N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
sta mislite kakva kola daje sledeca postavka..
vrh3p u Sco,Pl u Sco u 3 i Jupiter u 3p,
Merkur u Jarcu?
Neki dzipic, mozda bmw x 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite kakva kola daje sledeca postavka..
vrh3p u Sco,Pl u Sco u 3 i Jupiter u 3p,
Merkur u Jarcu?

to ako mi muz buduci kupi![]()

pozzz. astrologijo...![]()
Da, ali ti si Devica u podznaku, tako da ce to biti mali, ekonomicni autic crne boje tipa fiat punto.
Ako i Strelac zauzima polje 3, onda su dva automobila u zivotu, kasnije preovladava dzip ili neki automobil koji bi trebalo da je putnicke varijante (karavan princip).
to svakako nije reper za normalnost te ne moraš da se sekirašПитам се некад...да ли са мном нешто није у реду јер ме вожња и кола ни мало не занимају.

Ne znam sta vise ne podnosim, kola tipa punto ili karavane. Imam bas odbojnost prema njima.
Dzip da ili limuzina, kupe npr.
- - - - - - - - - -
Znak Strelca vise u 4p nego u 3.

Ако волиш smooth jazz ево једна поклончић од мене:

H, sutra dolazi žena da čisti te se nadam i slikama vrlo brzo
Питам се некад...да ли са мном нешто није у реду јер ме вожња и кола ни мало не занимају.
to svakako nije reper za normalnost te ne moraš da se sekiraš
- - - - - - - - - -
Možda bi ti se dopao kineski električni leteći auto
- - - - - - - - - -
Izgleda ko da je Darth Vader hebo Nike patiku![]()
Што да не, тај бих возио, делује кул. Приметио сам да некако женама моја вредност опада у очима кад кажем да немам кола и да ме то не занима. 
И очекују од свог чо'ека да их вози од тачке А до тачке Б.
Не само...и нису оне спонзоруше већ спадају у категорију нормалних девојака. Само некако, за њих је прави мушкарац онај који вози.И очекују од свог чо'ека да их вози од тачке А до тачке Б.
хаха, то је оно што Вучић хоће да се производи у Србији.Што да не, тај бих возио, делује кул. Приметио сам да некако женама моја вредност опада у очима кад кажем да немам кола и да ме то не занима.
албино, ти и ја се тешимо.![]()