- Poruka
- 114.725
kako kadPreskoci serijal Highlander, celu muziku je radio Queen...
Bar za prvi film i seriju.
- - - - - - - - - -
A redovan haos?![]()
Ne volim nered al još manje da čistim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako kadPreskoci serijal Highlander, celu muziku je radio Queen...
Bar za prvi film i seriju.
- - - - - - - - - -
A redovan haos?![]()

kako kad
Ne volim nered al još manje da čistim![]()

moj stan ima 130 kvadrataJapanski stanovi od 15 kvadrata bi bili idealno resenje za tebe sto se tice ciscenja
Meni je dovoljna i zatvorska celija 4-6 kvadrata, samo da je dovoljno duga da pruzim noge kada legnem![]()

Jedino sam Fredija video kako posprema po kuci, svi ostali prave nered
Ili bi vise ovakvu varijantu

Da, ni meni, volim par pesama, i Fredi je bio kul ličnost...
moj stan ima 130 kvadrata
I dve mačke koje se linjaju
O da, imam još jednu mačku, debelog crno belog mačka
To Snow!
Dejv je bio moj tinejdžerski idol.
GTA VC, a?![]()

nije treća nego drugaKad je treca stigla u stan?
Naravno, stanica VRock zbog ove pesme
Jos nisam zavrsio igru, posle GTA SA pocelo da nervira sto se Tomi stalno udavi u vodi.

Kad je treca stigla u stan?
Naravno, stanica VRock zbog ove pesme
Jos nisam zavrsio igru, posle GTA SA pocelo da nervira sto se Tomi stalno udavi u vodi.

nije treća nego druga
Izgleda da sam već to pominjala
Alchajmer uzeo maha![]()

A Mejdeni idoli u osnovnoj.
Ja prešao oba, SA mi draži, jedan od razloga je veća mapa.
Ali VC ima bolje motore.

nije joj momakRekla si mi da je Cicojka dovela nekog momka kuci, mozda joj je to sestric iz provincije![]()

nije joj momak
Ona je kastrirana baka a on klinac u pubertetu
Nisu baš neki par
A i tuku se oko teritorije
No polako se navikavaju
Mačor mi je SAM došao u kuću
Osete mačke gde su voljene do idolatrije![]()

Rekla si mi da je Cicojka dovela nekog momka kuci, mozda joj je to sestric iz provincije
- - - - - - - - - -
Mislim da su Mejdeni osnova za hevi metal.
Mapa jeste veca ali su me dosta nervirale misije sa letenjem i skole, nisam ni njega zavrsio.
Ali jesam COD2 samo sa Lugerom![]()

nije joj momak
Ona je kastrirana baka a on klinac u pubertetu
Nisu baš neki par
A i tuku se oko teritorije
No polako se navikavaju
Mačor mi je SAM došao u kuću
Osete mačke gde su voljene do idolatrije![]()
Zasto onda moja zverka i dalje dolazi kod mene?
Mada i kod druga mi njegov macor legao u krilo kada smo zavrsili sa poslom.
Seli za sto, rucali, pili i odjednom sam dobio drustvo koje nije htelo da se skloni od mene.

Po meni su Blek Sabat osnova. Potom Led Cepelin i Dip Parpl, možda i Juraja Hip.
Mejdeni su došli malo kasnije, u okviru britanskog novog talasa hevi metala, u drugoj polovini sedamdesetih.
Ali su definitivno među 5 najznačajnijih metal bendova svih vremena, pa iz tog ugla jesu osnova.
Ovo najbolje da Agi odgovori.
A prešao sam sve misije u oba GTA, jer sam bio fanatik. I to bez ijedne šifre.
Ali se ne sećam šta je COD2.
Ovo me podsetilo kad sam bio kod razredne, nakon završene srednje škole.
Seli na verandu, pita ona mene šta radim, kad njen pas došao, zabio mi glavu u međunožje i počeo da se trlja.
Ja gledam ženu u oči, pričam a neprijatno mi bilo, došlo mi da umrem od smeha. A on se nameračio, nikako da prestane.![]()

Da, naravno, ima tu još puno imena.
Ted Nudžent je car, ali on je po meni hard rok. Čvršći rokenrol, kada ga slušaš više, vidi se da je Čak Beri ostavio veliki uticaj na njega. Kao i na Agnusa (valjda nije Angus, nikad ne znam) Janga iz AC DC.
Ne znam ovaj snimak, preslušaću ga kad budem na kompu. Čuo sam da je jedan od najboljih uživo metal albuma od Mejdena, nisam siguran kako se zove, valjda Live in Rio, znam da je iz '85.
A i Made in Japan, Dip Parpl, '72.
Odoh ja da učim. Čujemo se posle.
Hvala što si me podsetio na metal, davno ga nisam slušao. :-)

Po meni su Blek Sabat osnova. Potom Led Cepelin i Dip Parpl, možda i Juraja Hip.
Heavy metal je jedina muzika koju ne mogu da slušam, podseća me na turbo folk, vrlo su mi slični žanrovi... Mada kapiram da mi samo uvo nije naviknuto... Ali neke pesme koje sam čula su mi skroz kao turbo folk...
Igrice volim... Jeste Medal of honor slična, Call of duty je nastavak na nju, mislim... U stilskom smislu bar. Omiljene bitka kod Staljingrada i ona bitka u belgijskoj šumi, mislim da je sneg...
Volela sam i NFS... I FM.
A najveća zaraza mi je bila Total war... I to Medieval i Empire.
Pošto sam neptunijanac, i navučem se na sve živo, sada sam sve uninstallirala, i trudim se da se klonim toga, jer imam obaveza.