nagone i ropstvo

Добро сам га третирао, и мој је шпил.
А, млад сам тад био...потиснути нагони, могуће...

Иначе, гледам сад Аферу Томас Краун ( оригинал ). Легендарна сцена играња шаха између Стива Меквина и Феј Данавеј, сећа ли се неко?

Иначе, гледам сад Аферу Томас Краун ( оригинал ). Легендарна сцена играња шаха између Стива Меквина и Феј Данавеј, сећа ли се неко?
ne...
Al si me asocirao na igru šaha između viteza i Smrti iz Bergmanovog Sedmog pečata

nešto mi kroz maglu ta grupa DAH
Čak mislim da je jedan njihov član poginuo na bi i u sred koncerta, drmnula da je struja

Jok, to je San.
Čutura (aline ovaj Čorbin, valjda :lol:), svira u njemu i peva. Zlatko Manojlović svira gitaru isto. Poznata im je pesma Šošana.

Ne znam stvarno.

добар је блуз...добродошао!

Иначе, занимљиво да сам у првој поруци на 666. стр. споменуо блуз...позната вам је она прича о блузеру који је продао душу на раскрници за таленат. заборавих како се зове.
Блуз је ђавоља работа. :p
А сад се сетих да сам пре пар недеља сањао ђавола...Као ме гледа својим одвратним лицем и каже ми "да бих наставио са својим послом морам прво да окајем грехе". Имате ли идеју шта би могло ово да значи? Баш је био гадан, људска физиономија, али лице огавно.

Иначе, занимљиво да сам у првој поруци на 666. стр. споменуо блуз...позната вам је она прича о блузеру који је продао душу на раскрници за таленат. заборавих како се зове.
Блуз је ђавоља работа. :p
А сад се сетих да сам пре пар недеља сањао ђавола...Као ме гледа својим одвратним лицем и каже ми "да бих наставио са својим послом морам прво да окајем грехе". Имате ли идеју шта би могло ово да значи? Баш је био гадан, људска физиономија, али лице огавно.

nije bitan taj koji je prodao a svi znamo ko je... na istom crossroadsu je clapton prodao dusu i dete mu riknulo....alejkum selam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back