STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Такође, али мораш имати уз себе оружје и схватити га као неопходност, протекцију. Нужно зло. Нарочито ако наступе незгодна времена, која су на овом простору веома честа.

Иначе, прва достигнућа генерације са Плутоном у Стрелцу, ће већ бити видљива када Плутон уђе у Водолију.

Da, ovi prostori su jako nestabilni. Verovatno se i u natalnoj karti Srbije to može videti, mislim na sklonost ratovanju.

Ja generacije gledam prvo po Plutonu pa onda Saturnu i Jupiteru.
Omiljena mi je ova gen. sa Saturnom u Jarcu i Jupiterom u Raku.
Ovi sto su bili godinu dana ispred mene sa Saturnom u Jarcu/Vodoliji i Jupiterom u Devici teski smaraci, bas nekako bzv generacija.
Ja sam generacija Saturn u Vodoliji/Jupiter u Vagi, mi smo ok ni tu ni tamo.

Gde je los Saturn u generaciji, tu vremenom postaje gore to sam primetila. Saturn u Lavu/Ovnu.
Iako se u mladosti ide punom parom, posle nesto zakoci uvek.

Jupiter u Strelcu, Saturn u Ribama.
Ubi nas entuzijazam. z:mrgreen:
Šalim se. Meni je Saturn u 3., pa možda zato nisam neki ljubitelj moje generacije. Uvek su mi prijali bar malo stariji ljudi od mene. Pa čak i mlađi.

Gde je los Saturn u generaciji, tu vremenom postaje gore to sam primetila. Saturn u Lavu/Ovnu.
Iako se u mladosti ide punom parom, posle nesto zakoci uvek.
Код генерације са Сатурном у Јарцу, ствари иду супротним смером.
Стармали до Сатурновог повратка, онда пукну стеге и надокнађују изгубљену младост.

Saturn u Strelcu/Jupiter u Ribama je '86. Okrenuti ste vise duhovnosti, ne interesuje vas toliko materijalni svet, vise ideja, mistika, itd.
Nezgodno je sto su u kvadratu Saturn i Jupiter, jer jedan je materijalno a drugi duhovno i stalno su u sukobu. Otprilike generacija koja stalno pokusava da bude nesto sto nije. Puno neostvarenih nada, vizija i zelja(Jupiter u Ribama jak ali ga blokira Saturn(=prepreka))

Inace sa generacijom 81,82 se super slazem a nije mala razlika izmedju nas. Oni su Saturn u Vagi/Jupiter u Vagi.
Obicno se slazu one generacije gde je Saturn jak u oba slucaja ili slab, ili gde se sami Saturn i Jupiter slazu medjusobno.

Da, ovi prostori su jako nestabilni. Verovatno se i u natalnoj karti Srbije to može videti, mislim na sklonost ratovanju.
Зависи која карта се посматра. Да ли она ''првобитна'' која датира од 12ог јануара 1217. године, или она од 3. јуна 2006. године.
По оној из 1217. године ми смо најебали, предодређено је да увек овде буде кризно жариште.

Код генерације са Сатурном у Јарцу, ствари иду супротним смером.
Стармали до Сатурновог повратка, онда пукну стеге и надокнађују изгубљену младост.

Ali su i baksuzi.
Taman krenu da lete(Jupiter u Raku) i onda ih ova opozicija opauci.
Kod vas sa Jupiterom u Lavu je bolja situacija malo. :D

- - - - - - - - - -

Зависи која карта се посматра. Да ли она ''првобитна'' која датира од 12ог јануара 1217. године, или она од 3. јуна 2006. године.
По оној из 1217. године ми смо најебали, предодређено је да увек овде буде кризно жариште.

Realno ne treba nam karta iz 1217 da bismo to znali.
Bolje da gledamo ovu novu, da vidimo kako i sta ce biti nadalje.

Saturn u Strelcu/Jupiter u Ribama je '86. Okrenuti ste vise duhovnosti, ne interesuje vas toliko materijalni svet, vise ideja, mistika, itd.
Nezgodno je sto su u kvadratu Saturn i Jupiter, jer jedan je materijalno a drugi duhovno i stalno su u sukobu. Otprilike generacija koja stalno pokusava da bude nesto sto nije. Puno neostvarenih nada, vizija i zelja(Jupiter u Ribama jak ali ga blokira Saturn(=prepreka))

Сећам се сад разредне из основне која нам је после рекла да смо последња нормална генерација...можда је мислила и на тај материјализам.

- - - - - - - - - -

Ту из 1217. је ректификовао Никола Стојановић. Ако сам добро разумео кад сам читао тај текст она је и најбитнија јер је прва. А и за ову последњу сам читао да је ужас.

Haha, ja i Truman smo suprotni. :mrgreen:

Therion :

A po ovoj iz 2006.?
По тој не би требало да буде већих војних сукоба, због слабог Марса. Диспозитор Марса у Раку је Месец у Девици, тако да се већина ''офанзива'' своди дипломатским путевима, путем преговора, деловањем на стране институције, жалбама пред међународним судовима, интернет саботажама, итд....

Poslednja izmena:
Све те лоше карте су добијене по заслузи...механизам карме ради свој посао. Само ме занима кад се десио "први грех" и шта је тачно у питању. Верованто неко лудило и агресивност.

Bas taj Mars je pre sklon da udje u sukob, ali iz njega skoro uvek izvuce deblji kraj. Los Mars je prgavost, ali nesrecno upotrebljena(ovde je dobro sto je u sekstilu sa dispozitorom pa to malo popravlja stvar)
Јупитер у Шкорпији квадрат Сатурн у Лаву је проблематичан аспект. Кочење (Сатурн) потенцијала (Јупитер), саботирање напретка.

Saturn u Lavu nosi po pravilu druge osobe. Tj. par mocnika koji kroje sudbinu, profiteri rata(Jupiter u Skorpiji)
Lav je obicno jedna osoba ali mocna, za razliku od Vodolije npr. koja je organizacija bez vrha, ili Jarca(institucija)

Inace Saturn i Jupiter u losem aspektu, nosi uvek ono da se uporedo desavaju dobre i lose stvari. Umre kucni ljubimac, ali se dobije povisica i tako nesto od manjeg do veceg ekstrema.

Све те лоше карте су добијене по заслузи...механизам карме ради свој посао. Само ме занима кад се десио "први грех" и шта је тачно у питању. Верованто неко лудило и агресивност.
По Дејану Лучићу, грех је настао убиством Александра Обреновића у мајском преврату и требало је 100 година да прође како би истекло деловање ''клетве''. Сада, по његовим речима, Србија може без икаквих ''кармичких проблема'' да просперира.

Sta mislite o uzimanju "pravde" u svoje ruke? Ili cekati da nekog stigne karma nevezano za vas upliv?
Mislim na Gavrila Principa.
Има нека занимљива симболика код Гаврила Принципа. Његов пуцањ је означио објаву рата.
Хришћани верују да је Гаврило анђео који је надлежан за преношење божанских порука.
Карма увек наплати дуг (пре или касније), ако неко убрза њено деловање, тј, наступи пре суда карме, може да навуче на себе нови грех који се касније мора ''окајати''.

Наравно да свима кад-тад стигне на наплату.

Иначе, оно што је Црни Гаврило учинио је тако српски...након његовог чина 1.2 милиона Срба је погинуло...а могло је да буде другачије. То је неразмрсиво клупко карме и оно се вероватно завршава нестанком народа.

Ne znam da li verujem u karmu, nekako nista mi nismo toliko ucinili, a mnogi koji jesu odlicno im je.
Mozda tek treba da stigne na naplatu, u jako dalekoj buducnosti.
Питање је колико им је то заиста стање одлично. Онај ко је заиста учинио злодела, а пред другима показује како му је одлично, обично има проблеме на другим пољима.
Нпр. веома је несрећан, ако му је финансијска ситуација повољна, има проблеме са здрављем или породичне проблеме или истовремено има проблем са породицом и болестан је.
Увек мора да постоји проблем или проблеми који ће кочити ту индивидуу, који ће је спречавати да буде истински срећна, а пошто карма делује на принципу наплате казне, протеком времена ти проблеми ће се закомпликовати, усложнити и направиће истинску штету тој особи која ће му наплатити све оне грешке које је направио.

- - - - - - - - - -

Наравно да свима кад-тад стигне на наплату.

Иначе, оно што је Црни Гаврило учинио је тако српски...након његовог чина 1.2 милиона Срба је погинуло...а могло је да буде другачије. То је неразмрсиво клупко карме и оно се вероватно завршава нестанком народа.
А јеси ли ти Трумане грешан? Јеси ли ти чинио нека злодела?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back