mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
Vukasin se razbio..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam,meni nije toliko simpatican ,ali peva u picc ..
I ne zbog tog feminiziranog prikazivanja vec me jako nervira kako se ponasa kao covek u nekim situacijama. Ali,who cares? Bitno je da je dobar pevac.![]()

Da, ali i da ne pobedi u OT, biće zvezda, na našoj muzičkoj sceni, onda bi bilo poželjno da bar promeni ponašanje, i da se počne ponašati kao čovek, a ne kao neka seljoberčina, što i sada jeste.![]()

Da,bilo bi veoma pozeljno.
Nepodnosljiv je.
Ali talentovan.
Mislim,u nasim medijima se ne gleda talenat
vec skandali.
A on je..
ko stvoren za to.![]()
Ne medije boli briga, kako on peva, pošto ima lep glas, ali ukoliko bude bio skandalozan, biće više primećen zbog toga, nego zbog glasa.

Gluplja i antipaticnija osoba nije mogla da pobedi. Al to su Bosanci, slozni kad (ne)treba.

Joj koja glupost.Dosli u sred Beograda i razvijaju bosansku zastavu.Sve se tu vrti oko nacionalizma.
A vi što ste glasali za Adnana zapitajte se da li ste normalni....

mada po meni svi koji su uopste glasali (ne samo za njega nego i uopste) nisu normalni.... ne bih nikad bacala pare na te gluposti...

Znači plače mi se...I zbog Igora i zbog Vukašina.Razvaljuju kako pevaju,a Adnan peva prosečno.Znači ovo nije Veliki Brat ovde je trebalo da pobedi onaj ko najbolje peva i ko se najbolje prilagođava razlčičitim pravcima muzike(a to su Igor i Vukašin,pa i Đorđe i Danijel,sigurno više nego Adnan),a ne ko najbolje izgleda,ko je najmirniji,najpristojniji,ili ko liči na malu slatku koalu...i slične gluposti!!!A vi što ste glasali za Adnana zapitajte se da li ste normalni....
Ne tuga je to da, smo dobili još jedno takmičenje, koji nije ličilo na zvezde granda, a u stvari, na kraju je ispalo kao da i jeste, jer je na kraju pobedio neko ko zna sve moguće folk pesme, a engleski ne zna da bekne. Razočarao sam se u OT jer pored Zvezda granda, oni su našli baš njega da peva u OT. Ovo je još jedan dokaz, da se OT treba ukinuti.
eh
ponovo pogledajte post broj 6 na ovoj temi od 06.07.2008., 22:28
a koji glasi
Emotionove nameštene emisije mogu da gledaju samo retardi (molim bez uvrede)
...kako li sam znao......?