STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heavy metal je jedina muzika koju ne mogu da slušam, podseća me na turbo folk, vrlo su mi slični žanrovi... Mada kapiram da mi samo uvo nije naviknuto... Ali neke pesme koje sam čula su mi skroz kao turbo folk...

A ekstremni metal? Mislim na death metal i grindcore, to sigurno ne podseća na turbo folk, dok je recimo meni black metal pravi
kič. Nekada sam slušao samo metal: Rammstein, Pantera, Slayer, Sepultura... pa sam onda došao do najekstremnijh death metal
i grindcore bendova, kakvi su recimo
. Danas slušam različitu
muziku, volim i klasiku, blues, irish...

Мени је звук тог инструмента смешан. Оно рендање, шкрипање, још кад се чује вокал који осцилира и који беседи о суперхеројским достигнућима неког баје! Ма хит.

Baš... Kao magarac da njiče... Verovatno ih pogodi ta beseda... U srca junačka, patriotska... :hahaha:

- - - - - - - - - -

A ekstremni metal? Mislim na death metal i grindcore, to sigurno ne podseća na turbo folk, dok je recimo meni black metal pravi
kič. Nekada sam slušao samo metal: Rammstein, Pantera, Slayer, Sepultura... pa sam onda došao do najekstremnijh death metal
. Danas slušam različitu
muziku, volim i klasiku, blues, irish...

Hmmm, verovatno sam slušala, ali nisam baš toliko izverzirana, da znam sad odmah... Ček da preslušam koji zvuk pa da vidim... Moguće da ta dva što spominješ su ok... Čak kao da se sećam neke pesme, ali ne znam da li je to to, ček probaću da je se setim...

Hmmm, verovatno sam slušala, ali nisam baš toliko izverzirana, da znam sad odmah... Ček da preslušam koji zvuk pa da vidim... Moguće da ta dva što spominješ su ok... Čak kao da se sećam neke pesme, ali ne znam da li je to to, ček probaću da je se setim...

Dying fetus i Nile su death metal, a Wormrot je grindcore, a black metal su bendovi poput: Dimmu Borgir, Gorgoroth, Mayhem... to nikako ne volim.

Aa, nije ovo death metal, nego opet industrial, i alternativni metal... Nešto što sam slušala pre neke dve godine... Ponekad pustim danas...

Ali moram biti u nekom posebnom raspoloženju da to slušam... Ne znam...

Poslušaću te što spominješ... Možda mi se svidi... Ko zna...

Mislim na neke sam nailazila sigurno jer su drugari slušali pa čujem... ALi zaboravim nazive...

Бенд Immortal. Први излет у свет блек метал музике. Вокал као у побеснелог Паје Патка, албум као да је сниман у некој шупи са неким кутлачама и лонцима који би представљали бубњеве, гитарски рифови као да су произашли из руку Мухамеда Алија из позних година, лирике које се врте око шумурина Норвешке. То су били дани.

Poslednja izmena:
Aa, nije ovo death metal, nego opet industrial, i alternativni metal... Nešto što sam slušala pre neke dve godine...

Od industrial metal bendova volim:
...

- - - - - - - - - -

Бенд Immortal. Први излет у свет блек метал музике. Вокал као у побеснелог Паје Патка, албум као да је сниман у некој шупи са неким кутлачама и лонцима који би представљали бубњеве, гитарски рифови као да су произашли из руку Мухамеда Алија из позних година, лирике које се врте око шумурина Норвешке. То су били дани.

Da svi black metal bendovi zvuče tako, pogotovo ti bendovi iz ranih 90-tih, što lošiji zvuk to bolje.

Ove poslednje ne znam...

Evo ove sam se bila setila...

Ali evo, sad kad sam pustila, nisam nešto baš oduševljena, a tada mi je prijalo... Šta znam, valjda zavisi od perioda...

Volim baš sve da slušam, nisam sektaš (ono da pripadam nekim pravcima i da lepim sličice na sebe i da se uniformišem, to ne volim)...

Inače, mene je lako zaraziti svačim, samo je bitno da taj neko mnogo uživa u nečemu (Venera u Lavu moja se prima odmah haha), i ja odmah kao majmun počinjem da oponašam. Povodljiva sam jako (dosta ribljeg uticaja i naglašene padajuće kuće itd.).

Mogu da slušam, zvuči mi kao da sam u nekoj srednjevekovnoj birtiji... I pijem pivo i ispolivani smo svi kad se kucamo. :lol:

E, kad smo već kod Nemaca, jedna žena mi se ovde zahvalila pre za jednu nemačku astrologicu, evo ovu volim... Prognoza za decembar...

Ko hoće da nauči nešto o astrologiji, od ove žene to može.

Dupla Devica. Šta to znači "kiku"? :D

Poslednji COD koji sma igrala je dvojka...

Ekstremna navlakuša... Volela sam i one tuče, tipa mortal combat. Imam i gamepadove za njih iz tog perioda. :mrgreen:

Kika = pletenica.
Kao devojka na slici :)

13225_black_braided_hair_styles.jpg

Film radjen po igri Dungeon Siege u reziji Uve Bola.

:D Znam šta je kika, nego pitala sam šta znači to "kiku?". Mislim je l' bilo pitanje da li mi je non stop takva frizura, ili da li imam dugu kosu dovoljnu za kiku, ili čisto šala...

Nemam trenutno takvu frizuru, a nemam ni toliko dugu kosu. Boja mi je prirodno tako neka, ali se farbam u plavo (Venera u Lavu).

To je sala koja se otrgla kontroli.
Volim da vidim lepu kiku a pitanje je vise bilo da li volis da nosis ispletenu kosu u kiku ili ne.
Malo udvaranje sa moje strane :rumenko:

:rumenko:

Kad sam bila mala nosila sam kike (ali to nisu pletenice, nego ono kao dva konjska repića na svakoj polovini glave) i mašnice. Evo ovako... :zper:

Sad retko (skoro nikad) ni pletenice ni kike.

Ne sekiraj se, sa mnom se sve otrgne kontroli. Ja sve volim da dovodim do apsurda pitajući bukvalna pitanja. :lol:

Poslednja izmena:
:rumenko:

Kad sam bila mala nosila sam kike (ali to nisu pletenice, nego ono kao dva konjska repića na svakoj polovini glave) i mašnice. Evo ovako... :zper:

Sad retko (skoro nikad) ni pletenice ni kike.

Ne sekiraj se, sa mnom se sve otrgne kontroli. Ja sve volim da dovodim do apsurda pitajući bukvalna pitanja. :lol:

Kao smajli :zaljubljena:

Pusti kosu, ispleti kike i donosim ti cvet u RL :cvet:

Ima tema na muskom pdf-u gde mozes da pitas koliko ti dusa iste, volim da odgovaram na pitanjca :rumenko:

Malo stare muzike :zurka:

Ovo s ovim reputacijama tako smara. Za koji k postoji kad ne mogu da koristim tu opciju kad hoću nekoga da pohvalim i sl... Glupost.

Awww... Da, samo ja volim spontano, kad se tako slučajno desi da smorim sa nekim glupim pitanjima... Volim trolovanje života. :rumenko::cool:

Awww, kakav prelaz sa metala na ovo...

Well, she was just seventeen
You know what I mean
And the way she looked was way beyond compare
:mrgreen:

Ovo s ovim reputacijama tako smara. Za koji k postoji kad ne mogu da koristim tu opciju kad hoću nekoga da pohvalim i sl... Glupost.

Awww... Da, samo ja volim spontano, kad se tako slučajno desi da smorim sa nekim glupim pitanjima... Volim trolovanje života. :rumenko::cool:

Awww, kakav prelaz sa metala na ovo...

Well, she was just seventeen
You know what I mean
And the way she looked was way beyond compare
:mrgreen:

Nije mi jasno kako funkcionisu, mozda Agi moze da nam objasni kada dodje :)

Volem pitanjca u svakoj formi, samo da mogu da odgovorim na temu :)

A sta kazes za ovaj prelaz sa metala i bubica? :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back