Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo interesantne vesti za ljubitelje Star Treka. Kompanija Paramount će biti sponzor kluba Inter MIlan ali samo u finalnom meču Lige Šampiona! :maramica:

Inter-Paramount-Plus-logo-shirt.jpeg

Pratim ST Strange New Worlds. Ajde, barem je nešto približno orginalnom osjećaju gledanja ST.
Pikarda da odgledam, izbrišem i zaboravim.
Počeo sam gledati ST Continues. Ok je. Zainteresiralo me. Svakako bolje od one odvratnosti koje neću ni spomenuti.

Netačno, recimo Picard serija je bila baš do jaja, zaista je ubila koliko je bila dobra, Strange New World isto jako dobra serija i verovatno po duhu nešto najbliže onim starim Star Trek serijama, čak i animirana serija ST : Prodigy isto vrlo prijatno iznenadila, iako očito prilagodjena mladjoj publici ono priča, likovi i sve odlično uklopljeno u Star Trek univerzum sa dosta referenci na neke starije serije, pogotovo Voyager, Discovery ono ima svojih uspona i padova i zna da varira kvalitetom i da forsira te "woke" budalaštine ali ipak trba uzeti u obzir da je Discovery bila prva Star Trek serija posle 10-15 godina pauze i još od ST : Enterprise serije (koja se završila tamo 2005.) i ono nije im bilo lako, trudili su se i da budu sveži i aktuelni ali i da ugode i starim fanovima što je često dosta teško izbalansirati i ono morali su malo da opipaju puls publike i kada su videli da su reakcije publike na te "woke" elemente uglavnom negativne ono kasnije u narednim serijama Picard-u i Strange New World-u su raskrstili sa tim jer im je već nakon što je Discovery probio led bilo malo lakše i već su znali šta i kako, tako da su Picard i Strange New World ispali gotovo bez greške (što donekle i Discovery-ju treba odati priznanje zbog toga).

Inače ja jedva čekam novu sezonu Strange New Worlds-a a baš sam se smorio kad se Picard serija završila posle 3 sezone, mada nadam se da ćemo ekipu iz Picard-a na čelu sa kapetanom Žan Luk Pikardom opet videti makar u nekim epizodnim ulogama, iskreno od svih serija (možda i uopšte generalno) Picard mi je nekako bio najviše po volji i po ukusu. ;)

opa, beam me up scotty! :D

Skoti je redovan gost Balkan Infa. ;)

GoranMarjanović.jpg

Inače upoznao sam gospodina u studiju Balkan Infa jednom prilikom kad sam i ja gostovao kod Nemanje, ono nakon što je Nemanja završio emisiju samnom baš je on pozvonio na vrata i ušao pa smo se sreli tamo u studiju, malo popričali, onako simpatičan gospodin, pozitivan lik pre svega. ;)

Back