- Poruka
- 112.764
ja se preporodim kad je punNego, sto se budni? Pun Mesec?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se preporodim kad je punNego, sto se budni? Pun Mesec?![]()

).
čekaj, zar i ti imaš Mo u Ribama?Iskreno ja ni ne osetim, imam da radim nesto sto nisam danas a moram da zavrsim.
Jedna od blagodeti 'neemotivnog' Meseca je sto sam imuna na te plime i oseke.
Nasla sam neki Cd Barry White pre sat vremena, sad pustam i dodje mi da upalim svece sipam vino i tako dalje.
Koja romantika sa Mesecom u Ribama![]()
joj T jel ti veruješ da ću ja to da pustimН3В, Убиство Роџера Акројда ми је свакако у плану да опет прочитам као и још неке. Иначе, Артур Конан Дојл је смисли то што си описао - кад елиминишеш сва немогућа решења оно што се чини немогућим је заправо могуће ( или тако нешто).
Агата Кристи је била велики мађионичар и зато јој се дивим.
агата, ево једне лепе шансоне да уживаш:
Баш погађа душу зар не? Еквивалент овог Француза је код нас Драган Стојнић.

Нећеш погрешити, песма је једна од најлепших икад! И то на секси француском. Не смеш то да пропустиш...

čekaj, zar i ti imaš Mo u Ribama?
ili misliš na Barry White-a?![]()
e ajde i to čudo da vidimКад ти ја гарантујем да је екстра и да ће ти се свидети нема шта да околишаш. Па ваљда ми верујеш?![]()
na kom stepenu?Nemam ja, moj je u kozi. Nego je aktuelan na nebu sad.![]()

Очекујем наравно да оставиш искрен утисак. Нећу се љутити какав год да је.

na kom stepenu?
odo da slušam Trumanovu šansonu....![]()

Samo true detective 
e evo balade koju baš volimEvo ja slusam Dzek London, zov divljine aduiobook na engleskom dok se ne uknjavam sto ce uskoro.
Goodbye, bas ste zanimljivi. Nikad nisam volela horore, verujem da ima necega ali se plasim. Nista to vase ne znam.Samo true detective
![]()
poslušalaMoj ili na nebu?
Moj na 23, na nebu vec presao u Ovna sad vidim.
Nije losa ova Trumanova pesma, prijatno sam se iznenadila(posto ne volim balade,sansone itd).
Poslusaj.![]()
pa to je ''Bila je tako lepa''
nisam znala da je to obrada
moram priznati da NIJE patetična
lepa je, tužna....

na mojoj VeneriMoj ili na nebu?
Moj na 23, na nebu vec presao u Ovna sad vidim.
Nije losa ova Trumanova pesma, prijatno sam se iznenadila(posto ne volim balade,sansone itd).
(25 Ca)to toЕто, да ти је за наук да мени треба да верујеш.
Да, Стојнић ју је обрадио. Ту се враћамо на ону причу коју је започео Н3В о мажњавању ументичких дела, мотива и чега све не...
- - - - - - - - - -
Добар Прави детектив...има мало кантри призвука и нешто тужно...
Kakvo vreme!
Mi zimogrozljivi mozemo da vadimo skafandere![]()