STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drug blizanac je jos od 18te vozio slicnog fordovog oldtajmera. Najpouzdaniji su se pokazali lavovi vozaci, nemaju nepromisljene poteze, sve polako i udobno. Dok sa blizancima letis kao u filmu Transporter. Nisam sponzorusa tip, ali jbg nista lepse nego kad te voze kolima :)

Da, ali ti si Devica u podznaku, tako da ce to biti mali, ekonomicni autic crne boje tipa fiat punto.

Ako i Strelac zauzima polje 3, onda su dva automobila u zivotu, kasnije preovladava dzip ili neki automobil koji bi trebalo da je putnicke varijante (karavan princip).

Ne znam sta vise ne podnosim, kola tipa punto ili karavane. Imam bas odbojnost prema njima.
Dzip da ili limuzina, kupe npr.

- - - - - - - - - -

Znak Strelca vise u 4p nego u 3.

Питам се некад...да ли са мном нешто није у реду јер ме вожња и кола ни мало не занимају.
to svakako nije reper za normalnost te ne moraš da se sekiraš:D

- - - - - - - - - -
Možda bi ti se dopao kineski električni leteći auto

- - - - - - - - - -

Izgleda ko da je Darth Vader hebo Nike patiku:zcepanje:

to svakako nije reper za normalnost te ne moraš da se sekiraš:D

- - - - - - - - - -
Možda bi ti se dopao kineski električni leteći auto

- - - - - - - - - -

Izgleda ko da je Darth Vader hebo Nike patiku:zcepanje:

хаха, то је оно што Вучић хоће да се производи у Србији. :hahaha: Што да не, тај бих возио, делује кул. Приметио сам да некако женама моја вредност опада у очима кад кажем да немам кола и да ме то не занима.

албино, ти и ја се тешимо.:mrgreen:

Не само...и нису оне спонзоруше већ спадају у категорију нормалних девојака. Само некако, за њих је прави мушкарац онај који вози. :rumenko: И очекују од свог чо'ека да их вози од тачке А до тачке Б.

Не само...и нису оне спонзоруше већ спадају у категорију нормалних девојака. Само некако, за њих је прави мушкарац онај који вози. :rumenko: И очекују од свог чо'ека да их вози од тачке А до тачке Б.

onda ja znam neke drugačije normalne ljude
Pazi volim kola al mi je to zadnja stvar pri izboru partnera

хаха, то је оно што Вучић хоће да се производи у Србији. :hahaha: Што да не, тај бих возио, делује кул. Приметио сам да некако женама моја вредност опада у очима кад кажем да немам кола и да ме то не занима.

албино, ти и ја се тешимо.:mrgreen:

Trumane... Ni kola ni nista, stav, pristup ti je los.
Ja s tobom u zivotu ne bih izasla jer koliko si ljubazan toliko si tezak.
Kao da samo trazis razloge zasto nesto nece da uspe.
Igraj se malo. Uneozbilji se. Citao Zaratustru? Preporuka tebi, al ako citas citaj, ne cvokci i ne trazi mu mane i nedostatke. Vjeruj
Sace pesma jedna lepa, da je poslusas od pocetka do kraja

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Ne znam meni malo bezveze kad muskarac ne zna da vozi i nema auto(kakav god)
Cale me ucio da znanje voznje spada u osnovno obrazovanje, pa mi se to urezalo valjda.
Tako da sto se mene tice jeste mali minus.
A i obozavam da se vozim (Sunce u 3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back