STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupi još, stiže zima, trebaće.:p

kud još da kupujem, već sam kupila 10 pari ovog meseca, obične doduše ali ja kao stonoga da sam :zcepanje:

evo sam ti ištrikala

RLASTRO.jpg

81389f2d653a670966d5ba5d691edcd4_590x590.jpg

91Fm5o1Zv3L._UX425_.jpg
:heart:

Skuvala sam se i ja ... napolju, pa sam došla unutra da se smrzavam :lol:

kud još da kupujem, već sam kupila 10 pari ovog meseca, obične doduše ali ja kao stonoga da sam :zcepanje:

:heart:

Skuvala sam se i ja ... napolju, pa sam došla unutra da se smrzavam :lol:

Ogromna je razlika tada bila između spolja i unutra
Kupila mi mama nove papuče na pijaci peva mi noga i greju
A do sad sam imala Grubinove klompe koje su mi pravile žulj -upravo onaj njihov anatomski đon
Jedva sam čekala da ih bacim

Ogromna je razlika tada bila između spolja i unutra
Kupila mi mama nove papuče na pijaci peva mi noga i greju
A do sad sam imala Grubinove klompe koje su mi pravile žulj -upravo onaj njihov anatomski đon
Jedva sam čekala da ih bacim
meni su Grubin papuče-sandale, one letnje bile neudobne prve 3 godine :lol: mislila sam da sam izrod.
Taj đon je toliko tvrd da ne znam kome može biti ne udoban, nego ne-neudoban :mrgreen:

:hahaha:
Dobro, ali to su obične, te ne greju tako kad je zima. Termo treba, termo.:mrgreen:
dobre su ove, a mogu i 2 u 1 pa izigrava termo :lol:

meni su Grubin papuče-sandale, one letnje bile neudobne prve 3 godine :lol: mislila sam da sam izrod.
Taj đon je toliko tvrd da ne znam kome može biti ne udoban, nego ne-neudoban :mrgreen:

dobre su ove, a mogu i 2 u 1 pa izigrava termo :lol:

Imam i ja jedne letnje a la japanke
Nosim ih na kratke relacije
Đon je tvrd užasno
A trebao bi da bude fleksibilan
Za moja jadna stopalca iznapadana od Sa u Ribama
E zato Dr Scholl-sakat da prohoda
I papuče i sandale
Jedino su im modeli strahotno babski::(:

- - - - - - - - - -

To nas naložili Grubin,Grubin a ono da ne kažem šta:evil:

Свака му част. Примећујем прво на његовом лицу баш јаку истурену браду. Верујем да то има неке везе са хормоном тестостероном који је уједно и привлачан женама ( кроз мирис, тако сам читао негде ).

Не кажем да је то једини фактор, али јесте битан. Није случајно успешан са женама. Има и виших и лепших и богатијих од њега...

Изгубих и четврту стратего партију. А као клинац ми је ишло. Има ли неко утисак да је био паметнији са 12 година него сад? Ја у овом свечаном тренутку баш имам. :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back