STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino sam Fredija video kako posprema po kuci, svi ostali prave nered :lol:

Ili bi vise ovakvu varijantu :mrgreen:

To Snow!

Dejv je bio moj tinejdžerski idol. :)

GTA VC, a? :per:

- - - - - - - - - -

Da, ni meni, volim par pesama, i Fredi je bio kul ličnost...

Ja sam više za pesme Ogre battle, Liar, Stone cold crazy, Brighton rock...

Od ovih kasnijih Crazy little thing, Dragon attack.

Fredi je bio super lik.

nije treća nego druga
Izgleda da sam već to pominjala
Alchajmer uzeo maha :rumenko:

Rekla si mi da je Cicojka dovela nekog momka kuci, mozda joj je to sestric iz provincije :lol:

- - - - - - - - - -

A Mejdeni idoli u osnovnoj. :)

Ja prešao oba, SA mi draži, jedan od razloga je veća mapa.

Ali VC ima bolje motore.

Mislim da su Mejdeni osnova za hevi metal.

Mapa jeste veca ali su me dosta nervirale misije sa letenjem i skole, nisam ni njega zavrsio.
Ali jesam COD2 samo sa Lugerom :smeker:

nije joj momak
Ona je kastrirana baka a on klinac u pubertetu
Nisu baš neki par:zcepanje:
A i tuku se oko teritorije
No polako se navikavaju
Mačor mi je SAM došao u kuću
Osete mačke gde su voljene do idolatrije:zcepanje:

Zasto onda moja zverka i dalje dolazi kod mene? :dontunderstand:

Mada i kod druga mi njegov macor legao u krilo kada smo zavrsili sa poslom.
Seli za sto, rucali, pili i odjednom sam dobio drustvo koje nije htelo da se skloni od mene.

Rekla si mi da je Cicojka dovela nekog momka kuci, mozda joj je to sestric iz provincije :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da su Mejdeni osnova za hevi metal.

Mapa jeste veca ali su me dosta nervirale misije sa letenjem i skole, nisam ni njega zavrsio.
Ali jesam COD2 samo sa Lugerom :smeker:

Po meni su Blek Sabat osnova. Potom Led Cepelin i Dip Parpl, možda i Juraja Hip.

Mejdeni su došli malo kasnije, u okviru britanskog novog talasa hevi metala, u drugoj polovini sedamdesetih.

Ali su definitivno među 5 najznačajnijih metal bendova svih vremena, pa iz tog ugla jesu osnova.

Ovo najbolje da Agi odgovori. :)

A prešao sam sve misije u oba GTA, jer sam bio fanatik. I to bez ijedne šifre. :mrgreen:

Ali se ne sećam šta je COD2.

- - - - - - - - - -

nije joj momak
Ona je kastrirana baka a on klinac u pubertetu
Nisu baš neki par:zcepanje:
A i tuku se oko teritorije
No polako se navikavaju
Mačor mi je SAM došao u kuću
Osete mačke gde su voljene do idolatrije:zcepanje:

Ovog se i ja sećam da si pisala.

- - - - - - - - - -

Zasto onda moja zverka i dalje dolazi kod mene? :dontunderstand:

Mada i kod druga mi njegov macor legao u krilo kada smo zavrsili sa poslom.
Seli za sto, rucali, pili i odjednom sam dobio drustvo koje nije htelo da se skloni od mene.

Ovo me podsetilo kad sam bio kod razredne, nakon završene srednje škole.
Seli na verandu, pita ona mene šta radim, kad njen pas došao, zabio mi glavu u međunožje i počeo da se trlja. :lol:

Ja gledam ženu u oči, pričam a neprijatno mi bilo, došlo mi da umrem od smeha. A on se nameračio, nikako da prestane. :lol:

Po meni su Blek Sabat osnova. Potom Led Cepelin i Dip Parpl, možda i Juraja Hip.

Mejdeni su došli malo kasnije, u okviru britanskog novog talasa hevi metala, u drugoj polovini sedamdesetih.

Ali su definitivno među 5 najznačajnijih metal bendova svih vremena, pa iz tog ugla jesu osnova.

Ovo najbolje da Agi odgovori. :)

A prešao sam sve misije u oba GTA, jer sam bio fanatik. I to bez ijedne šifre. :mrgreen:

Ali se ne sećam šta je COD2.

Call of Duty 2
Tamanis svabe bez puno razmisljanja.
Najbolja igra iz serijala.

Mene cale naterao da narezem od druga Sabbath, nije poslusao nijednu pesmu a sa drugom smo zbog Dia poceli da slusamo i Rainbow.

- - - - - - - - - -

Ovo me podsetilo kad sam bio kod razredne, nakon završene srednje škole.
Seli na verandu, pita ona mene šta radim, kad njen pas došao, zabio mi glavu u međunožje i počeo da se trlja. :lol:

Ja gledam ženu u oči, pričam a neprijatno mi bilo, došlo mi da umrem od smeha. A on se nameračio, nikako da prestane. :lol:

Ovaj bio miran ali sam napravio ogromnu gresku.
Dodirnuo sam po glavi sto je njemu samo posluzilo kao podstrek da se udobnije namesti, srecom sam imao duple pantalone :lol:

@ Agatha :

Ja iz nekog razloga mislio da jesi.

Nema veze.

@ Snow :

Nisam nikad igrao COD.

Igrao sam Medal of Honor, verovatno mu dođe na isto.

Sabat sam počeo da slušam tako što mi je jedan lik iz razreda, sa kojim sam se često tukao i svađao, dao njihov cd Live in Paris 1970. Nisam mogao da verujem.

Mada meni su draži Cepelini i Parpl. Od kasnijih Džudas Prist, Sakson i Skorpions. I Blu Ojster Kalt.

- - - - - - - - - -

@ Snow :

Naučio si lekciju. :-)
Ja nisam, jer ne znam kako da se ponašam pored pasa, nikad nisam imao psa.

Dosta su slicni, Medal je vise fokusiran na spijunazu a COD na akciju.

Dobri su i ovi ostali :super:

Ovaj koncert mi je poslao jedan lik koji je gledao Mejdene po barovima dok nisu izdali albume, jos nisam video slicnu atmosferu na nekom snimku a pesma je daleko bolja na koncertu nego na albumu.

Da, naravno, ima tu još puno imena.

Ted Nudžent je car, ali on je po meni hard rok. Čvršći rokenrol, kada ga slušaš više, vidi se da je Čak Beri ostavio veliki uticaj na njega. Kao i na Agnusa (valjda nije Angus, nikad ne znam) Janga iz AC DC.

Ne znam ovaj snimak, preslušaću ga kad budem na kompu. Čuo sam da je jedan od najboljih uživo metal albuma od Mejdena, nisam siguran kako se zove, valjda Live in Rio, znam da je iz '85.
A i Made in Japan, Dip Parpl, '72.

Odoh ja da učim. Čujemo se posle.
Hvala što si me podsetio na metal, davno ga nisam slušao. :-)

Da, naravno, ima tu još puno imena.

Ted Nudžent je car, ali on je po meni hard rok. Čvršći rokenrol, kada ga slušaš više, vidi se da je Čak Beri ostavio veliki uticaj na njega. Kao i na Agnusa (valjda nije Angus, nikad ne znam) Janga iz AC DC.

Ne znam ovaj snimak, preslušaću ga kad budem na kompu. Čuo sam da je jedan od najboljih uživo metal albuma od Mejdena, nisam siguran kako se zove, valjda Live in Rio, znam da je iz '85.
A i Made in Japan, Dip Parpl, '72.

Odoh ja da učim. Čujemo se posle.
Hvala što si me podsetio na metal, davno ga nisam slušao. :-)

Kao starcu duznost mi da delujem na pravilno vaspitanje omladine :deda:
:lol:

Sad sam poceo da kopam po starudiji na YT, ko zna do koje godine cu da stignem :lol:

Heavy metal je jedina muzika koju ne mogu da slušam, podseća me na turbo folk, vrlo su mi slični žanrovi... Mada kapiram da mi samo uvo nije naviknuto... Ali neke pesme koje sam čula su mi skroz kao turbo folk...

Igrice volim... Jeste Medal of honor slična, Call of duty je nastavak na nju, mislim... U stilskom smislu bar. Omiljene bitka kod Staljingrada i ona bitka u belgijskoj šumi, mislim da je sneg...
Volela sam i NFS... I FM.
A najveća zaraza mi je bila Total war... I to Medieval i Empire.

Pošto sam neptunijanac, i navučem se na sve živo, sada sam sve uninstallirala, i trudim se da se klonim toga, jer imam obaveza.

Heavy metal je jedina muzika koju ne mogu da slušam, podseća me na turbo folk, vrlo su mi slični žanrovi... Mada kapiram da mi samo uvo nije naviknuto... Ali neke pesme koje sam čula su mi skroz kao turbo folk...

Igrice volim... Jeste Medal of honor slična, Call of duty je nastavak na nju, mislim... U stilskom smislu bar. Omiljene bitka kod Staljingrada i ona bitka u belgijskoj šumi, mislim da je sneg...
Volela sam i NFS... I FM.
A najveća zaraza mi je bila Total war... I to Medieval i Empire.

Pošto sam neptunijanac, i navučem se na sve živo, sada sam sve uninstallirala, i trudim se da se klonim toga, jer imam obaveza.

Staljingrad je obradjen u skoro svakoj igri o drugom svetskom ratu, jedino ga nema u najnovijem COD WW jer nisu ni radili istocni front vec samo americku kampanju.

Inace je COD zapoceo svoj zivot jer je deo ljudi koji su radili na MOHAA bio nezadovoljan razvojem igre i osnovao svoju kompaniju.

Sta si u horoskopu i da li imas kiku? :flert:

Ја једино не могу да сварим metalcore. Све остало... удри! Све могу да толеришем (чак и да послушам - гусле, ЈК, крајишка музика, Бруно Марс, итд..) али тај под-жанр метала.... нема шансе, катастрофа.

Мени је звук тог инструмента смешан. Оно рендање, шкрипање, још кад се чује вокал који осцилира и који беседи о суперхеројским достигнућима неког баје! Ма хит.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back