>> fortres
Prvo da ti pozelim dobrosdoslicu, mislim da nisi pisao ranije na temi?? Inace jel si sad "zalutao" na
temu ili citas od ranije pa si se tek sad odlucio da nesto napises?
Inace nisi u pravu, pored T'Pol tu je i Ploks,koji je po meni najjaci lik iz ENT-a. Ali to je normalna
stvar da likovi iz "standardne" postave ne budu elieni ili da ih bude 1 ili 2 jer svakog treba po 3 sata
sminkati pred svaku epizodu, pa posle moraju da "miruju" a kad ih ima dvoje to je dupli posao...itd.
Ne mislim na eliene u stilu Volkanaca jer njima samo nadograde usi i frizuru nego mislim na one u
stilu Klingona. A i u ostalim serijalima je ista prica u standardnoj postavi su 1,2 eliena jedino je DS9
izuzetak:
VOY - Tuvok(samo usi i kosa) , Niliks cela maska , Belana Tores samo mini grbe na celu
TNG - Worf cela maska , Data farba i kosa nekad samo dublerima ofarbaju ruke ali moraju da obriju dlake

TOS - samo Spok usi i farba
Mozda sam i 7of9 trebao da navedem jer joj je trebalo po pola sata da izadje i jos pola sata da ponovo
udje u onaj "kostim".
A ako bih hteo odgovor u stilu ENT price odgovor bi bio "Pa oni su tek poceli da istrazuju svemir, jedini su
ljudi koji su prosli obuku i koji imaju intresa u istrazivanju svemira, jer elien koji je tada mogao da dodje
do zemlje imao je napredniji brod i zasto bi hteo da sluzi na nekom primitivnim?? Nemoj zaboraviti da je
T'pol dodeljena ljudima u zamenu za Volkanske mape,inace ne bi bila ni ona.
Sto se tice primitivnog naoruzanja, to jeste jer je ta i poenta "kako je bilo pre svega"
=================================================
Uglavnom ni meni se ENT nije svidjao u pocetku ali kasnije i on padne na svoje mesto, pored ostalih ST
serija samo treba da se 3,4 puta pogledao ceo. Mozda da se preskoci cela 3 sezona.
Sad kad se prisetim nisam voleo DS9 kad se pojavio, cak sam ga i mrzeo nisam hteo da ga gledam a sad mi je
jedna od najjacih ST serija.
=================================================
>> Rubi
Teraj majstore 'vrci kablove!!

ENT je u pitanju!