Stara ljubav zaborava nema?

Ja se zaista trudim da idem napred, od prošlosti se ne može pobeći niti se ona može izbrisati, stoji tu u malom mozgu iskreno, ali se trudim da ne mislim o tome i izbegavam kontakte sa bivšim devojkama, naročito ako sam u nekom novom emotivnom odnosu. Što je sigurno sigurno, zašto kvariti nešto što je lepo sa nečim što nije uspelo? :)

Ja se zaista trudim da idem napred, od prošlosti se ne može pobeći niti se ona može izbrisati, stoji tu u malom mozgu iskreno, ali se trudim da ne mislim o tome i izbegavam kontakte sa bivšim devojkama, naročito ako sam u nekom novom emotivnom odnosu. Što je sigurno sigurno, zašto kvariti nešto što je lepo sa nečim što nije uspelo? :)
Значи код тебе ништа од секса послије раскида?

Pa... izgleda da nekad ljudi ostave baš jak utisak na nas.
Nemam iskustva, nisam imala ni značajne, ni duge veze, ali sam imala problem sa idealizacijom nekog u koga sam bila zaljubljena. Idealizacija mu dođe kao ono kad pisac stvara svoje likove-vezujemo se i kao čitaoci za nestvarne likove, a još nisam bila u koži pisca... Pitam se, kako li to oni srede? ...A onda, postoji situacija kad se vezujemo za lik koji samo ima lice tog i tog, a ostalo je sve izmaštano.
Tome mi je bilo najteže da kažem zbogom. Još pomalo i povremeno trzam na isto, iako sam odavno "krenula dalje".

Значи код тебе ништа од секса послије раскида?
Pa pokušao sam jednom iskreno, pitao je za seks, ona se naljutila i odbila me. Sad kada se razmislim i bolje. Možda bi se još koji put da me nije odbila i to bi bilo to. Mlatio bih se bez ikakvog smisla sa njim neko vreme i ništa ne bih dobio na kraju, samo bih vreme izgubio.

Svi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
Prva ljubav, prvi seks, prvi poljubac to se uvek pamti i ostane u sećanju tako da jeste tačno kod velike većine ljudi.
Osim ako sve od navedenog nisi radio pijan pa se ne sećaš. :hahaha:

Nema, bar tako je kod mene.
Sve moje devojke sam volio. Ni sa jednom nisam bio iz jednokratne koristi.
Sve su me ostavljale zbog mog nemogućeg ponašanja i infantilnosti.
Neke i dan danas viđam, sednemo u kavanu na čašicu razgovora.
Neke me i dan danas preziru, zasluženo.

Back