Star Academy iliti Operacija Trijumf

Ne znam,meni nije toliko simpatican ,ali peva u picc .. z:lol:
I ne zbog tog feminiziranog prikazivanja vec me jako nervira kako se ponasa kao covek u nekim situacijama. Ali,who cares? Bitno je da je dobar pevac. z;)

Da, ali i da ne pobedi u OT, biće zvezda, na našoj muzičkoj sceni, onda bi bilo poželjno da bar promeni ponašanje, i da se počne ponašati kao čovek, a ne kao neka seljoberčina, što i sada jeste.z:((

Da, ali i da ne pobedi u OT, biće zvezda, na našoj muzičkoj sceni, onda bi bilo poželjno da bar promeni ponašanje, i da se počne ponašati kao čovek, a ne kao neka seljoberčina, što i sada jeste.z:((

Da,bilo bi veoma pozeljno.
Nepodnosljiv je.
Ali talentovan.
Mislim,u nasim medijima se ne gleda talenat
vec skandali.
A on je..
ko stvoren za to. z:hm:

Gluplja i antipaticnija osoba nije mogla da pobedi. Al to su Bosanci, slozni kad (ne)treba.

Koliko sam shvatio - kod kuće ga čeka limuzina, babo poručio...
Kad je pitao mamu u telefonskom razgovoru ko plaća transparente, majice i ostalo, odgovoriše mu sa - mi sine.
Treba li još nešto reći s obzirom da je Emotion u surovim dugovima??

Sramota, nisam nešto pratio to dešavanje ali ako neki šou počinje sa Anastaziom, dolaze DJ-evi koji su svetski poznati, vrte se imena 50 cents i ostalih stvarno ne razumem kako je moguće zatvoriti ga zvezdom Granda a da to neko nije debelo platio, jer da je i imao toliko glasova i neko drži do toga ko treba da se pošalje, na zapad su mogli da odu: Sonja, Ana, Vukasin, Sajko ili čak i Danijel a ne neko ko uči pesmu tako što mu doslovce pišu ovako: stend baj mi.

Takmičenja u 'Adria grupi' , ha ha ha. Nosioci ozbiljnih licenci bi trebalo da pripaze kome daju da ih zastupa i u njihovo ime organizuje ovakve stvari.

Znači plače mi se...I zbog Igora i zbog Vukašina.Razvaljuju kako pevaju,a Adnan peva prosečno.Znači ovo nije Veliki Brat ovde je trebalo da pobedi onaj ko najbolje peva i ko se najbolje prilagođava razlčičitim pravcima muzike(a to su Igor i Vukašin,pa i Đorđe i Danijel,sigurno više nego Adnan),a ne ko najbolje izgleda,ko je najmirniji,najpristojniji,ili ko liči na malu slatku koalu...i slične gluposti!!!A vi što ste glasali za Adnana zapitajte se da li ste normalni....

Znači plače mi se...I zbog Igora i zbog Vukašina.Razvaljuju kako pevaju,a Adnan peva prosečno.Znači ovo nije Veliki Brat ovde je trebalo da pobedi onaj ko najbolje peva i ko se najbolje prilagođava razlčičitim pravcima muzike(a to su Igor i Vukašin,pa i Đorđe i Danijel,sigurno više nego Adnan),a ne ko najbolje izgleda,ko je najmirniji,najpristojniji,ili ko liči na malu slatku koalu...i slične gluposti!!!A vi što ste glasali za Adnana zapitajte se da li ste normalni....

Pobedio je čovek čija familija ima najviše stoke.
Pre neki dan je bio bazar stoke u Živinicama pa se ljudi posle toga opskrbili sa dopunama za glasanje.

Ne tuga je to da, smo dobili još jedno takmičenje, koji nije ličilo na zvezde granda, a u stvari, na kraju je ispalo kao da i jeste, jer je na kraju pobedio neko ko zna sve moguće folk pesme, a engleski ne zna da bekne. Razočarao sam se u OT jer pored Zvezda granda, oni su našli baš njega da peva u OT. Ovo je još jedan dokaz, da se OT treba ukinuti.

Ne tuga je to da, smo dobili još jedno takmičenje, koji nije ličilo na zvezde granda, a u stvari, na kraju je ispalo kao da i jeste, jer je na kraju pobedio neko ko zna sve moguće folk pesme, a engleski ne zna da bekne. Razočarao sam se u OT jer pored Zvezda granda, oni su našli baš njega da peva u OT. Ovo je još jedan dokaz, da se OT treba ukinuti.

Slazem se. Katastrofa.
Nije toliko OT kriva,koliko glasaci,trebali su umesto Adnana da ubace u kucu Miku i kraj.
Ovakva folkerijada se nikad ne bi desila.

eh
ponovo pogledajte post broj 6 na ovoj temi od 06.07.2008., 22:28
a koji glasi
Emotionove nameštene emisije mogu da gledaju samo retardi (molim bez uvrede)
...kako li sam znao......?

Haha, svaka cast! Toliko je ocigledno da je namesteno, da su ga stvarno preterali. Ja sam gledao samo gale, i to svaku drugu, samo da ispostujem one ljude koji sviraju, jer su stvarno ubice!
A sto se tice pevaca, svi su jadni, pevaju tanko. takve pevace mozete bilo gde cuti. Jedini koji ima groove i koji stvarno razbija je Igor i eventualno Kristijan. Ostali su smesni.

Back