N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Ma nemas pojam 

Dobijam fleshbekove svih rodovskih svadbi

Dobijam fleshbekove svih rodovskih svadbi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj mi reci da vuces korene iz Nisa, okoline Nisa?Ma nemas pojam
Dobijam fleshbekove svih rodovskih svadbi![]()
S jedne strane porodice, da.
To ti je negde oko...pa da kazemo....600 ljudi s jedne strane![]()
'Ene' sam cula od Cacana.
Disco dolazim uskoro u Nis![]()
Jeste. Zato sto postoji zaokruzivanje na dve decimale a shodni tome i na minute i sekunde. Mozda je i moguce da se bas poklopi, bas, bas i ne interesuje me kako to astrologija tumaci. Vrv u odnosu na kretanje planete, but bitch Sunce je zvezda a Mesec satelit
Salim se.
Ja niti sam programer, niti se pravim boljom, jednostavno ovako kako sam rekla tako je.Pricamo o matematici i geometriji.
To sto si ti usvojio meni nije ni logicno ni prostije.
+to sto ti rucno brojis pod mikroskopom je drukce![]()
Kao sto i ja zivim 29u godinu iako imam 28![]()
Cele kulu, normlno
Ako dolazis u provod moras da mi pojasnis ukus
- - - - - - - - - -
Tvrdjava nam je lepa. Ako te interesuje obilazak ima logor, ima medijana ovamo... Sama senja gradom je dovoljna. Park Cair, tu je hala i stadion i priroda... Prodjes malo kejom. Ako bude lepo vreme bice ljudi... I tako
- - - - - - - - - -
Dusanova ulica - nista narocito ali eto. Niska banja. Popnes se na Suvu planinu![]()
![]()
![]()
Je l' burek s mesom?
(awaiting BL ppl to join)
Ma kakav dobar rekBu u Nis-u.. to sve uzeglo i nikakvo.
Ako se dobro secam postoji izbor od vise vrsti bureka (vise znaci vise od 2)
Ne ides kod Brankovica ako hoces dobar burek![]()
Najbolju pitu sa mesom i burek jeo sam u Mostaru.
Nis nema nista. Jedino ''Tramvaj'' je lepo mesto,odlican sladoled.
Par nekih kafanica i restorana solidnih i to je to. Juzna pruga pf.
- - - - - - - - - -
A ja ne idem kod Brankovica sine..o tome ti i pricam,meso uzeglo,nije bas ko kod Bata Baneta,ali kako god.ALi u takvoj jadnoj konkurenciji,najbolji burek u Nisu sigurno.
Дајте људи, баталите те мрачне теме. Шта ћемо рецимо с тим што је гугл забранио коришћење једне апликације у Србији јер се налазимо на листи земаља које финансирају тероризам. Да ли ико размишља о томе??![]()
Esnaf pekare su imale jako dobar burek. 2009. sam tam kupovao u jednoj maloj pekari dok sam bio mlad student. Kasnije su zatvorili tu malu radnju i vise nisam video nijednu niti probao opet takav burek![]()
Nije da mi zvuci poznato..ali kao kroz maglu nesto.Sta si studirao?
G Suite je ukinut prema domaćim IT izvorima, navodno, zbog preporuka FATF-e (Financial Action Task Force), koja je Srbiju stavila na listu, sa još 10 zemalja, koje su zemlje sa visokim rizikom. FATF-a se bori protiv PRANJA NOVCA i finansiranja terorističkih organizacija.
Nije terorizam,ali ovo prvo jeste.
Продавање оружја терористима би такође могло да се протумачи као финансирање тероризма...још је уредник Таблоида причао својевремено да ова власт продаје оружје свакој шуши. Ко зна где је то завршило.
А у међувремену читам наводно одговор гугла који каже да ће ипак дозволити коришћење те апликације. Мада мене у суштини баш брига за тај софтер, више ме брине ако је тачно да смо на тој листи земаља...