- Poruka
- 92.876
Јесам - Сатурн у другој нич не ваља.![]()
U tom slucaju nisi konkurencija.
Znam samo gde mi je mesec i podznak, ostalo nista.
U stvari znam i da Pluton asc. ali nemam predstavu sta to znaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесам - Сатурн у другој нич не ваља.![]()
Мало џеза није наодмет на овај ладан дан
Pa gde su?U tom slucaju nisi konkurencija.
Znam samo gde mi je mesec i podznak, ostalo nista.
U stvari znam i da Pluton asc. ali nemam predstavu sta to znaci.
Pa gde su?
- - - - - - - - - -
Trebalo bi da Pluton na ASC daje neku vrstu magnetizma, dobrog ili loseg.
Podznak skorpija
Mesec strelac
Sad cu kartu da iskopam, kacio sam je negde ovde.
- - - - - - - - - -
Disko, evo i karte za precizniju analizu
https://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=468671&d=1513420728
https://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=468672&d=1513420788
Neke clanice su vecdale svoja tumacenja![]()
Stekla sam neki utisak, ali te necu komentarisati javno.![]()
Н3В, јеси ли можда и у програмерским водама? Ја се мучим и са веб скрепингом, прављење игрица ми звучи као квантна механика.![]()
Знам да треба избегавати политику, али морам да поделим шокиран блатантнон изјавом босанског шерифа ( а тему на политици су ми затворили):
https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...ala_ja_volim_kad_dodik_pjeva_a_ja_plesem.html
И даље сам под утиском.
Vise volim originalni RA2 no Yuri's Revenge. Nekako mi je Yuri's Revenge prenadrndan.
Odigrao sam tako puno video igara, ali RA2 ostaje neprevazidjena, sto atmosferski, sto zbog industrial metala, sto zbog zanimljivih unita. Kada zatvorim oci mogu ispred sebe da vidim malu bebicu Apokalipsu tek spremnu, bez tri zvezdice, sa "unit ready" u pozadini.
Cim joj stavim tri zvezdice to je game over za protivnika.
A prizme smo zvali "LAG tenk". Jer kada ih stavis 30-50, ne vidis nista od lasera...
Meni je drazi Yuris, nemas 30 Tanja vec samo 1.
Mislim da su tu malo bolje izbalansirali Sovjete i zapadnjake.
Nisi igrao Kozake, kada povedes 100 draguna i nekoliko topova ukoci se ceo komp od dima.
Jos ako imas i formacije musketara, ceo ekran je beo![]()
Ja samo posaljem 40 grenadiera, ruse sve pred sobom![]()
Kozaci su bas brza igra.
Ih, 100 dragoonapa de ce ti dusa i otkud ti toliko resorsa
Cuj, ja nisam igrao neku strategiju.Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Пошто видим да се разумете у игрице...кад сам био клинац обожавао сам друштвену игру СТРАТЕГО. Знате ли постоји ли нека игрица ( онлајн или само на компу ) рађена по тој стратешкој игри? Кад сам својевремено тражио нисам успео да нађем.
Не, мислим баш на друштвену игру која се зове стратего. Сваки играч има свог краља и различите војнике.
https://www.kupindo.com/Drustvene-igre/15139309_STRATEGO-Strateska-drustvena-igra
Ja ih ne volim jer mi je cilj da zarobim a ne da unistim
Imao sam Pentium 2 na 400 MHz, sve preko 300 vojnika na ekranu je bilo smrt za komp
Igrao i protiv druga u igraonici, isteklo nam vreme pa sam predao.
Da sam sacekao minut pobedio bih, ostao je bez hrane i sa par seljaka![]()
Pa nemoj da predas, doplatite![]()
Ja moram da unistim. Zarobljavanje ne. Da saljem pikemana da svakog seljaka ponaosob drzi - neka hvala. Mora sve da se rusi bombama i dinamitima i laserima i sa jos bombiKao Nikola Kojo "samo tata malo da sebi pruzi oduska"... Ali dok se sve srusi, prodje gladna godina.
Eeeeh, igraonice i silne psovke u odjeku kod VukaJa sam imao velike probleme jer niko nije hteo da igra protiv mene. I ja sam se dosadjivao cesto.
Samo nisam mogao nikako da udjem u stos sa Starcraftom. Jedina strategija koja mi nikako nije legla koja mi je smor i dosadna. Sta si jos igrao od strategija?
Mozda battle mod u Total war serijalu.
Ovako ne znam za nesto slicno.
Стратего је класичан board game. Као што неко направи игрицу за шах, занима ме да ли је и за стратего. Много лепа игра, не видиш чинове противничких војника а треба да се бориш са њима. Па ко има слабији чин лети са табле.
Пошто видим да се разумете у игрице...кад сам био клинац обожавао сам друштвену игру СТРАТЕГО. Знате ли постоји ли нека игрица ( онлајн или само на компу ) рађена по тој стратешкој игри? Кад сам својевремено тражио нисам успео да нађем.