Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve sto pocinje sa '' STAR '' je tesko njesra . Sve te serije i filmovi koji pocinju sa '' STAR '' su unistili naucnu fantastiku kao zanr . Star troopesrs , Star trek , Star Wars ... su toliko glupe i naivne serije da je to smesno . Upocetku sam se smejao debilizmima koje su snimali , a onda sam poceo da se smejem samom sebe koliko sam nisko spao i kakve su meni gluposti bile smesne . U svakom slucaju doticne serije i filmovi su mnogo jadni . Po mom mishljenju te serije su toliko plitke da mogu biti za decu ispod 18 godina .

YOF13:
Sve sto pocinje sa '' STAR '' je tesko njesra . Sve te serije i filmovi koji pocinju sa '' STAR '' su unistili naucnu fantastiku kao zanr . Star troopesrs , Star trek , Star Wars ... su toliko glupe i naivne serije da je to smesno . Upocetku sam se smejao debilizmima koje su snimali , a onda sam poceo da se smejem samom sebe koliko sam nisko spao i kakve su meni gluposti bile smesne . U svakom slucaju doticne serije i filmovi su mnogo jadni . Po mom mishljenju te serije su toliko plitke da mogu biti za decu ispod 18 godina .

Batice onda si zalutao na pogresan forum.

@ YOF13

Svako ima pravo na svoje misljenje i na izbor, pa i ti: neodlazak u bioskop, promena kanala na TV-u itd... ;)

Ali zgleda da na nasoj planeti ima puno onih koji ne zele da imaju vise od 18 godina kao ti. Bar imajuci u vidu tvoja merila kako SF treba da izgleda.

Samo me interesuje, kad vec kazes da je sve na Star ... lose, sta je po tebi onda dobro? 8)

Ljudi odo putujem, vidimo se za par dana
santa.gif

SREĆNA NOVA GODINA
santa.gif
santa.gif
santa.gif

Ljudi, srecna Nova Godina,
puno srece, zdravlja,
prijatelja, no-va-ca i veselja,
vama i vasim ukucanima.

Ja sam se upravo vratio sa lumpovanja a izgleda me sutra ceka
repriza a moza i dan posle jos nesto, tako da cu iskoristiti vreme
maksimalno dok me dushmani iz civilke ne pozovu na duznost.
Vidimo se uskoro. :)

Hvala, Bule, evo izdrzao sam nekako, slabo je bilo veceras izgleda su svi sustali od jucerasnjeg lumpovnja al smo drugar i ja proslavili uz Balaseviceve pesme onako kako Laloshki dolikuje u jednom od kafica u centru. Toliko o Novoj a o Treku ce se tek pricati u narednim postovima i
stranama.. :).

Back