Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa poznato je da Vulkanci ne lazu ;) . Ja joj verujem.

Znaci prabakica. ;)

Sto se tice Rapid-a ja ga nesto ne obozavam previse. Samo "manji" fajlovi dolaze u obzir. Nesto tako veliko ne. Zamisli pocnes da skidas i stignes do predzadnjeg dela i oni ga skinu (a imaju obicaj to da rade), pa ti ostanes bez icega jer rar nece da se razarhivira bez svih delova. I onda: Dzaba smo krecili.

Bracko:
@ Tzar

Da, da doca je jedan od jacih likova u Enterprajzu. :)

@ sarabubasara

He, he. Zanimljiva epizoda. Kad je Taker zatrudnio morali su posle da jure "izvor problema" tj. vanzemaljski brod koji je opet iskoristio priliku da se "prikaci" Klingoncima i koristi njihov pogon. Uz izvinjenje su "spasili" Tripa daljih "muka". A morali su i da daju neku tehnologiju Klingoncima da ne bi bili unisteni. :)

A jel ti imas neku "vezu" u Avali? Bilo bi super kad bi pomakli Enterprise bar sat vremena unazad. ;)
ali nije rodio dijete jel' tako?
u vezi termina pokusala sam ali koga boli uvo sta ja pricam....

>> sarabubasara

Nije rodio dete, stigli su brod, nasli su ga da se "prikacio" Klingonskom brudu..kao sto je to neko pre mene objasnio i onda je "dete" prebaceno sa njega na nekog eliena, mada to nisu prikazali.

Nego gde si probala sa promenom termina??

Samo svima da kazem, jer mi se cini da nisu svi ukapirali. Taj forum nije oficijalni forum TV Avale nego su njega samo postavili ljudi sa Tolkinovog ili At-At-ovog ili nekog drugog foruma, kako bi imali gde da diskutuju o Avali. Oni nemaju nikakve veze sa Avalom,njenim zaposlenim, niti iko od zaposlenih je na tom forumu. Koliko ja znam za sada ne postoji Avalin sajt a nepostoji ni redovan TV program te televiziji, ovo je samo test program, kao sto je Pink u pocetku pustao najbolje filmove, 3K pustao DSF, TvNS+ radio mnogo dobrih emisija...itd.
================================================
Izasla je jos jedna vest:
Kapetan Kirk dobija novi Enterprajz
http://www.photontide.org/vesti/vesti.php?prikazi_vest=1416

@ sarabubasara

Eto dok sam ja video tvoj post, Leka ti je vec lepo objasnio sta je sve bilo.

Hvala ti sto si se potrudila da ubedis ljude (veze) na novi termin. Cak i ako nije bilo moguce, lepo od tebe. A ja se opet sinoc uspavao :( (zar ste ocekivali drugacije) i odgledao samo zadnjih 10-tak minuta, kad su ubedili Klingonce da je "pametnije" da odu i ostave deuterijum. :)

Inace Saro, ovde je obicaj da se novim clanicama naseg foruma pozeli dobrodoslica. I iskreno se cudim sto su Leka i Bule_busko, koji to inace rade ovog puta propustili priliku.

Pa zato evo od mene: Dobrodosla na temu!!! :) Peace and long life!!!

Prilozi

• za_Saru.jpg
    za_Saru.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 11
Bracko:
@ sarabubasara

Eto dok sam ja video tvoj post, Leka ti je vec lepo objasnio sta je sve bilo.

Hvala ti sto si se potrudila da ubedis ljude (veze) na novi termin. Cak i ako nije bilo moguce, lepo od tebe. A ja se opet sinoc uspavao :( (zar ste ocekivali drugacije) i odgledao samo zadnjih 10-tak minuta, kad su ubedili Klingonce da je "pametnije" da odu i ostave deuterijum. :)

Inace Saro, ovde je obicaj da se novim clanicama naseg foruma pozeli dobrodoslica. I iskreno se cudim sto su Leka i Bule_busko, koji to inace rade ovog puta propustili priliku.

Pa zato evo od mene: Dobrodosla na temu!!! :) Peace and long life!!!
hvala....hvala....i ja sam tu epizodu gledala i....nisam odgledala spicu, morala sam da odgledam epizodu!nacionalna sramota!hvala za dobrodoslicu jos jednom!

Narode sinoc sam odgledao TNG epizodu iz 6-te sezone: Relics. To je ono kad Enterprajz oslobodi Skotija iz transportnog bafera posle 75 godina.

Kakav emotivni trenutak kad je Skoti usao u holodek na most svog starog NCC-1701 (with no bloody A, B, C or D). Skoro da su mi suze posle na oci. :)

Znam da sve ima svoj kraj ali Star Trek je mnogo izgubio smrcu starog Skota. Laka mu zemlja. Prvom prilikom cu popiti jedan viski za njegovu dusu (iako ne volim alkohol previse). :)

>> Bracko

Ja sam to i ranije komentariosao al mi se cini da su svi zaboravili pa bih mogao opet. :)
Meni se cinilo da je Dzimi bio jako umoran kad je radio tu epizodu, tako mi se cini u svim scenama a i takve je neke izjave davao, da mu je veoma tesko da izgovori sve te tehnicke termine. Tako da sam ja dobio neki utisak da je on tu epizodu morao da uradi iz nekog razloga, ono ko da su ga naterali a nije hteo ili da je hteo a nije znao u sta je upao. Mada, cela epizoda je super, kao sto je naravno ceo TNG super,hehehe...in your face DS9/VOY/ENT/TOS fanovi. :) :)

Inace Dzimi Du(h)an je bio likcina, ona njegova prica kako ga je kontaktirala devojka koja je htela da se ubije i kako se on sastajao sa njom iz konferencije u konferenciju i kako se ona na kraju javila posle par godina kako je zavrsila elektro faks i covek se rasplace dok to sve prica, to je stvarno ekstra...prevazilazi reon glumca...to je stvar coveka. Ono ne znam da li me razumete, ne znam kako to tekstualno da objasnim, to je pravi duh Treka, da nesto za nekome ucinis(pomognes) iako te nije nicim zaduzio,bez ikakvog intresa.

I Deforest Keli je bio u istom stilu, likcina, najbolje je razumeo Rodenberija, kad sam slusao neke njegove intervijue, sav sam se najezio...To su ljudi koje mozes da slusas i da ti posle ne bude bolje, nego da dobijes neku cudnu motivaciju da poboljsas sve oko tebe...nazalost i kod nas je postojao jedan takav covek al ga nema vise...bez zezancije mislim da je on bio vise "u duhu Treka" nego bilo ko, al dzabe...kad Ferengija ima na sve strane...ko razume razume, ko ne razume nema veze...ipak je sad 3:40 i ja sam veceras popio dosta kuvanog vina... :) pa odo da spavam.

Poz.

@ Leka

Dragi prijatelju slazem se sa tobom u svemu osim mozda po pitanju tog nekog koga vise nema (ako sam dobro shvatio ko je on). Ne mislim da je on bio u duhu Star Treka kao sto nije ni jedan drugi politicar. Svi mi oni i previse lice na birokratiju zvezdane flote (u najmanju ruku) a da ne pominjem ostale Ferengije, Romulance i Kardasijance... No offense ;) ali sto rece jednom Obi Wan Kenobi, ne veruj previse politicarima (mrtvim ili zivim). 8) Mozda bi ih i voleo kad bi se drzali onog Vulkanskog motoa: Potrebe vecine su vaznije nego potrebe pojedinca, ali tesko da ce se posle kralja Petra I roditi neko takav.

@ Sarabubasara

Eh znam ja kad ide repriza ali obicno mi je vikend prebukiran.
Npr. danas sam bio subcommander na jednom teretnjaku iz Nelt carstva. Moj brat tamo vozi pa sam isao da mu pomazem da razveze raznu robu raznim Ferengijima. Mozete misliti. Prepun kamion, a samo warp 2. ;) :D

>>sarabubasara
Dobro dosla, izvinjavam se sto sam malo okasnio sa cestitkom, ali Bracko je ipak spasao dzentlmensku cast muskog dela foruma :D
Evo da se malo izvadim -
g042.gif

(Leko, ti si cak i pisao ovde i zaboravio na "Welcome" - dugujes jedan veci buket od onog Brackovog, samo da znas ;-) )

Btw. Bee ce se obradovati kad sazna da se jos jedna dama prikljucila temi :D
(Btw. nema nesto Nefertari otkako se udala...da nije dobila neku zabranu od Ahila? ;-) :lol: )

Inace sto se ST tice, puno si propustila ako nisi gledala Tng i Ds9 recimo, ali si i u prednosti - tebe tek ceka ono divno osecanje kad prvi put gledas te serije! :D ...da li se secate tog osecaja, t.j. da li ste ga imali (mislim na one koji su davno gledali) ?

@ Sarabubasara

E pa draga moja onda si propustila ono najbolje. Savetujem ti da pogledas i one srije iz proslosti. Pre svega The Next Generation. To ce te definitivno navuci na Trek i od toga se nikad neces "skinuti" (da upotrebim ovak ruzni narko sleng). ;)

@ Bule

Pa Bule da ti kazem meni je i upalo u oci to sto Leka nije reagovao. Prvi post posle pojave Sare bez cveca. Neverovatno. I zato sam morao da ragujem.
Me Leka je lafcina. Nije on ovo namerno. Siguran sam. :)

A Nefertari stvarno nema. Da nisu Ahila vrbovali u Tal Shiar pa sad on sprovodi neke restrikcije u komunikaciji sa Federacijom? ;) :D

Back