STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozzz i tebi
Nikako da ti pohvalim nick
Baš mi se sviđa

E a kad bi znala koliko je glupo nastao :D
Boca omiljenog parfema u vidokrugu dok sam se registrovala, pacco rabanne-olympea
Nije nista dubokoumno hocu da kazem :mrgreen:

- - - - - - - - - -

поздрав модератору, морамо да поштујемо власт!

Nisam ja u tom fazonu strahovlade :D

А, та песма ми је позната иако нисам од тих пагана. Већ си је једном постављала па сам нешто коментарисао костиме...

taurus-funny-zodiac-cat-photos-2.jpg

- - - - - - - - - -

pisces-funny-zodiac-cat-photos-12.jpg

- - - - - - - - - -

aries-funny-zodiac-cat-photos-1.jpg

- - - - - - - - - -

6FE1VuwUNcA.jpg

- - - - - - - - - -

aquarius-funny-zodiac-cat-photos-11.jpg

- - - - - - - - - -

cancer-funny-zodiac-cat-photos-4.jpg

- - - - - - - - - -

capricorn-funny-zodiac-cat-photos-10.jpg

- - - - - - - - - -

gemini-funny-zodiac-cat-photos-3.jpg

- - - - - - - - - -
libra-funny-zodiac-cat-photos-7.jpg

sagittarius-funny-zodiac-cat-photos-9.jpg

scorpio-funny-zodiac-cat-photos-8.jpg

- - - - - - - - - -

virgo-funny-zodiac-cat-photos-6.jpg

MANDELA EFEKAT U ASTROLOGIJI

Evo i za astrologe i one koji se tako osecaju. Da li ste ikada radili ili gledali nekome znak i podznak i bili apsolutno i nedvosmisleno ubedjeni da su u horoskopu bas taj znak i podznak, a dosta kasnije se ispostavi da su nesto sasvim drugo? Imate li primere ljudi za koje ste sigurni da ste im radili natalnu kartu samo da se ispostavi da su nesto sasvim drugo?

Ovo, mahom, vazi za analize radjene pre 2006. godine. Pre ubacivanja Xena/Eris kombinacije.

Moj slucaj

Secam se filma "Pretty Woman" jer mi je ta pesma usla u glavu i nikada nisam mogao da izbacim. U njemu su Julia Roberts kao i Richard Gere. Znam da su bili u nekoliko filmova zajedno i koristio bih njih dvoje kao simbol Bika i Skorpije na filmskom platnu. Na primer kao i u filmu "Runnaway Bride" koji mi je bio pogotovo zanimljiv za analiziranje jer >>>> VII kuca, partner na filmu, a meni Mesec u Vagi pa logicno da se za to hvatam kada nesto na mene ostavi utisak.

Kad pogledam, a ono Richard Gere odjednom DEVICA u horoskopu! Apsolutno neprihvatljivo!

Secam se dalje konstantnog pominjanja svih glumaca sa kojim je Julia glumila u filmskim ulogama, poput Hugh Grant-a. Kao jednom od najpoznatijih glumaca u to vreme, odradio sam mu analizu i striktno se secam da je imao Veneru u Biku u prvom polju. Ipak, sada podaci pokazuju da je dupla DEVICA sa Venerom u Vagi!

Lik je DEVICA ponovo!

images.jpg

BONUS RUNDA!

Koka-Kolin logo? Koji je pravi? Nemojte da varate na pitanju, odgovorite onako kako se secate ovog logo crteza. :)

1.

2.

3.

mandela-effect-trivia-4.jpg

Ako ste ubedjeni da ste rekli pravi odgovor, proverite na netu. Ako nije ono sto ste rekli/napisali, a ne znate sta je Mandela efekat, upravo ste ga iskusili :mrgreen:

Промашио сам кокакола лого, или је Мандела ефекат или ја немам најбољу моћ запажања.:mrgreen:

Ne, u pitanju je Mandela efekat. :mrgreen:

"We are the champions" se ne zavirsava sa "Of the world". :mrgreen:

KitKat nema crticu :mrgreen:

Johnny Walker nije Johnny Walker nego Johnnie Walke (slika spoiler)

JWalker_2015_logo.png

:mrgreen:

Guiness pivo nije Guiness nego "Guinness" :mrgreen:

Transformers : Dark Side of the Moon je samo "Dark of the Moon". :mrgreen:

Nisu Looney Toons nego Looney Tunes (nisu ludi crtaci nego lude melodije :mrgreen: koliko puta sam ih samo video u TV vodicu da pise "ludi crtaci")

Nije "The Adams Family" nego "The Addams Family". :mrgreen:

Wynona Ryder je u stvari Winona Ryder :mrgreen: VINONA. :super: Kijanu Rivs i Vinona Rajder ili Vajona Rajder? :mrgreen:

Ruski clanak sa ociglednim jotovanjem

Hmmm CANON kamere su uvek imale mali vampirski zubic na pocetnom slovu :hahaha:

Na DaVincijevoj slici "L'Ultima Cena" Isus ne drzi vino :mrgreen:

Clint Eastwood nikada ne kaze "Do you feel lucky" nego pita "Do I feel lucky". :hahaha:

Agatha Christie nije nestala sa lica zemlje :lol:

Freddy Krueger postoji kao SERIJA odjednom. :hahaha: (ovo je mene zabezeknulo, moram priznati, posto sam gledao sve slashere)

Sta jos...

Majka Tereza nije proglasena za sveticu 90ih nego tek 2016te godine.

Pepsi logo se promenio isto tako :mrgreen:

2000px-_Pepsi_logo_2014.svg.png

Ima i domacih fora :lol::lol::lol:

Nije Kiki Lesandric nego Kiki Lesendric :lol::lol::lol:

Kocka do kocke, kockica - kroz vreme i kroz prostor? :lol:

"Ogledalce, ogledalce ko je najlepsi na svetu" nije iz Snezane i sedam patuljaka nego je "Magicno ogledalce, ko je najlepsi na svetu"

Hotel Albanija iliti "zgrada Albanija" je sada Palata Albanija. Kada kazem bilo kome "idem kod palate" uvek mislim na palatu pravde, ne na Albaniju.

Bijeljina je bliza Srbiji no Loznica.

Na slici Srbija na zapadnoj strani odjednom ima mali "rog", spicasti. :hahaha: "Zlatibore pitaj Taru da li ima rog na glavu"
image.jpg

BK Televizija ili BK Telekom Televizija? :lol: Bk simbol limun zut ili plav? :lol:

Seticu se jos posle.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back