- Poruka
- 131.197
Kakvo vreme!
Mi zimogrozljivi mozemo da vadimo skafandere![]()
Divno vreme Andjo, divno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo vreme!
Mi zimogrozljivi mozemo da vadimo skafandere![]()

ma odlična je imenjakinjaСа овим што сам цитирао. Да су јој романи у суштини љубавни превучени крими платином. Њени романи су о људској природи ( зато је изградила ликове Поароа и Марплове који су пре свега психолози, за разлику од Холмса који је форензичарски тип детектива ) уобличени у жанровске оквире. Има ту пар мудрих мисли, поткраде се која. Заплети су комплексни, а допада ми се и њен чист стил. Волео бих више читати њене књиге у оригиналу. Иначе их имам 40ак, а желео бих да их поседујем све.

meni sad prijaDivno vreme Andjo, divno.![]()
п.с. Паде ми на памет да је написала и 3-4 класична љубавна романа под псеудонимом.
Са овим што сам цитирао. Да су јој романи у суштини љубавни превучени крими платином. Њени романи су о људској природи ( зато је изградила ликове Поароа и Марплове који су пре свега психолози, за разлику од Холмса који је форензичарски тип детектива ) уобличени у жанровске оквире. Има ту пар мудрих мисли, поткраде се која. Заплети су комплексни, а допада ми се и њен чист стил. Волео бих више читати њене књиге у оригиналу. Иначе их имам 40ак, а желео бих да их поседујем све.
niti cini detektivske knjige u danasnje vreme manje klise knjigama.
Од њених романа под псеудонимом сам прочитао Дивов хлеб, то није љубавни роман у смислу лаке литературе него више мејнстрим о тешком животу једне жене. Ок је, мада не кажем да је врхунски. Ако се добро сећам добила је солидне критике.ne kažem ja da je to loše, posebno što ih nisam čitala, nego mene nikad nije privlačila ta tematikaНе знаш шта си пропустила!Од њених романа под псеудонимом сам прочитао Дивов хлеб, то није љубавни роман у смислу лаке литературе него више мејнстрим о тешком животу једне жене. Ок је, мада не кажем да је врхунски. Ако се добро сећам добила је солидне критике.
Можда сам само пар пута успео да провалим ко је...Њени заплети су ипак комплексни. А крими драма има доста квалитетних...ne kažem ja da je to loše, posebno što ih nisam čitala, nego mene nikad nije privlačila ta tematika

he he he
Baš si se promangupirao
Ako ako,valja se
- - - - - - - - - -
Ima i kike
![]()

Сад размишљам да ли је та способност штребања показатељ интелигенције. Мислим да може да буде, али ни не мора да значи.
- - - - - - - - - -
Н3В, тачно је да је најмање очекивани кривац али тај најмање очекивани није тако очигледан.![]()

sa onolikim sisurdamaNisam Agi
Meni ovo vise lici na Danca![]()
?pa i nisamНиси типично женско.![]()

ne ismevamромантика није исто што и патетика!
Ја иначе волим баладе и шансоне па ваљда и јесам мало ( романтик ).
"
"
"

ja većinu, mada je pitanje šta tačno definišem kao baladu+1
mrzim balade![]()
N3Wz, sto povezujes Mars(u bilo kom znaku) sa mocima zapazanja?