- Poruka
- 3.649
alo ti je gere bio ala skorpija onda ne znas skorpije pa cak ni karakter koga je glumio jer stvari koje radi u filmu ne rade skorpije koje su sve redom stipseMANDELA EFEKAT U ASTROLOGIJI
Evo i za astrologe i one koji se tako osecaju. Da li ste ikada radili ili gledali nekome znak i podznak i bili apsolutno i nedvosmisleno ubedjeni da su u horoskopu bas taj znak i podznak, a dosta kasnije se ispostavi da su nesto sasvim drugo? Imate li primere ljudi za koje ste sigurni da ste im radili natalnu kartu samo da se ispostavi da su nesto sasvim drugo?
Ovo, mahom, vazi za analize radjene pre 2006. godine. Pre ubacivanja Xena/Eris kombinacije.
Moj slucaj
Secam se filma "Pretty Woman" jer mi je ta pesma usla u glavu i nikada nisam mogao da izbacim. U njemu su Julia Roberts kao i Richard Gere. Znam da su bili u nekoliko filmova zajedno i koristio bih njih dvoje kao simbol Bika i Skorpije na filmskom platnu. Na primer kao i u filmu "Runnaway Bride" koji mi je bio pogotovo zanimljiv za analiziranje jer >>>> VII kuca, partner na filmu, a meni Mesec u Vagi pa logicno da se za to hvatam kada nesto na mene ostavi utisak.
Kad pogledam, a ono Richard Gere odjednom DEVICA u horoskopu! Apsolutno neprihvatljivo!
Secam se dalje konstantnog pominjanja svih glumaca sa kojim je Julia glumila u filmskim ulogama, poput Hugh Grant-a. Kao jednom od najpoznatijih glumaca u to vreme, odradio sam mu analizu i striktno se secam da je imao Veneru u Biku u prvom polju. Ipak, sada podaci pokazuju da je dupla DEVICA sa Venerom u Vagi!
Lik je DEVICA ponovo!
![]()
BONUS RUNDA!
Koka-Kolin logo? Koji je pravi? Nemojte da varate na pitanju, odgovorite onako kako se secate ovog logo crteza.
1.
2.
3.
![]()
Ako ste ubedjeni da ste rekli pravi odgovor, proverite na netu. Ako nije ono sto ste rekli/napisali, a ne znate sta je Mandela efekat, upravo ste ga iskusili![]()

al da lici na skorpiju lici, sto se opet ne bi moglo reci za dzuliju koja je suprotnost zeni biku po spoljasnjosti pa i po glumackim manifestacijama ali je bik u horoskopu sto je apsurd... najteze je glumiti sebe, najlakse nekog drugog...banalna astrologija je ucenje o sopstvenim zabludama nezavisno od efekta koga pominjes jer uvek moras napraviti kontrapunkt kao u filmu slike i zvuka, a u ovom slucaju spoljasnjosti glumca i uloge koju igra... al da lici na mitsku kombinaciju bik- skorpija puca brate pa razbija... zato je i truo film