STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мало џеза није наодмет на овај ладан дан
:heart::ok:

- - - - - - - - - -

U tom slucaju nisi konkurencija.
Znam samo gde mi je mesec i podznak, ostalo nista.
U stvari znam i da Pluton asc. ali nemam predstavu sta to znaci.
Pa gde su?

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da Pluton na ASC daje neku vrstu magnetizma, dobrog ili loseg.

Н3В, јеси ли можда и у програмерским водама? Ја се мучим и са веб скрепингом, прављење игрица ми звучи као квантна механика. :hahaha:

"Sve moras da znas, malo po malo, valja, valja"

hqdefault.jpg

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

KIROV REPORTING :cool:

Знам да треба избегавати политику, али морам да поделим шокиран блатантнон изјавом босанског шерифа ( а тему на политици су ми затворили :hahaha:):
https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...ala_ja_volim_kad_dodik_pjeva_a_ja_plesem.html
И даље сам под утиском.

Video sam temu ali me politika ne zanima.
Probaj na teorijama zavere, oni imaju svasta tamo.

Vise volim originalni RA2 no Yuri's Revenge. Nekako mi je Yuri's Revenge prenadrndan.

Odigrao sam tako puno video igara, ali RA2 ostaje neprevazidjena, sto atmosferski, sto zbog industrial metala, sto zbog zanimljivih unita. Kada zatvorim oci mogu ispred sebe da vidim malu bebicu Apokalipsu tek spremnu, bez tri zvezdice, sa "unit ready" u pozadini.

Cim joj stavim tri zvezdice to je game over za protivnika. :hahaha:

A prizme smo zvali "LAG tenk". Jer kada ih stavis 30-50, ne vidis nista od lasera...

Vise volim originalni RA2 no Yuri's Revenge. Nekako mi je Yuri's Revenge prenadrndan.

Odigrao sam tako puno video igara, ali RA2 ostaje neprevazidjena, sto atmosferski, sto zbog industrial metala, sto zbog zanimljivih unita. Kada zatvorim oci mogu ispred sebe da vidim malu bebicu Apokalipsu tek spremnu, bez tri zvezdice, sa "unit ready" u pozadini.

Cim joj stavim tri zvezdice to je game over za protivnika. :hahaha:

A prizme smo zvali "LAG tenk". Jer kada ih stavis 30-50, ne vidis nista od lasera...

Meni je drazi Yuris, nemas 30 Tanja vec samo 1.
Mislim da su tu malo bolje izbalansirali Sovjete i zapadnjake.

Nisi igrao Kozake, kada povedes 100 draguna i nekoliko topova ukoci se ceo komp od dima.
Jos ako imas i formacije musketara, ceo ekran je beo :lol:

Meni je drazi Yuris, nemas 30 Tanja vec samo 1.
Mislim da su tu malo bolje izbalansirali Sovjete i zapadnjake.

Nisi igrao Kozake, kada povedes 100 draguna i nekoliko topova ukoci se ceo komp od dima.
Jos ako imas i formacije musketara, ceo ekran je beo :lol:

Ja samo posaljem 40 grenadiera, ruse sve pred sobom :hahaha:

Kozaci su bas brza igra.

Ih, 100 dragoona :mrgreen: pa de ce ti dusa i otkud ti toliko resorsa :hahaha:

Cuj, ja nisam igrao neku strategiju. :per: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ja samo posaljem 40 grenadiera, ruse sve pred sobom :hahaha:

Kozaci su bas brza igra.

Ih, 100 dragoona :mrgreen: pa de ce ti dusa i otkud ti toliko resorsa :hahaha:

Cuj, ja nisam igrao neku strategiju. :per: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ja ih ne volim jer mi je cilj da zarobim a ne da unistim ;)

Imao sam Pentium 2 na 400 MHz, sve preko 300 vojnika na ekranu je bilo smrt za komp :lol:

Igrao i protiv druga u igraonici, isteklo nam vreme pa sam predao.
Da sam sacekao minut pobedio bih, ostao je bez hrane i sa par seljaka :lol:

Пошто видим да се разумете у игрице...кад сам био клинац обожавао сам друштвену игру СТРАТЕГО. Знате ли постоји ли нека игрица ( онлајн или само на компу ) рађена по тој стратешкој игри? Кад сам својевремено тражио нисам успео да нађем.

Пошто видим да се разумете у игрице...кад сам био клинац обожавао сам друштвену игру СТРАТЕГО. Знате ли постоји ли нека игрица ( онлајн или само на компу ) рађена по тој стратешкој игри? Кад сам својевремено тражио нисам успео да нађем.

Da bacas kockicu ili da vodis drzavu?

Postoji brdo takvih igara, najbolje radi Paradox.

Ovo ti je jedna od njih, volim da je igram.
Vise je orijentisana na politiku i ekonomiju nego na bitke.

Lik pocinje sa Srbijom ali imas sve vece drzave do 1821. godine.

Ja ih ne volim jer mi je cilj da zarobim a ne da unistim ;)

Imao sam Pentium 2 na 400 MHz, sve preko 300 vojnika na ekranu je bilo smrt za komp :lol:

Igrao i protiv druga u igraonici, isteklo nam vreme pa sam predao.
Da sam sacekao minut pobedio bih, ostao je bez hrane i sa par seljaka :lol:

Pa nemoj da predas, doplatite :mrgreen:

Ja moram da unistim. Zarobljavanje ne. Da saljem pikemana da svakog seljaka ponaosob drzi - neka hvala. Mora sve da se rusi bombama i dinamitima i laserima i sa jos bombi :hahaha: Kao Nikola Kojo "samo tata malo da sebi pruzi oduska"... Ali dok se sve srusi, prodje gladna godina.

Eeeeh, igraonice i silne psovke u odjeku kod Vuka :mrgreen: Ja sam imao velike probleme jer niko nije hteo da igra protiv mene. I ja sam se dosadjivao cesto.

Samo nisam mogao nikako da udjem u stos sa Starcraftom. Jedina strategija koja mi nikako nije legla koja mi je smor i dosadna. Sta si jos igrao od strategija?

Pa nemoj da predas, doplatite :mrgreen:

Ja moram da unistim. Zarobljavanje ne. Da saljem pikemana da svakog seljaka ponaosob drzi - neka hvala. Mora sve da se rusi bombama i dinamitima i laserima i sa jos bombi :hahaha: Kao Nikola Kojo "samo tata malo da sebi pruzi oduska"... Ali dok se sve srusi, prodje gladna godina.

Eeeeh, igraonice i silne psovke u odjeku kod Vuka :mrgreen: Ja sam imao velike probleme jer niko nije hteo da igra protiv mene. I ja sam se dosadjivao cesto.

Samo nisam mogao nikako da udjem u stos sa Starcraftom. Jedina strategija koja mi nikako nije legla koja mi je smor i dosadna. Sta si jos igrao od strategija?

Nismo imali vise para :(

Najvise volim strategije ali nema vise puno dobrih.
Igrao sam skoro ceo C&C serijal. Total war: Rome i Medieval 2, Knights of honor, EU3 i 4, Star Wars Galactic battlegrounds, Age of empires 1 i 2, heroje 3 i 5, World in conflict Soveiet assault...

Mozda battle mod u Total war serijalu.

Ovako ne znam za nesto slicno.

Стратего је класичан board game. Као што неко направи игрицу за шах, занима ме да ли је и за стратего. Много лепа игра, не видиш чинове противничких војника а треба да се бориш са њима. Па ко има слабији чин лети са табле.

Стратего је класичан board game. Као што неко направи игрицу за шах, занима ме да ли је и за стратего. Много лепа игра, не видиш чинове противничких војника а треба да се бориш са њима. Па ко има слабији чин лети са табле.

Nisam video nesto slicno.
Uglavnom su kao ove sto smo igrali sa N3W.

Probaj na pdf-u Video igre, mozda neko zna.

Imas gomilu, kako takticke, tako i cisto strateske. Dele se na potezne kao i na real time strategy (RTS). Ove o kojima smo ja i Snow pricali su RTS, i to dve od boljih iz perioda starijih igara. Kult su, prakticno.

Takticke su potezne, cesto su sa hexom ili u isometric fazonu sa primesama fantasy sveta. Primer su Battle for Wesnoth, Heroes of Might and Magic, Eador: Genesis. Imas i cisto ratne u smislu WW2, a to su naravno igre poput East Front od Talonsoft-a. Kult nad kultovima. Odbrana Staljingrada je bila jedna od najboljih kampanja. Cisto je turn based.

Imas i American Civil War fazon u igri poput Civil War Generals II, stara Sierra igra. Isto turn based.

Imas i kombinacije RTS sa taktickim turn based combatom, kao sto je igra King's Bounty koja ima jednu od najboljih muzickih ostvarenja koje sam cuo.

Da, Medieval Total War je u fazonu Stratego, ali je takodje i Knights of Honor.

Sto me je zaintrigiralo - Snow, da li si igrao KNIGHTS OF HONOR? Mozes da biras Srbiju. :mrgreen:

malo_lozenja.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back