moj audi a4 (koji se ubraja u karavane) chak i ovako udaren, obozavam... pre svega dovoljno prostora za sve koji se voze istim, a u gepek staje chudo...![]()
Joj ne znam, i mi imamo i karavan i dzip.
Karavani su mi kao pogrebna kola

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj audi a4 (koji se ubraja u karavane) chak i ovako udaren, obozavam... pre svega dovoljno prostora za sve koji se voze istim, a u gepek staje chudo...![]()

Trumane... Ni kola ni nista, stav, pristup ti je los.
Ja s tobom u zivotu ne bih izasla jer koliko si ljubazan toliko si tezak.
Kao da samo trazis razloge zasto nesto nece da uspe.
Igraj se malo. Uneozbilji se. Citao Zaratustru? Preporuka tebi, al ako citas citaj, ne cvokci i ne trazi mu mane i nedostatke. Vjeruj
Sace pesma jedna lepa, da je poslusas od pocetka do kraja
Иначе, ја овде само описујем своја запажања из живота која су релативно објективна. Кажем онако како јесте.

).
I kako "to" moze da bude ljudsko bice, ja ne znam.nista onda, polaži vozački i kupuj kolaН3В, ја се с тобом потпуно слажем. Ни ја не познајем нити једну ( класичну ) спонзорушу.
- - - - - - - - - -
п.с. ово са женом фудбалера је заправо најближе реалности (нпр. жена Луке Модрића).

kako grozan vicПоложио сам возачки, ал немам кола. А за велика кола треба и велик буђелар.![]()
navijam za tebeJa sam u procesu proganjanja tate da mi kupi i prodamo karavan, ne ide mi lose![]()

Положио сам возачки, ал немам кола. А за велика кола треба и велик буђелар.![]()
ja od svega najviše volim da jašem konjaNe znam meni malo bezveze kad muskarac ne zna da vozi i nema auto(kakav god)
Cale me ucio da znanje voznje spada u osnovno obrazovanje, pa mi se to urezalo valjda.
Tako da sto se mene tice jeste mali minus.
A i obozavam da se vozim (Sunce u 3)
Ja sam u procesu proganjanja tate da mi kupi i prodamo karavan, ne ide mi lose![]()

znamИпак боље да нађеш мужа него да прогањаш оца.
Агата, и ја волим олдтајмере, ал то што су олд их управо чини скупом робом.

Нећу да трошим ионако скроман буџет на нешто што ми не треба...
i krivo mi je ako tako misli o sebi
i vredja me. 
Ja sam bicikla covek. Najzdravije, i ekoloski dobro. Citav Kopenhagen na biciklama a mi se stresiramo da li vozimo ili ne vozimo i koja kola vozimo.
Ja volim da putujem. I kola su super i olaksao bi nekoj zeni kad bi vozio kao i ona kad bi vozila.
Ja volim da vozim.
Objektivno svi imaju kola i voze i gledaju da voze.Je l to tvoja istina. Pa na silu onda sta... Znas kako alkoholicari popiju prva dva na silu pa onda krene. Nije lako
Izvini, ja sam mnogo vise iskrena, ali ljudi to ne vole.

Podrzavam ideju da su oboje vozaci, sada brat od ujaka moze da pije jer snajka ima vozacku.
Pozdrav svima
Za dame![]()

Ja sam bicikla covek. Najzdravije, i ekoloski dobro. Citav Kopenhagen na biciklama a mi se stresiramo da li vozimo ili ne vozimo i koja kola vozimo.
Ja volim da putujem. I kola su super i olaksao bi nekoj zeni kad bi vozio kao i ona kad bi vozila.
Ja volim da vozim.
Objektivno svi imaju kola i voze i gledaju da voze.Je l to tvoja istina. Pa na silu onda sta... Znas kako alkoholicari popiju prva dva na silu pa onda krene. Nije lako
Izvini, ja sam mnogo vise iskrena, ali ljudi to ne vole.

Normalno. Skoro sam se nasalila s drugaricom "sad muskarci voze jer zene piju" hohoho
![]()

De si Snowko

Isto. Jedno vreme mi je bajs bio prevozno sredstvo do posla. Jos smenski rad - pa popodne na rucak na Adu, a uvece totalni osecaj slobode dok vilenis praznim ulicama. Mnogo znaci da iskocis iz zivotne kolotecine. O putovanju da ne pricam, letovanje bez bicikle ne moze da prodje. Trebalo bi Boze zdravlje da se spustim i do samog mora biciklom. Do sada putovah samo u okolne gradove. ***** auto, uvuce te u lenstinu i napravi celulit![]()

Gledaj ga, flertuje
Da li imas ti vozacku?![]()