Star Academy iliti Operacija Trijumf

Pa Igor je definitivno najbolji vokal i mnogo bolji od Vukasina.......Ja vec verovatno postajem dosadna ali uvek moram da naglasim da je ovo OT a ne VB....Mislim da je glupo da publika odlucuje pobednika zato sto svi glasaju na foru kao bas je kulturan,duhovit tralala a pevanje ko je*e......Glasaju ljudi koji nisu muzicki obrazovani i ne mogu tacno da zakljuce ko najbolje peva.......Ja Aleksandra volim ali mislim da je bilo mnogo boljih studenata a ima ih i sada i on je dokaz da publika ne bi trebala da odlucuje...Ali ipak money............

Makedonac je sa Sakisom bio OCAJAN. Al neka duze cu ziveti-umrla sam od smeha kolko je bio mlohav, mlitav, usporen, tunjav:rotf: Jos Toncijev komentar: "izneo si gospodsku verziju ove pesme"z:mrgreen:

Pa makedonac nije kriv što su mu uvalili Sakisa ... jasno je bilo da ga neće moći ispratiti na pravi način .... niti njemu leže tako glupe pesme kao što je ona od sinoć .... mislim Sakis ... koji je to pevač ?????

Makedonac je tanan .. njemu prijaju balade ..... i ne znam odakle ideja da mu daju neku dance verziju.

Bolje da su Adnana nominovali nego Igora.

Upravo to sam pomislio na prosloj gali.
Nina je bila presudna i ipak je glasala za Adnana,to zaista ne kapiram.Pevala je sa Igorom i prethodno je on nju spasio kad je bila nominovana. Bilo mi je krivo kad sam video da (G)Adni nije nominovan. Sve je to ok,decko je opusten ovo-ono,ali nije za svetsku zvezdu ,ako cemo tako. To su najvise bile Sonja i Mika, a od muskih Danijel i Vukasin. I ovi ostali su jako dobri,ali nije to to.. z:)

Pa makedonac nije kriv što su mu uvalili Sakisa ... jasno je bilo da ga neće moći ispratiti na pravi način .... niti njemu leže tako glupe pesme kao što je ona od sinoć .... mislim Sakis ... koji je to pevač ?????

Makedonac je tanan .. njemu prijaju balade ..... i ne znam odakle ideja da mu daju neku dance verziju.

OK, shvatili smo da obozavas Makedonca i da ces naci opravdanje za bilo sta u vezi njega i negativnu kritiku za sve koji pokazu da nije za pobednika, ne moras dalje;)

Moram da prokomentarisem da je Igor krajnje profesionalno, kulturno i pametno rekao sve u intervjuu posle gala veceri i sad u Mozgu. Sve pohvale:super: Nesto ne mogu da zamislim Bosanca i Makedonca da su tako elokventniz:mrgreen:

Ljudi, mislite da je slucajnost da u onim spotovima "glasajte za pobednika" par sekundi ide usporena verzija Makedonca:rotf:

OK, shvatili smo da obozavas Makedonca i da ces naci opravdanje za bilo sta u vezi njega i negativnu kritiku za sve koji pokazu da nije za pobednika, ne moras dalje;)

Moram da prokomentarisem da je Igor krajnje profesionalno, kulturno i pametno rekao sve u intervjuu posle gala veceri i sad u Mozgu. Sve pohvale:super: Nesto ne mogu da zamislim Bosanca i Makedonca da su tako elokventniz:mrgreen:

Ljudi, mislite da je slucajnost da u onim spotovima "glasajte za pobednika" par sekundi ide usporena verzija Makedonca:rotf:

Mene je Aleksandar osvojio na prvo pevanje, to priznajem ..... On za mene ima taj faktor X koji jedan pevač treba da ima ..... lepo peva, ima melodičan glas, lepo izgleda i kad stane na scenu - kao da mu je tu mesto ceo život (bar je to moj doživljaj njegovih nastupa). Pride, što mi se dopada jer je dobrica i nije konfliktna ličnost.

O Igoru sam već rekla šta imam ..... on lepo peva i inteligentan je .... ali .... mnogo mi toga kod njega smeta - njega nikako ne varim.

A što se tiče usporene verzije Makedonca .... dokle ćemo za svaki Reality show da mislimo kako postoji teorija zavere ;) ... Zaboravljaš da Makedonac nije favorit žirija i Emotiona, već favorit publike ..... ;)

Mene je Aleksandar osvojio na prvo pevanje, to priznajem ..... On za mene ima taj faktor X koji jedan pevač treba da ima ..... lepo peva, ima melodičan glas, lepo izgleda i kad stane na scenu - kao da mu je tu mesto ceo život (bar je to moj doživljaj njegovih nastupa). Pride, što mi se dopada jer je dobrica i nije konfliktna ličnost.

O Igoru sam već rekla šta imam ..... on lepo peva i inteligentan je .... ali .... mnogo mi toga kod njega smeta - njega nikako ne varim.

A što se tiče usporene verzije Makedonca .... dokle ćemo za svaki Reality show da mislimo kako postoji teorija zavere ;) ... Zaboravljaš da Makedonac nije favorit žirija i Emotiona, već favorit publike ..... ;)

Igor mi je bio favorit, sada je Vukašin .... tako da videćemo...

Sto se tice Aleksandra ne mogu da se slozim sa prethodnim postom.Aleksandar nema neku posebnu vrednost jer njegov glas nije prepoznatljiv, za razliku od recimo, Djoletov,Danijelov,Sajkov itd.Njegov glas samo mnogo podseca na mnostvo pop pevaca,sto je rekao i jednom prilikom Tonci,da nema personaliti u glasu.

Za mene nema faktor x... Dodje na scenu, stoji na njoj i peva... Pa kakvo je to vladanje scenom? A ono ranije sto si rekla "makedonac je tanan njemu prijaju balade"... i Igoru prijaju operske pesme pa se vise nego dobro snasao kad su mu dali brze-mi plesemo i maljciki, trcao je skakao-sve ono sto je i Makedonac trebalo da radi uz Shake it. STa kome lezi ovde nije poenta, poenta je da se vidi kako se snalaze uz svaki tip pesme. Ako neko moze jedino da peva balade onda to mnogo govori o njegovom (ne)kvalitetu. Aleksandrov i glas i nastup apsolutni su prosek. A zasto je favorit publike i to mi je jasno-Makedonci su zeljni novog Toseta i njega vide u Makedoncu. A to uopste ne znaci da je on kao pevac vredan toga. Ko se iole razume u psihologiju shvatice na sta mislim. A usporena verzija... Meni lici na sprdanje a ne na teoriju zavere, i to bas zato sto nervira sve iz produkcije, sto vise niko i ne krijez:mrgreen:
A kako Aleksandar izgleda, ukusi se razlokuju ali meni izgleda podlo. Obaska njegove izjave "ja samo sebi kuvam kafu", "pa ja sam favorit" itd. Podao i uobrazen...:thumbdown:

aham... i kakve to ima veze sa muzikom??
skoro svi mrze Danijela zato sto je ovakav ili onakav... koga briga?? Bitno je kako peva i kakvu ce muziku da pravi. A ako je podao ili sta vec, to se stvarno nas ne tice z:hm:

Jeste.

Moze on da bude iritantan do sutra,muzika je ono sto se gleda.
To '*****' i drugi komentari ga prave jos popularnijim. Upravo oni su ga napravili najzanimljivijim ucesnikom OT. Boli njega uvo,on ce da postigne svoj cilj,a ljudi mogu samo da pricaju ..

Back