STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put sam bio u blizini zmije pre jedno pola godine. U pitanju je bila boa konstruktor, za koju sam iz nekog razloga mislio da je ogromna, no ispostavilo se da su male zmije.

Svidela mi se, nisam se bojao ali nije mi baš bilo svejedno, iako je pitoma.

Nisam mogao da verujem kad sam video koliko je njen vlasnik voli, nisam nikad video da neko priča o svom ljubimcu sa toliko ljubavi.

Rekao mi je da je imao i škorpiju, ali je uginula jednog sparnog dana jer je njegova devojka zaboravila da podesi temperaturu u terarijumu, valjda ju je tamo držao. :(
imala sam i ja blizak susret sa Džoom boom:heart:
I jako je bio fini obzirom da smo se tek upoznali
Zavukao mi se pod majicu iza leđa da se greje
Ali je užasno bio vezan za gazdu, malo se mazi kod mene i odma gamiže njemu u krilo

Ovo sam kao mali preslusao stotine puta, sad ima i video :lol:

mora da si je nagazio slučajno
Jer zmija je defanzivna, beži od ljudi
Uostalom, mislim da više zmija strada od ljudi nego obrnuto

Ma nisam, ja ne bih ni mrava zgazio :D nego se zatrcao na plazu i ona ili on, nismo stigli se pitamo :lol: izleti iz zbuna a moji napravili paniku te se pogubih :mrgreen:

Agi, jel tebi beše danas rođendan? Ne bih da se ispalim!
Zapamtila sam da je na isti dan kao Vudiju Alenu, ili sam ja upala u neki gadni trip!

Uglavnom, ako jeste, poželela bih ti srećan rođendan i želela da se ostvare sve želje! :heart: :heart: :heart:
(Nisam baš najbolja u čestitanju rođendana ok ali bitna jedobra namera!)

Agi, jel tebi beše danas rođendan? Ne bih da se ispalim!
Zapamtila sam da je na isti dan kao Vudiju Alenu, ili sam ja upala u neki gadni trip!

Uglavnom, ako jeste, poželela bih ti srećan rođendan i želela da se ostvare sve želje! :heart: :heart: :heart:
(Nisam baš najbolja u čestitanju rođendana ok ali bitna jedobra namera!)

Agi je danas rodjendan? :huh:

Zdravo kiflice :zag:

- - - - - - - - - -

Agi, znam da ihh ne volis ali ti se mozda svidi klip :)

kurtondan.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back