Svi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи код тебе ништа од секса послије раскида?Ja se zaista trudim da idem napred, od prošlosti se ne može pobeći niti se ona može izbrisati, stoji tu u malom mozgu iskreno, ali se trudim da ne mislim o tome i izbegavam kontakte sa bivšim devojkama, naročito ako sam u nekom novom emotivnom odnosu. Što je sigurno sigurno, zašto kvariti nešto što je lepo sa nečim što nije uspelo?![]()
Pa pokušao sam jednom iskreno, pitao je za seks, ona se naljutila i odbila me. Sad kada se razmislim i bolje. Možda bi se još koji put da me nije odbila i to bi bilo to. Mlatio bih se bez ikakvog smisla sa njim neko vreme i ništa ne bih dobio na kraju, samo bih vreme izgubio.Значи код тебе ништа од секса послије раскида?
Prva ljubav, prvi seks, prvi poljubac to se uvek pamti i ostane u sećanju tako da jeste tačno kod velike većine ljudi.Svi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
Ništa meni od toga nije ostalo u sećanju, mislim znam gde i sa kim, ali sada da pamtim nešto posebno ne. Bile su dve baš duge veze od toga jedna velika ljubav, veća od one prve, i to je to što pamtim.Prva ljubav, prvi seks, prvi poljubac to se uvek pamti i ostane u sećanju tako da jeste tačno kod velike većine ljudi.
Znaš gde i sa kim to je to.. sad baš da pamtiš svaki detalj nemoguće je.Ništa meni od toga nije ostalo u sećanju, mislim znam gde i sa kim, ali sada da pamtim nešto posebno ne. Bile su dve baš duge veze od toga jedna velika ljubav, veća od one prve, i to je to što pamtim.
Ne mogu se setim sa kim je bio prvi poljubac, dve su Marije bile jedna za drugom na istom raspustu. Nemam pojma koja je bila prva.Znaš gde i sa kim to je to.. sad baš da pamtiš svaki detalj nemoguće je.
Ali o čemu razgovarate? Ima li hemije i dalje meďu vama? Koji je razlog vašeg druženja?Neke i dan danas viđam, sednemo u kavanu na čašicu razgovora.
Ako je baš dobro ne zaboravlja se tako lakoMa sve se zaboravi
Inace svi smo skloni romantizujemo proslost
Znam da ne mozes da me zaboravisAko je baš dobro ne zaboravlja se tako lako![]()
DogovorenoTiću to je tajna
![]()
Ne okrecem se nazad... sve je to pokrio sneg i sas...Svi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
Imao sam tu sreću da mi se vratila stara ljubav. To mi je Bog poslao samo da bih napokon shvatio koja je to kretenušaSvi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
Нема везе са мојом природом. Што је прошло- прошло је.Svi smo čuli za izreku da stara ljubav zaborava nema. Koliko je ovo tačno, kakva su vaša iskustva i razmišljanja o ovom stavu? Da li nastavljate dalje ili se uvek okrećete unazad?
MhmmDogovoreno![]()