Bracko
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Izvini Bule, nismo hteli
Eto izletelo nam...

Eto izletelo nam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a taman sam hteo da prepricam zadnju epizoduBule_busko:E pa bas vam hvala sad...ja jos nisam pogledao...![]()
Bee:Nego, ispada da se prenagljujemo, ko zna da li ljudi s Avale uopste imaju nameru ikada da prikazuju jos ST-a. Mislim da sav fanovski trud i urgiranje nemaju smisla ako uopste nisu planirali tako nesto. Jedino sto daje nadu je, kao sto je neko vec rekao, ona najava za ENT "Sta je bilo pre Zvezdanih staza" ili kako vec. Pa, drzimo sipke ;-)
Bracko:A bas su podmladili Dr. Soong-a. Neverovatno koliko je taj covek poziveo. Ako se ne varam kroz Enterprajz eru pa sve do TNG-a.
knez srpski:ne znam da li će ovo imati nekakvog efekta na emitovanje nekog novog serijala ali pisakraranje na onom forumu izgleda da ima efekta na tu televiziju. Npr. neki likovi tamo su tražili da se otkupe prava na prikazivanje američkog fudbala, napisali 10tak stana i pustili su im taj ragbi. Isto tako se pričalo o reklami za enterprajz, zašto su prestali da je emituju, sad ide nova reklama...... sad ne znam možda je ovo slučajnost, niko od zvaničnika se nije javio tamo.... e da tražena je još jedna repriza, sada ent ide i u podne![]()
Isti je glumac, Brent Spiner, samo je malo posedeoGoldengaidin:Soong lici na Dejtu, isti nos, a slicni su i u licu. Odlican izbor glumca!
pravi ragbi je ok sport, kraljaža, ali ovaj američki fubal je totalno debilan, koja mu je svrha - kao nasilan sport a oni su potpuno zaštićeni?Bee:Ragbi, aaa, samo kad ga vidim; ne znam sta vi mislite, ali meni je to toliko bezvezan sport da... Mozda zbog kaciga
Bee:Isti je glumac, Brent Spiner, samo je malo posedeo Jedan od najjacih glumaca i likova u celom ST-u, definitivno.
Bule_busko:Glasao sam za Tng...u sustini mi je svejedno, ali s obzirom da je favorit zasad...bitno je samo da se nesto od ST prikazuje
Bracko:@ Knez_srpski
Kneze alal vera kako si se samo zauzeo za ovo glasanje. Stvarno za pohvalu. Uostalom da nije tebe ja tesko da bih otisao i glasao.
Leka:Izasao je mod koji omogucava snimanje i ucitavanje pozicija u toku
misija u igri Star Trek Legacy:
http://legacy.filefront.com/file/Saving_and_Loading_Enabled;73513
Velicina: 14.55 KB
Verzija: 1.1