STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da svi black metal bendovi zvuče tako, pogotovo ti bendovi iz ranih 90-tih, što lošiji zvuk to bolje.
:mrgreen:

Да је само то, него су се буквално такмичили ко је луђи, ко је доследнији сатанистичким уверењима.

Мејхем иза себе има:

1) два леша: један просвирао себи мозак, ортак из бенда који је дошао код њега у гајбу, затекао га у таквом стању и послужио се деловима његовог мозга да направи запршку и огрлицу, а тог ортака је па касније колега из другог бенда (Бурзум) убио јер је овај ковао заверу да га убије

2) завидно коришћење националсоцијалистичке иконографије

Емперор иза себе има:

1) спаљене цркве
2) једну жртву: хомосексуалца којег је на смрт избо, бубњар Фауст

Горгорот иза себе има:

1) спектакуларне концерте испуњене набијеним овчијим главама на кочевима, проливеном овчијом крвљу на бини и сличним специфичним стварима везаним за блек метал сценографију
2) акцијашење његовог фронтмена, Гала; физички насртаји, насиље праћено узимањем крви од жртве

Ako su to oni Norvežani, odobravam spaljivanje te crkve. Koliko znam to je bio akt pobune protiv nasilja hrišćanstva nad religijama koje su do tada tu bile. Ta crkva je (ako se dobro sećam, davno sam na to naletela), bila sagrađena na mestu koje je bilo nekakav oltar tadašnje religije. Tu su se praktikovali rituali. To je bilo sveto mesto za taj narod. Međutim, sve je uništeno, i na tom mestu hrišćanska crkva je sagrađena, valjda u inat i prkos.

To je takav udarac, kakav su i ostali evropski narodi pretrpeli... SLoveni o ostali.

Taj čovek je samo branio kulturno nasleđe, i autentičnost svog naroda... (Kakav vodolijanski čin, oduševila sam se kada sam na to naišla.) I ne bi trebalo da bude u zatvoru već oni koji su to izazvali.

Ako je spalio crkvu, bar da je više takvih, možda bi se istina brže iznedrila iz zakopanih i spaljenih dokaza...

Ali ne vredi, kulturna lobotomija i ugnjetavanje i zastrašivanje su učinili svoje, pa su mnogi zaboravili, slučajno ili namerno, jbg, da bi spasili glave...

(Msm, sve uzeti sa rezervom, jer niti se sećam tačno, a i uglavnom prelećem preko stvari, tako da ko zna šta se meni zbućkalo u glavi. Ali mislim da je to bila njegova priča, tj. razlog.)

Poslednja izmena:
Meduse znam nešto o tome, ali nisam baš toliko upućen.

Imali smo i mi krajem osamdesetih i početkom devetesetih thrash/death metal scenu, bendove kao što su:
Heller, Bloodbath, Demoniac, Annathema... evo Bloodbath ne zvuči uopšte loše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back