Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ozbiljno lakše malo sa spojlerima, nije lepo. Ja svima koji nusu gladali predlažem da slobodno propuste poslednju epizodu ako im se svideo enterprise, 99% da će biti razočarani. Predposlednja epika je ionako odrađena solidno kao da je poslednja, a ovu poslednju su ubacili... ne znam zašto su je ubacili.....

@ Knez_srpski

Uradjeno. Ja glasao za TNG. :) Zanimljivo jos niko (zasad) nije glasao za DS9...

Evo na Enterprajzu je poceo onaj deo sa Augmentima. Skoro je neko pitao za to ako se dobro secam. Verovatno ce sad biti malo jasnije. Oni momci dodju ko neki supermeni, a i devojke... ;)

A bas su podmladili Dr. Soong-a. Neverovatno koliko je taj covek poziveo. Ako se ne varam kroz Enterprajz eru pa sve do TNG-a.

Uradjeno, takodje ;-) Ja biti Lwaxana :)
Bracko, dobro jutro; ti na poslu? :)

Najbolje da bude TNG, stvarno, sad kad sam videla Brenta Spinera, eh. Fantastican je, nema sta.

Augmenti mi ne deluju bas tako bistro, pogotovo Rakin, ha ha. Ali sto se fighta tice...kako je onaj mali sredio Klingonce, ccc...

Ode Bracko...:)
Nego, ispada da se prenagljujemo, ko zna da li ljudi s Avale uopste imaju nameru ikada da prikazuju jos ST-a. Mislim da sav fanovski trud i urgiranje nemaju smisla ako uopste nisu planirali tako nesto. Jedino sto daje nadu je, kao sto je neko vec rekao, ona najava za ENT "Sta je bilo pre Zvezdanih staza" ili kako vec. Pa, drzimo sipke ;-)

Opet imam 1.post na strani, krenulo mi :D ..................................................

pozdrav za Bracka i Lwaxanu ;)
Bee:
Nego, ispada da se prenagljujemo, ko zna da li ljudi s Avale uopste imaju nameru ikada da prikazuju jos ST-a. Mislim da sav fanovski trud i urgiranje nemaju smisla ako uopste nisu planirali tako nesto. Jedino sto daje nadu je, kao sto je neko vec rekao, ona najava za ENT "Sta je bilo pre Zvezdanih staza" ili kako vec. Pa, drzimo sipke ;-)

ne znam da li će ovo imati nekakvog efekta na emitovanje nekog novog serijala ali pisakraranje na onom forumu izgleda da ima efekta na tu televiziju. Npr. neki likovi tamo su tražili da se otkupe prava na prikazivanje američkog fudbala, napisali 10tak stana i pustili su im taj ragbi. Isto tako se pričalo o reklami za enterprajz, zašto su prestali da je emituju, sad ide nova reklama...... sad ne znam možda je ovo slučajnost, niko od zvaničnika se nije javio tamo.... e da tražena je još jedna repriza, sada ent ide i u podne :)

Bracko:
A bas su podmladili Dr. Soong-a. Neverovatno koliko je taj covek poziveo. Ako se ne varam kroz Enterprajz eru pa sve do TNG-a.

Eeej, pa nije to isti Soong! Onaj iz TNG je Dr. Nunijen Sung, kreator Dejte,
Lora i najverovatnije B4-a, kibenretskog mozga itd...
A ovo je Arik Sung, pre-pre-predak onog Sunga i ovaj samo malo prcka po
genckom kodu. Mozda sam obrnuo kako se koji zove, ali to nije isti lik samo
je isti glumac a i velio je razdoblje izmdju njih dvojice, ENT,ceo TOS i
deo TNG. ;)

Ja sam obavio svoju trekijevsku duznost na avali... Mislim da ce pustiti, konacno svesni su i oni kolika je gledanost,zato su i uveli reprizu, a sem toga reklame su sa prvobitnih 5 sec dosle do 5 min :-)

Super epizoda, samo je malo grubo presecena radnja prethodne od ove, kako su zavrsili udaju T`Pol ja sam ocekivao nastavak. Soong lici na Dejtu, isti nos, a slicni su i u licu. Odlican izbor glumca!

OK momci hvala na brzoj ispravci. Ne znam sto sam ja umislio da je to isti Soong. Pa i nije bas logicno, al rekoh ako je Bones (McCoy) sa Kirkovog Enterprajza mogao da zivi 130 i nesto godina...

@ Bee

Nisam te video, jutros me stiso posao pa sam samo kratko bacio pogled na forum. U svakom slucaju veeeeliki pozdrav za tebe... :)

knez srpski:
ne znam da li će ovo imati nekakvog efekta na emitovanje nekog novog serijala ali pisakraranje na onom forumu izgleda da ima efekta na tu televiziju. Npr. neki likovi tamo su tražili da se otkupe prava na prikazivanje američkog fudbala, napisali 10tak stana i pustili su im taj ragbi. Isto tako se pričalo o reklami za enterprajz, zašto su prestali da je emituju, sad ide nova reklama...... sad ne znam možda je ovo slučajnost, niko od zvaničnika se nije javio tamo.... e da tražena je još jedna repriza, sada ent ide i u podne :)

U, pa da se onda prebacimo na onaj forum? :D Ispisemo tih desetak strana i cekamo :)
Ragbi, aaa, samo kad ga vidim; ne znam sta vi mislite, ali meni je to toliko bezvezan sport da... Mozda zbog kaciga :confused: :)

Goldengaidin:
Soong lici na Dejtu, isti nos, a slicni su i u licu. Odlican izbor glumca!
Isti je glumac, Brent Spiner, samo je malo posedeo :) Jedan od najjacih glumaca i likova u celom ST-u, definitivno.

@Bracko
Pozz jos jednom :wink: I ja sam se zbunila oko Soonga, rekoh, mozda je uspeo sam sebe da usavrsi; ono kad se pojavio u TNG-u izgledao je kao hrast :) ...........

Bee:
Ragbi, aaa, samo kad ga vidim; ne znam sta vi mislite, ali meni je to toliko bezvezan sport da... Mozda zbog kaciga
pravi ragbi je ok sport, kraljaža, ali ovaj američki fubal je totalno debilan, koja mu je svrha - kao nasilan sport a oni su potpuno zaštićeni?

Bee:
Isti je glumac, Brent Spiner, samo je malo posedeo Jedan od najjacih glumaca i likova u celom ST-u, definitivno.

da, u ovih par epizoda je zloća. Data i ovaj lik su povezani, ne bih da spojlerišam onima koji nisu odgledali, videće večeras...

ne ide nam loše u onoj anketi za prvih par dana glasalo je 36 ljudi od toga:
Star Trek: The Next Generation 52%
Star Trek: Voyager 22%
Star Trek: The Original Series 2%
ako neko nije glasao
http://www.tvavala.info/viewtopic.php?t=202

Kada smo vec kod istih glumaca mislim da Spokovog oca u filmu glumi isti glumac koji glumi Praetora romulijanskog broda u prvom susretu sa Romulijanima,tos prva sezona ep 12-15 nisam siguran koja.

bas sam gledao TOS sezonu 1. ep22 *space seed* sa Kanom, pa ne kapiram je l i on Sungovo delo ? Kazu samo da je rezultat gen.modifikovanja, ali je iz 1990. godina

Je l igrao neko ST legacy ? Citao sam kritiku u novinama, i bas su ih popljuvali a onda ima dali 4+ !?
Kazu da nema tutorial i save-ovanja u toku igre. Imam sifru ako nekom treba

koliko je radnje oko tih Eugenickih ratova mogu celu seriju da snime o tome.

@ Knez_srpski

Kneze alal vera kako si se samo zauzeo za ovo glasanje. Stvarno za pohvalu. Uostalom da nije tebe ja tesko da bih otisao i glasao. :)

@ Bee & Knez

Americki fudbal je dosta razlicit od ragbija i veoma zanimljiv kad pohvatas konce kako se to igra. Mozda da malo proucite pravila. Ja sam gledao dok je bilo na 3K RTS-a i veoma mi se svideo. A mogu vam reci da je manje grub od fudbala. Kad se tamo prekrsi pravilo to se uvek vidi (ima puno sudija koji ljudski rade svoj posao), a u nasem fudbalu mozes sve samo ako sudija gleda na drugu stranu ili je potplacen. ;)

@ Goldengaidin

Puno glumaca je ucestvovalo u vise serija, ali u pravu si "Spokov otac" bio u vise puta u bar 3 serije ako se ne varam + u filmovima.

Inace mnogo je cak i poznatih glumaca glumilo epizodne uloge u TOS-u. Ja sam puko od smeha kad sam video Dzoan Kolins (Alexix iz TV sapunice "Dinastija").

Bule_busko:
Glasao sam za Tng...u sustini mi je svejedno, ali s obzirom da je favorit zasad...bitno je samo da se nesto od ST prikazuje
icone.gif

Bracko:
@ Knez_srpski

Kneze alal vera kako si se samo zauzeo za ovo glasanje. Stvarno za pohvalu. Uostalom da nije tebe ja tesko da bih otisao i glasao.

Ovo je verovatno mlaćenje prazne slame ali ono ne možeš da promeniš svet možeš samo da pokušaš....

evo nešto o nekim novim glumcima....

Daniel Craig sanja o nastupu u Star Treku

Daniel_Craig.jpg

Yahoo UK&Ireland News juèer je prenio informaciju kako novi James Bond glumac Daniel Craig sanja o nastupu u Star Treku. "Jako bih volio nastupiti u televizijskoj seriji ili filmu. To mi je tajna ¾elja veæ dugi niz godina", otkrio je Craig. U vijesti, koju je prvi objavio World Entertainment News Network, istièe se kako je Daniel veliki fan Star Treka i kako bi objeruèke prihvatio ponudu za nastup u okviru fran¹ize.

Tko zna, mo¾da je za ovu Craigovu ¾elju èuo i J.J. Abrams pa æemo u novom Star Trek filmu èuti fraze tipa "My name is Kirk, James T. Kirk...of the starship Enterpise" i "Bones, make it shaken not stirred".

preuzeto sa http://www.sfcentar.com/engine/

možda ni to nije loše, privukli bi možda malo više ženske publike :D
meni je ovaj novi bond mnogo klampav

>>Knez
Onaj smajli je EXTRA, jesi ga sam pravio/doradio ili si ga takvog ulovio negde? ;-) :D

Btw. Craig me je prijatno iznenadio kako je odglumio u Bondu, iako sam bio jako jako skeptican kad sam ga ugledao u prvim trejlerima...a sad me je i odusevio sa ovom izjavom :D
Mislim...zna covek sta valja, vidi se... :mrgreen:

Back