Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh, snimanje Star Treka...pa sto kaze Leka pristao bih da statiram i kao lik u masi kad se spuste na naseljenu planetu, ali posle toga me ni organima reda i mira ne bi oterali sa mesta snimanja :D :lol:

>>Bee
Pa ti si sve bolja i bolja u grafickom dizajnu! :D moracu da te reklamiram malo, stavicu ovaj smiley uz Lekine vesti na MC, nadam se da me neces tuziti za autorska prava (naglasicu ko je autor, obecavam ;-) )

>>Leka
Bio si citiran opet, da znas...sve sa linkovima :D ...red je da prosvetimo i druge fanove podacima iz Lekinog Sveznanja ;-)

Btw. ako taj Bath'let dostavljaju na kucnu adresu zaista, sve sa mashnicom, da pazarimo! :lol:

Bule:
Bio si citiran opet, da znas...sve sa linkovima

Ma dzabe...puno mi to znaci...da su bar neke pare legle :) :) :) ...ili neki
bathleth na poklon a ne ovako. :) :) ;)
Shalim se malo, nego mislim da si tu mozda malo pogresio, umesto da njih pozoves
ovde na temu, ono kao "ima vesti, uvek svezih linkova, dobra diskusija...itd." ipak smo
mi napunili 130 str. ti nas zoves tamo i nosis im vesti. Pa se sad tamo pravi neka ST tema,
koja ce nekad postati "tema od 100 str." , znaci ono sto sam ja radio pre 3 god. ti radis
sada samo na drugom mestu. :)

Sa druge strane to je dobro. Od kad sam ja poceo ovu temu dosta smo se dobro povezali sa vecinom
domacih internet ST mesta. Manje vise svako je aktivan bar na jednom forumu, pored ove teme.
Pa je lako da se prikupi/obavesti masa ljudi iz Srbije za neka buduca ST okupljanja ili nesto sl.

------------------------------------------

Inache ja sam onog momka iz Makedonije, sa jednom privatnom porukom uputio na Tide, cova je bio
zaintresovan za saradnju, mislim da su oni pravi za to, kako sam video tamo su otvorili temu na
forumu.

Bat'leth u dnevnoj sobi, po mogucnosti iznad kamina - dobra ideja :D

Super sto vam se svidja smajli; slobodno ga stavite negde ako hocete, ja trenutno ne stignem da se bavim drugim forumima; odricem se autorskih prava, tantijema, drzavnih pocasti i svega redom :D :wink: To se brzo napravi, a i mislim da moze da bude u ime svih, tako da...

Gledate Enterprise redovno? Jos nije bilo komentara na neku pojedinacnu epizodu (?) pa pitam; evo u ovim poslednjim je bilo poznatih ST-lica, Neelix tj. Ethan Phillips kao Ferengi i Odo (Rene Auber-nesto :)) kao Lijanin otac...znam da smo to prezvakali kad se ENT davao na HRT-u, cisto uzgred budi receno. I da li vam se uopste dopada ideja da jedan glumac glumi vise likova u ST-u?
(ja tu nesto kao nabacujem temu za diskusiju :oops: :))...........

Meni je Shran dobar lik, malko teatralan ali u nekim granicama. Weyoun me nekako nervirao, valjda zato sto je Vorta; biti klonirani batler nekom tamo metamorfu...:) OK, ne znaci to da je los lik, normalno. DS9 je stvarno bila galerija zivopisnih likova...

Meni se licno ne svidja da bilo koji od tih "glavnijih" glumaca kasnije glumi sasvim desetu ulogu, mislim da nema potrebe za tim...

>>Leka
Ma nema nista od toga da njih dovucem ovamo, tamo je prilicno umrtvljena tema i aktivnije ucestvuju svega dvojica modova koji su ionako svaki dan tu...ali nista ne kosta da ih malo "prosvetlim" iz "Lekine Enciklopedije" ;-)
Btw. vec sam postavljao link ka nasoj temi, kao navodjenje tebe kao izvora, posto sam vest ovde procitao...to je jedini nacin posto je zabranjeno reklamiranje drugih foruma... ;-)

He - he. Kad smo vec kod glumaca, gledam ti ja TNG, kad u jednoj epizodi gospodin Jovic. Znate onaj... Sta sve nije probao (bliznakinje izmedju ostalog). Cak ga je i moja zena prepoznala kad sam joj pokazao sekvencu. :D

Bas ima puno poznatih glumaca. Npr. onaj tip sto je glumio pametnog generala u Hitlereovom stabu (Vetrovi rata, Rat i Secanja), pojavio se kao Robert Picard brat omiljenog nam kapetana. A maestralna Whoopi Goldberg (inace veliki trek fan). Kad smo vec kod nje, cini mi se da je nisu potpisali na zavrsetku filma Generations. Dal sam ja to obnevideo ili su filmadzije napravile katastrofalnu omasku tek, nema je. :confused:

Ne znam ljudi, meni je Dzefri Kombs super pa bilo koju ulogu da tumaci, ima covek
nesto posebno u sebi neku "tamnu stranu" :) mada mi je najjaci kad glumi Shran-a,
zbog onih antena koje definisu raspolozenje kao kod macke rep ako je neko imao macku
zna o cemu pricam. I meni se Filips dopao kao Ferengi a Rene(Odo) mi nije bio nesto,
cela ta epizoda mi se nije dopala. Cak mi nesto nije bio ni Brent Spajner, na prvo
gledanje mi je bilo drago sto se on pojavljuje u seriji i sto su odradili
"pricu pre price" ali sad mi iz nekog razloga ne izgleda sve tako sjajno.

>> Bracko

Jel mislis na onog chichu sto pici na motoru, cini mi se da je reklama za loto
ili tako nesto(slabo gledam domace stanice)??
Gde se on pojavljuje, u kojoj epizodi? :)

@ Leka

Da, da, chicha sto nikad nije probao Coca-Colu, tetoviranje, skok u bazen sa visine, voznju na motoru i ... bliznakinje... :D

Pogadjas reklama nije za loto vec za Coca-Colu.

To je dakle: III sezona TNG, 16-ta epizoda, Offspring. U njoj Data samostalno konstruise androida (jedna bas lepa i zgodna, rado bih je posedovao u kucnoj varijanti :D ), ali Zvezdana flota oce da je preuzme od Date pod izgovorom da ne moze pravilno da se razvija pod Datinim vodjstvom. Nazalost nesto je poslo lose i njena pozitronska nervna mreza se raspala. Bas steta...

Secam se te epizode, bas mi je tuzna bila, Data je neverovatnom brzinom pokusavao da je odrzi u zivotu ali nije uspelo.

Ne secam se tog lika (iz SJAJNE reklame moram dodati ;-) ) ali kad bih sad gledao verovatno bih primetio...ako nije plav sa tufnicama i antenama npr. :D

HOW TECHIES CHANGED THE WORLD WITH WILLIAM SHATNER

Gledam ja danas Discovery neka emisija o vojnim ratnim vozilima i odjednom uleti reklama, kad ono "Dzordi","Dejta"
evo da i Gene...scene se samo preplicu...i na kraju te zbrke
scena naravno...ko bi drugi...nego...Shatner! :(

Kako sam video, vise na netu nego na toj najavi, 27. octobra
u petak bi trebala da bude emisija na Discovery-u : "THE WORLD WITH WILLIAM SHATNER" a na netu sam video da je naziv emisije malo
duzi ali je to-to isto, valjda. Ne znam tacno u koliko je
sati ali je negde posle 10 uvece.
Na netu, Discovery ima totalno drugaciji raspored, inace oni
su ovu emisiju najavljivali jos u februaru, a na ovom nasem
DIscovery-u je tek sada.

Emisija je o treku, zasto je smisljen teleport(nije se imalo
para za efekte napustanja broda :) ) i sl. stvari. Dok sam
trazio info o emisiji, naisao sam i na dva torrent linka sa
kojih je mozete skinuti:

http://isohunt.com/download/12804886/William+Shatner 730MB
http://isohunt.com/download/13708064/William+Shatner 503MB

Bio sam, pa sam otisao...pa evo me opet. ;) Poz i tebi.

Hehehe...zezno si se malo...pogledaj datum...27..tek sledece nedelje. :) :)
Inace bice i nekih SF emisija na Discovery-u od ponedeljka, nesto u stilu "hvala elienima",
pretpostavljam isto u vecernjim satima.

Imam prvu na srpskom. Nesto sam i sam poceo da prevodim. Ostalo na engleskom.

U dilemi sam shta da radim. Konacno sam dobio diskove sa Entom i sad sam tu negde.

U stvari problem sa Avalom je termin - ponoc i to shto serije idu sporo samo jedna dnevno.

A ja ili nemam vremena uopste ili gledam 5-6 serija dnevno.

E sad ili cekati sledeci vikend za Ent ili odgledati sve sa diskova.

:confused:

He,he... Meni he Floks bio smesan kad se posle vratio "na spavanje". Onako potrbuske na unaj "medicinski krevet". Sve cetiri van daske. Podseca me na mene kad sam mrtav umoran. :D

U pravu ste delom za Enterprise. Mnogo kasno ide, ali mnoooogo. Cesto se uspavam pre kraja (pa onda prevrnem po disku da odgledam onu epizodu koju nisam). A i prevod je blago receno uzasan. Svaki put se malo iznerviran kad procitam neki "jedinstveni prevod". Mozda bi oni koji prevode trebali da dodju kod nas na forum i pitaju sta znace reci za koje nisu sigurni sta tacno znace.

Ali ipak gledam. Zasto? Zato sto Enterprise cak i ovakav kakav je zasluzuje gledanost. Jer ako je ne bude bilo, mozemo se oprostiti od novih serija. Setite se sta je rekao Nemecek. Mi moramo da se potrudimo da dokazemo da nas je mnogo vise nego tih 50000 (koje kao minimum potrebnih navodi maloprenavedeni gospodin).

Drugi razlog je sto vec gledam kad stignem TNG i sto ce mi trebati puno vise vremena ako to sve ponovo budem gledao sa diskova. ;)

Back