STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cele kulu, normlno :)
Ako dolazis u provod moras da mi pojasnis ukus

- - - - - - - - - -

Tvrdjava nam je lepa. Ako te interesuje obilazak ima logor, ima medijana ovamo... Sama senja gradom je dovoljna. Park Cair, tu je hala i stadion i priroda... Prodjes malo kejom. Ako bude lepo vreme bice ljudi... I tako

- - - - - - - - - -

Dusanova ulica - nista narocito ali eto. Niska banja. Popnes se na Suvu planinu :) :) ;)

Jeste. Zato sto postoji zaokruzivanje na dve decimale a shodni tome i na minute i sekunde. Mozda je i moguce da se bas poklopi, bas, bas i ne interesuje me kako to astrologija tumaci. Vrv u odnosu na kretanje planete, but bitch Sunce je zvezda a Mesec satelit :D
Salim se.
Ja niti sam programer, niti se pravim boljom, jednostavno ovako kako sam rekla tako je. ;) Pricamo o matematici i geometriji.
To sto si ti usvojio meni nije ni logicno ni prostije.

Zodijacki krug se matematicki i geometrijski itekako konstruise precizno i svaki znak ima 30° ,krug ima 360°..itd itd.

Poenta je samo cijele ove debate to kako stepene (koji se sastoje od 60 minuta ) unutar znaka posmatraju tradicionalna i moderna.

Tako da da...kapiram ja da se 0-1° moze nazvati prvim stepenom (i matematicki je ispravnije) ,da nultog uopste nema i da ono sto je nulti posmatramo samo kao pocetak 1° ) ...i to nisam ni osporavao, upravo kazem ko hoce moze i tako.medjutim...astrologija to danas drugacije vidi...(prihvatila ti to ili ne) ...Danas ono s čim počinje novi znak (njegov vrh) pocinje tzv nultim stepenom koji se zavrsava sa 0.59 gdje pocinje 1° i tako do 29°...i to ti opet dodje na ukupno 30..buduci da nulti stepen nije broj nula..i ne broji se kao nula jedan dva tri cetiri...vec je je nulti stepen prvi stepen...i tako krenes da brojis ubuduće.
- - - - - - - - - -

+to sto ti rucno brojis pod mikroskopom je drukce :)

Ko ti to kaze? Bar je danas (u eri tehonologije i nauke,svemirskih postaja itd) vrlo precizno praceno kretanje nebeskih tijela...i nije ih mnogo tesko precizno uklopiti u geometrijskoj šemu karti koje prave astrolozi.

:) Nije mikrooskop....teleskop...a danas vise nije ni teleskop...nego nema kakvim se sve spravama ne oni ne sluze.

Kao sto i ja zivim 29u godinu iako imam 28 :sad2:

Ti nemas jos 29 godina..i kad te neko pita koliko imas godina ti ne kazes 29. vec 28..Isto kao sto beba od cetiri mjeseca ima nula godina..Mozemo i tako gledati na stvar :) ..Radi se o perspektivi gledanja...a u pravu smo i jedno i drugo...E, to ti vazi isto i za problematiku gorespomenutih stepena...ne radi se uopste o pogresnom matematickom proracunu...Neces pogrijesiti ni kad 0.34 gledas kao 1°...ni kad ga gledas kao nulti...Mozes kako hoces....samo se onda produbljuju razmimolazenja u komunikaciji...sto astrolozima nije cilj..ako svi tezimo naci neki zajednicki jezik..Zasto se uvijek neko mora naci i traziti "dlaku u jajetu" i gdje treba i ne treba? Jer..evo..siguran sam da si i ti usvojila postojanje 29 stepena kao zadnjeg ( a ne tridesetog) podjimo prvo od toga...

Poslednja izmena:
Cele kulu, normlno :)
Ako dolazis u provod moras da mi pojasnis ukus

- - - - - - - - - -

Tvrdjava nam je lepa. Ako te interesuje obilazak ima logor, ima medijana ovamo... Sama senja gradom je dovoljna. Park Cair, tu je hala i stadion i priroda... Prodjes malo kejom. Ako bude lepo vreme bice ljudi... I tako

- - - - - - - - - -

Dusanova ulica - nista narocito ali eto. Niska banja. Popnes se na Suvu planinu :) :) ;)

Sumnjam da si iz Nis.
Zaboravila si najlepsu stvar u Nisu, dobar burek :njam:

Pozdrav svima :pivce:
Za dame i :cvet:

Najbolju pitu sa mesom i burek jeo sam u Mostaru.
Nis nema nista. Jedino ''Tramvaj'' je lepo mesto,odlican sladoled.

Par nekih kafanica i restorana solidnih i to je to. Juzna pruga pf.

- - - - - - - - - -

Ako se dobro secam postoji izbor od vise vrsti bureka (vise znaci vise od 2)

Ne ides kod Brankovica ako hoces dobar burek ;)

A ja ne idem kod Brankovica sine.. :lol: o tome ti i pricam,meso uzeglo,nije bas ko kod Bata Baneta,ali kako god.ALi u takvoj jadnoj konkurenciji,najbolji burek u Nisu sigurno.

Najbolju pitu sa mesom i burek jeo sam u Mostaru.
Nis nema nista. Jedino ''Tramvaj'' je lepo mesto,odlican sladoled.

Par nekih kafanica i restorana solidnih i to je to. Juzna pruga pf.

- - - - - - - - - -

A ja ne idem kod Brankovica sine.. :lol: o tome ti i pricam,meso uzeglo,nije bas ko kod Bata Baneta,ali kako god.ALi u takvoj jadnoj konkurenciji,najbolji burek u Nisu sigurno.

Esnaf pekare su imale jako dobar burek. 2009. sam tam kupovao u jednoj maloj pekari dok sam bio mlad student. Kasnije su zatvorili tu malu radnju i vise nisam video nijednu niti probao opet takav burek :sad2:

Дајте људи, баталите те мрачне теме. Шта ћемо рецимо с тим што је гугл забранио коришћење једне апликације у Србији јер се налазимо на листи земаља које финансирају тероризам. Да ли ико размишља о томе??:evil:

G Suite je ukinut prema domaćim IT izvorima, navodno, zbog preporuka FATF-e (Financial Action Task Force), koja je Srbiju stavila na listu, sa još 10 zemalja, koje su zemlje sa visokim rizikom. FATF-a se bori protiv PRANJA NOVCA i finansiranja terorističkih organizacija.

Nije terorizam,ali ovo prvo jeste.

- - - - - - - - - -

Esnaf pekare su imale jako dobar burek. 2009. sam tam kupovao u jednoj maloj pekari dok sam bio mlad student. Kasnije su zatvorili tu malu radnju i vise nisam video nijednu niti probao opet takav burek :sad2:

Nije da mi zvuci poznato..ali kao kroz maglu nesto.Sta si studirao?

G Suite je ukinut prema domaćim IT izvorima, navodno, zbog preporuka FATF-e (Financial Action Task Force), koja je Srbiju stavila na listu, sa još 10 zemalja, koje su zemlje sa visokim rizikom. FATF-a se bori protiv PRANJA NOVCA i finansiranja terorističkih organizacija.

Nije terorizam,ali ovo prvo jeste.

Продавање оружја терористима би такође могло да се протумачи као финансирање тероризма...још је уредник Таблоида причао својевремено да ова власт продаје оружје свакој шуши. Ко зна где је то завршило.
А у међувремену читам наводно одговор гугла који каже да ће ипак дозволити коришћење те апликације. Мада мене у суштини баш брига за тај софтвер, више ме брине ако је тачно да смо на тој листи земаља...

Poslednja izmena:
Продавање оружја терористима би такође могло да се протумачи као финансирање тероризма...још је уредник Таблоида причао својевремено да ова власт продаје оружје свакој шуши. Ко зна где је то завршило.
А у међувремену читам наводно одговор гугла који каже да ће ипак дозволити коришћење те апликације. Мада мене у суштини баш брига за тај софтер, више ме брине ако је тачно да смо на тој листи земаља...

Uz Srbiju su rizične zemlje još i Severna Koreja, Etiopija, Iran, Pakistan, Šri Lanka, Sirija, Trinidad i Tobago, Tunis i Jemen.
Odabrano drustvo phehe..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back