STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
albino, chitava pricha je pochela zbog banalnih stvari kao shto su tumachenja stepenova sa kojim se susrece svaki laik poput mene, vrshljajuci po astroloshkoj literaturi pa hoce jednostavno da zna kad sledeci put naleti npr. na neku od tabela gde su opisani loshi, opasni stepenovi ili dobri, svejedno, sa podatkom recimo 16°ovna znachi to i to, a on tu ima neku planetu, da vishe ne mora da se pita da li treba uopshte to da chita ili se njegova planeta na 16° ovna u stvari tretira kao planeta na 17-om stepenu...

- - - - - - - - - -

Pre par sati jesi...a sad nisi...Ne tvrdim da je 29 ° stepen trideseti stepen...vec da je trideseti po redu...Tridesetog stepena u modernoj nema...to je 29-ti u modernoj.

pa ako stvarno mislish da treba da mi objashnjavash brojeve po redu, onda shta da ti kazem...:p

albino, chitava pricha je pochela zbog banalnih stvari kao shto su tumachenja stepenova sa kojim se susrece svaki laik poput mene, vrshljajuci po astroloshkoj literaturi pa hoce jednostavno da zna kad sledeci put naleti npr. na neku od tabela gde su opisani loshi, opasni stepenovi ili dobri, svejedno, sa podatkom recimo 16°ovna znachi to i to, a on tu ima neku planetu, da vishe ne mora da se pita da li treba uopshte to da chita ili se njegova planeta na 16° ovna u stvari tretira kao planeta na 17-om stepenu...

- - - - - - - - - -

pa ako stvarno mislish da treba da mi objashnjavash brojeve po redu, onda shta da ti kazem...:p

Ok..hajmo onda ovako .da vidimo sta si onda shvatila veceras...iz citave price...

Ako je venera u vodoliji na 23°50' na kom je stepenu po tradicionalnoj a na kom po modernoj?

u prevodu kad naletim na pomenute tabele treba da obratim paznju i od koga potichu... a poshto se moderna stvorila iz tradicionalne, uci cu tome u trag malo sutra... nego ono, ako je knjiga od dupora treba da znam da idem napred sa stepenima, a ako je imsiragic onda sam valjda u modernoj varijanti... ccc...

- - - - - - - - - -

Sta ti to govori..da ako citas tumacenja tradicionalnih astrologa i literature onda stepen gledas kroz njihovu skolu...a ako citas literature koje tumace stepen modernista onda citas kroz njihovu..i to je to.

hm, da nismo telepatski povezani...:p

- - - - - - - - - -

hehe, shou...
ljudi hvala vam na smehu i ostalom, begam u krevet...
laku noc...:bye:

Auu, vi ste i dalje tu :hahaha:

Nego, evo jedne prave glavolomke :mrgreen: jedna od Mandela efekata.

Turbina aviona ISPOD krila ili ISPRED krila aviona? :think:

Ja se ovoga najiskrenije ne secam i veoma me zbunjuje da vidim. Kako su mlazni pogoni TAKO ISPRED krila, nejasno mi je zaista. :mrgreen:

A380-dsc04393.jpg

Southwest-Boeing-737-700-planview.jpg

main-qimg-60b232b696b4b980cac0eb992a12a259.png

Poslednja izmena:
Od 0 do 0,99999999 je 1, od 29 do 29,9999999999 je 30.
(Shvatite to kao kad vam kazu kad napunite 28 godina da vam je 29a (soooo irtantno)) U pitanju je jebeni krug a ne niz brojeva. I stepeni inace oznacavaju ugao. 12 (kuca) * 30 (stepeni) = 360 ceo krug jel... A zadjite dublje pa cete videti da je i to go ****. Oh... :D Malo sam nervozna. Nemojte ko sta zameriti :)
Dakle ako stane na 30, sva je prilika da je 1 stepen. A ko zna, mozda i nije. Jer je sve to priblizno. Kad se uvelica pod mikroskopom prevagnulo bili ili na prvi ili na triesti. Dakle ili na 0, 000000001 ili na 29, 9999999 :)
Ako kaze tamo na 0,08 to je prvi stepen. 0 nije broj. :)

Poslednja izmena:
Ako je istina da moderna kaze da je 23, nesto = 23 stepen onda su znacenja u tradicionalnoj vezana za 24 stepen jednaka znacenjima u modernoj za 23 stepen.
Ali mene svakako cudi da moderna astrologija koliko god moderna bila tretira 0 kao broj. :)

Дајте људи, баталите те мрачне теме. Шта ћемо рецимо с тим што је гугл забранио коришћење једне апликације у Србији јер се налазимо на листи земаља које финансирају тероризам. Да ли ико размишља о томе??:evil:

A pazi sad, ako se i nadje na 30om stepenu, ono bas bas bas. To je 0. A 0 je nista, pa je to nepostojeci stepen. Ni na jednom. S tim da je to bukvalno, verujte na rec, nemoguce.

Zapravi vrlo je moguce....Ne znam cemu se praviti boljim programerom karti od ljudi koji to stvarno rade... Dakle po tvom ,ovo sunce ,kako je trenutno prikazano na krati se ne nalazi nigdje..izgubilo se i ne postoji...a vrh djevice isto tako ne postoji...jer se nalazi na 0.00.00...sto je nista..jer je nula (u smislu cifre) nista.

Stepen nije cifra ..on ima svoju minutazu i trajanje...pa tako i nulti stepen (kako ga modernisti nazivaju) Traje od 0.00.00 do 0.59.59 .Kapiraš?

2m7hrw7.jpg

Sledstveno ovom..shvaticete da stepena ima 30 (koliko i treba biti) ...a taj poslednji stepen (izbrojis lijepo ručno) pocinje sa 29.00.00 i zavrsava sa 29.59.59...i zove se dvadeset deveti stepen...Ukoliko neko negira postojanje nultog stepena i smatra ga prvim stepenom (po tradicionalnoj skoli) ...onda ono sto pocinje od 29.1 do 29.59.59. mora nazvati tridesetim stepenom...s tim da ono 30° okruglo (sam zavrsetak tridesetog stepena) zapravo kao zavrsnica prethodnog znaka, nikada nije ni postojalo, jer je to automatski pocetak narednog znaka..tako da vam.je,s astroloskog aspekta, bolja ova moderna verzija..Em je prostija..em potpunija.

Poslednja izmena:
Zapravi vrlo je moguce....Ne znam cemu se praviti boljim programerom karti od ljudi koji to stvarno rade... Dakle po tvom ,ovo sunce ,kako je trenutno prikazano na krati se ne nalazi nigdje..izgubilo se i ne postoji...a vrh djevice isto tako ne postoji...jer se nalazi na 0.00.00...sto je nista..jer je nula (u smislu cifre) nista.

Stepen nije cifra ..on ima svoju minutazu i trajanje...pa tako i nulti stepen (kako ga modernisti nazivaju) Traje od 0.00.00 do 0.59.59 .Kapiraš?

2m7hrw7.jpg

Sledstveno ovom..shvaticete da stepena ima 30 (koliko i treba biti) ...a taj poslednji stepen (izbrojis lijepo ručno) pocinje sa 29.00.00 i zavrsava sa 29.59.59...i zove se dvadeset deveti stepen...Ukoliko neko negira postojanje nultog stepena i smatra ga prvim stepenom (po tradicionalnoj skoli) ...onda ono sto pocinje od 29.1 do 29.59.59. mora nazvati tridesetim stepenom...s tim da ono 30° okruglo (sam zavrsetak tridesetog stepena) zapravo kao zavrsnica prethodnog znaka, nikada nije ni postojalo, jer je to automatski pocetak narednog znaka..tako da vam.je,s astroloskog aspekta, bolja ova moderna verzija..Em je prostija..em potpunija.

Jeste. Zato sto postoji zaokruzivanje na dve decimale a shodni tome i na minute i sekunde. Mozda je i moguce da se bas poklopi, bas, bas i ne interesuje me kako to astrologija tumaci. Vrv u odnosu na kretanje planete, but bitch Sunce je zvezda a Mesec satelit :D
Salim se.
Ja niti sam programer, niti se pravim boljom, jednostavno ovako kako sam rekla tako je. ;) Pricamo o matematici i geometriji.
To sto si ti usvojio meni nije ni logicno ni prostije.

- - - - - - - - - -

+to sto ti rucno brojis pod mikroskopom je drukce :)

- - - - - - - - - -

A da li ti kapiras da je od 0. 00 00 do 0. 59 59 prvi stepen.
Ako ubacis minute i sekunde nisi pametniji :) Komplikujes kao i sve :)

- - - - - - - - - -

Kao sto i ja zivim 29u godinu iako imam 28 :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja ne znam da l sam glupa ali kad krenem da brojim od nule dodjem do 29 :)

Ne, ne, ne, ne, ne, to je taj deo, Kursumlija, Prokuplje, Nis :mrgreen: :ok:

De nauci me. To isto kao kad ture glumce Beogradjane u Zonu i Ivkovu pa useru nacisto :D

- - - - - - - - - -

Da nas vi naucite kako mi pricamo :)

- - - - - - - - - -

Nesto smo skoro bas pricali. Nis ima dobar akcenat iz ugla sledeceg, nama je skroz neprirodno da stavimo akcenat na prefiks, bezi se od sustine. Recimo sadrzina: Drz! Pogledajte: Gledajte! Evo opet sa Drz! Izdrzite :) Napraviti: prav! Mi udaramo ali u sustinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back